- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.521
Daha erken olabilir canm ondan çıkmamıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha erken olabilir canm ondan çıkmamıştır
canım daha 11. günü çıkmazki 16. gün falan yaparsan belki silikte olsa çizgiyi görürsün.Kızlar yumurtlamanın 11. Günü varmı sizce gebelikkk
Az silik gibi kuzu da ondan size sorayım dedim ovulasyon testım 6 gündür koyu olduğundan yapmak ıstedımmmcanım daha 11. günü çıkmazki 16. gün falan yaparsan belki silikte olsa çizgiyi görürsün.
yumurtlamadan sonra silik çizgi çıkmadımı hiç yoksa çıktıda sonradan yinemi koyulaştıAz silik gibi kuzu da ondan size sorayım dedim ovulasyon testım 6 gündür koyu olduğundan yapmak ıstedımmm
Hayır hıc sılık cıkmadı canım hep koyu böyle 6 gündüryumurtlamadan sonra silik çizgi çıkmadımı hiç yoksa çıktıda sonradan yinemi koyulaştı
yumurtlamadan gününden itibaren hiç silik çıkmadı yani öylemiHayır hıc sılık cıkmadı canım hep koyu böyle 6 gündür
Aynenyumurtlamadan gününden itibaren hiç silik çıkmadı yani öylemi
yumurtan çatlasaydı silik çizgi çıkardı demekki çatlamamış. gebelik testindede silikte olsa çizgi varmı ben göremedim ama fotoğraftan farkedilmez belki diye sordum. Ama yumurtanın o kadar zaman çatlamamış olması ilginç. son adet tarihin ne zamandı
keşke olsada fullesen canımNapıyosnuz Bacılar Yeni hamiş yokmu listeyi fulleyelim ☺☺
Ben gördüm çok hafif ikinci cizgi var hamile olma olasiligin yüksek bence Rabbim hayırlısını versin kuzumKızlar yumurtlamanın 11. Günü varmı sizce gebelikkk
Ben gördüm çok hafif çizgi var hamile olabilirsin bence hatta betahcg baktirsan 0 dan yüksek çıkar gibi
insalalh çıkar canm testin son kurumus hali bu şekilde cikti canim bakalim pazartesi vericem kanBen gördüm çok hafif çizgi var hamile olabilirsin bence hatta betahcg baktirsan 0 dan yüksek çıkar gibi
10 Ekim kuzu bu ay klomen tedavınseydımyumurtan çatlasaydı silik çizgi çıkardı demekki çatlamamış. gebelik testindede silikte olsa çizgi varmı ben göremedim ama fotoğraftan farkedilmez belki diye sordum. Ama yumurtanın o kadar zaman çatlamamış olması ilginç. son adet tarihin ne zamandı
Bence bu ay yazacağız seni kuzumBende buraya hamıleyım yazabılecekmıuım acaba kızlar
Miratech yalancı pozitif veren Bi test değil yanıldığını ben pek görmedim bence hamişsin gözün aydın sağlıcakla gelsin minik kuzucukinsalalh çıkar canm testin son kurumus hali bu şekilde cikti canim bakalim pazartesi vericem kanEki Görüntüle 2549848