- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.481
Doktordan geliyorum kuzular bugun sukur keseyi gorduk minicik bisi cok degisik bir duyguymus kalp atisi icin 2 hafta dedi darisi basiniza insallah tez zamandaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen nasıl oldun canım iyimisinKizlaar yorum yapmayınca bildirim de gelmiyormus yav bende diyorum topik kapandı mı ☺
ben şimdiki ultrason cihazlarını anlamıyorum ya benim ilk hamileliğimde ikinci hamileliğimdede adetim iki gün geçti test yaptım pozitifi görünce hemen doktora gittik anında kese göründü kalp atışı duyulmuştu şimdi neden 2 hafta bekletiyorlar tuhaf geliyor. yoksa benimkiler hep erken döllenmemi oldu acaba ondanmıki bilemedimDoktordan geliyorum kuzular bugun sukur keseyi gorduk minicik bisi cok degisik bir duyguymus kalp atisi icin 2 hafta dedi darisi basiniza insallah tez zamandaaaa
Maşallah canım Bebiş kaç haftalık2li testimiz sonuçlandı hersey cok Iyi bebiste sağlıklı cok şükür
MoonfacedMom canim bizim cinsiyete erkek yaz prens geliyo
Hemen ekliyorum kuzum hayırlısıyla gelsin minik erkeğin2li testimiz sonuçlandı hersey cok Iyi bebiste sağlıklı cok şükür
MoonfacedMom canim bizim cinsiyete erkek yaz prens geliyo
4 ayimiza 1 hafta var canmMaşallah canım Bebiş kaç haftalık
Sagol canimHemen ekliyorum kuzum ☺hayırlısıyla gelsin minik erkeğin
Alttan mi baktilar canim erken dollenmede olabilir gerci karindan bakti nokta kadar kese kus gozunden daha kucuk dedi hatta doktorben şimdiki ultrason cihazlarını anlamıyorum ya benim ilk hamileliğimde ikinci hamileliğimdede adetim iki gün geçti test yaptım pozitifi görünce hemen doktora gittik anında kese göründü kalp atışı duyulmuştu şimdi neden 2 hafta bekletiyorlar tuhaf geliyor. yoksa benimkiler hep erken döllenmemi oldu acaba ondanmıki bilemedim
İyiyim kuzum şükür sen nasilsinsen nasıl oldun canım iyimisin
O zamanlar vajinal ultrason yoktu galiba normal ultrasonla bakmıştı 17 sene önce işte ben 36 yaşındayım ilk oglumda bide ondan önce bi düsük yaptim o zaman hemen göründüAlttan mi baktilar canim erken dollenmede olabilir gerci karindan bakti nokta kadar kese kus gozunden daha kucuk dedi hatta doktor
İyiyim canım bende şükürİyiyim kuzum şükür sen nasilsin
Allah allah cok ilginc geldi banada simdi bakO zamanlar vajinal ultrason yoktu galiba normal ultrasonla bakmıştı 17 sene önce işte ben 36 yaşındayım ilk oglumda bide ondan önce bi düsük yaptim o zaman hemen göründü
Tamm cnim-Adel- Goktemaviyuz1 kuzum ekleyemedim tablo birbirine giriyo denedim ama olmadı aklımdasın eklicem ☺
Aynen bende duyuyorum hep daha görünmuyo kese erken diyorlar şaşırıyorum ben adet iki gün geciktimi testi yapardım 3. Gün doktora giderdim direk görürdü doktorAllah allah cok ilginc geldi banada simdi bak
Eee hani teknoloji 10 yilda ilerleyecegine gerilemis sankiAynen bende duyuyorum hep daha görünmuyo kese erken diyorlar şaşırıyorum ben adet iki gün geciktimi testi yapardım 3. Gün doktora giderdim direk görürdü doktor