Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Eee hani teknoloji 10 yilda ilerleyecegine gerilemis sanki😁😁😁
Aynen 😄 bende ona şaşırdım zaten. Hatta ilk hamileligimde adetim 2 gün geçti test yaptım pozitifti. 3. Gün pembe pembe kanama başladı hemen doktora gittik doktor hücresi çok kücük suyu az düşecek dedi. Ilaç kullandim ama yinede düştü. Yani hemen gördü hücresini ve suyunu. O yuzden dedim ya acaba erken döllenmemiydi ondanmi görebildi acaba 🤔 ikinci hamileligimdede yine adet gecikmesinin 3. Günü keseyi gördü kalp atısını duyduk.

Merhabalar benide eklermisiniz daha idrarda pozitif gördüm 6 hafta olsun dr gitmeyi planlıyorum...gece wc ye kalktim malum bebeğim sıkıştırıyor mesaneyi :))
İnsalah sağlıklı gebeliktir .kalp atışı duymam diye korkuyorum....yeni evliyim 2 yıl asla bebek yok dedim kocama ama Rabbim nasip etti çok şükür ..yanlışlıkla oldu.. döllenme tarihi :18 ekim
Sat :30 eylül
Kilo 55

Kızlar ben hamileligimi şöyle farkettim adet tarihimden 1 hafta önce kahverengi leke geldi 3 damla bende sandım adet oldum neyse eve taşınıyorum bu arada harıl haril temizlik yapıyorum ..yarin kanamam fazlasıyla olur dedim yine 3 damla geldi...asla olmazdı...internetten araştırdım implantasyon kanaması diye bir şey varmış... enfazla 3 gün sürermiş...3. Günde 3 damla geldi sonra gelmedi ...1 gün sonrada idrar testi yaptım pozitif çıktı..daha adet vaktim gelmemişti bile yani

3 hafta 4 günlük daha benim aslında daha küçük ama dr lar nedense 2 hafta fazladan koyuyorlarmış..normalde 11 günlük :))
Daha dr gitmedim 6 haftayı azcik assın öyle gidicem folik asit aldım onu içiyorum simdilik...sağ kasıgimda ağrı oluyor azcik agir kaldırınca belime şancı giriyor
Şikayet diye anlatmıyorum çok şükür rabbime hem bilgi için hemde normal mi diye ...kalp atışını duyaym sağlıklı olsun minnoşum...birde karnım çok gaz yaptı ve idrara sık çıkma.... bende bunlar oluyor

3 hafta 4 günlük daha benim aslında daha küçük ama dr lar nedense 2 hafta fazladan koyuyorlarmış..normalde 11 günlük :))
Daha dr gitmedim 6 haftayı azcik assın öyle gidicem folik asit aldım onu içiyorum simdilik...sağ kasıgimda ağrı oluyor azcik agir kaldırınca belime şancı giriyor
Şikayet diye anlatmıyorum çok şükür rabbime hem bilgi için hemde normal mi diye ...kalp atışını duyaym sağlıklı olsun minnoşum...birde karnım çok gaz yaptı ve idrara sık çıkma.... bende bunlar oluyor
Hayırlı olsun bebişiniz.doktorlar iki haftayı son adet tarihinin ilk gününden baz alarak koyuyorlar çünkü kesin döllenme tarihi belli olmadıgı için.

Bilgisi olan varmıdır kizlar bilmem bir şey sorucam ben hamile olduğumu ogreneli 3 gün oldu 2 gündür folik asit ve dacavit aldım kullandım ama prospektusu okudum şimdi birlikte kullanılmamasi gerekmiş folik asiti baskilarmis ..artık sadece folik asitle devam edicem inşallah ama 2 gün gitti ya hata yaptım daha küçük bir şey olmaz inşallah adet gunume bile 1 gün var daha ama işte insan üzülüyor

Aynen 😄 bende ona şaşırdım zaten. Hatta ilk hamileligimde adetim 2 gün geçti test yaptım pozitifti. 3. Gün pembe pembe kanama başladı hemen doktora gittik doktor hücresi çok kücük suyu az düşecek dedi. Ilaç kullandim ama yinede düştü. Yani hemen gördü hücresini ve suyunu. O yuzden dedim ya acaba erken döllenmemiydi ondanmi görebildi acaba 🤔 ikinci hamileligimdede yine adet gecikmesinin 3. Günü keseyi gördü kalp atısını duyduk.
Waooov baya erken görülmüs maşallah bende mı gitsem Dr acaba

Erken dollenme diyelim bare bilemedim bende

Merhabalar benide eklermisiniz daha idrarda pozitif gördüm 6 hafta olsun dr gitmeyi planlıyorum...gece wc ye kalktim malum bebeğim sıkıştırıyor mesaneyi :))
İnsalah sağlıklı gebeliktir .kalp atışı duymam diye korkuyorum....yeni evliyim 2 yıl asla bebek yok dedim kocama ama Rabbim nasip etti çok şükür ..yanlışlıkla oldu.. döllenme tarihi :18 ekim
Sat :30 eylül
Kilo 55
Şehir yaş yaz canm

benimde dün dü adet günüm o kadar çok ağrıdı ki karnım heralde olacak gece dedim ama olmadı ..inşallah olmaz :) ama belirti adet belirtisi gibi bakalım :) 2 aydır klomen kullanıyorum

kızlar bi tahmininiz varmı :)
Screenshot_20191029-214134_Gallery.jpg
Screenshot_20191029-214124_Gallery.jpg
Screenshot_20191029-214118_Gallery.jpg

Kızlar eve yeni geldim listeye ekledim atladığım varsa tekrar Yazabilir mi? Çok fazla bakamadım yazılanlara unuttuğum atladığım bişey varsa etiketleyin beni

X