- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Rica ederimTesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimTesekkurler
Ama hiç akıntım yumurta akı kıvamında değil adet ağrısı gibi sızlamalarımda var değerlendircek istek ve gücü kendimde bulamıyorum kafam çok karıştı2.kez yumurtlamissin kuzum degerlendirseydin
Farketmez kuzum testte yumurtlamayı görmüşsün yinede sen bilirsinAma hiç akıntım yumurta akı kıvamında değil adet ağrısı gibi sızlamalarımda var değerlendircek istek ve gücü kendimde bulamıyorum kafam çok karıştı
Bu albi marka test berbat bisey hep bozuk cikiyo hatta gecende ici hep boş cikti bende idrar damlatacak ic şerit bile yoktuTesti 3 Tl ye aldm albi marka orda anladm Bi puştluk olacak 3 Tl ye test mi olur. Eve geldim 4 damla yazıyordu 3 damla damlattım onu bile emmedi sonra farkettim ki ortası kabarmış nemlenmiş mi ne olmş dedim hadi hayırlısı 5 dk sürmeden gittim tek çizgi dedim 10 dk dolsun sonra Baktm çizgiden sonrası kıpkırmızı olmuş
Ahah oha diyorum artk desene tam merdiven altı test mişBu albi marka test berbat bisey hep bozuk cikiyo hatta gecende ici hep boş cikti bende idrar damlatacak ic şerit bile yoktu
Ayniisi bende oldu canm 1 hafta ama sonuç kanda negatif ciktiAyy Allahm bu ayaklarım bir haftadır çok ağrıyo bişey de yaptığım yok bide gaz sancısı gibi Bi sancı oluyo arada ama gazımıda çıkarıyorum anlamadm gitti altım islanıyo beyaz akıntım var ince damar damar bide sümüksü oluyo arada
Oldum valla bebegim hayirlisi bakalimAnaaa sende mi oldun off ben çok karıştırdım yaa testler adetler silik çizgiler hepsi tepemde dönüyo ne kimindi karıştı hep,
Kız gebeliği geçtim daha dayanamıyorum ayaklarım çok fena,Ayniisi bende oldu canm 1 hafta ama sonuç kanda negatif cikti
Off umutlu olduklarım birer birer gidiyorOldum valla bebegim hayirlisi bakalim
Ben öyleyim kuzum inşallah hamissindirAyy Allahm bu ayaklarım bir haftadır çok ağrıyo bişey de yaptığım yok bide gaz sancısı gibi Bi sancı oluyo arada ama gazımıda çıkarıyorum anlamadm gitti altım islanıyo beyaz akıntım var ince damar damar bide sümüksü oluyo arada
Hayırlısı hakkımızda canım benim en doğru zaman da gelecek ben biliyorumOff umutlu olduklarım birer birer gidiyor
Onun için demedim canım bende ayaklarim ağrıdan zonkluyo resmen ondan hastalansamda rahatlasamKız gebeliği geçtim daha dayanamıyorum ayaklarım çok fena,
Valla artk neticeyi öğreneyimde hayırlısı deyip geçicem Ayy kuzu valla ha daha dayanamıyorum bu ayaklarm çok kötü bide varis olmuş çok üzüldüm ağlıcaktm görünceBen öyleyim kuzum inşallah hamissindir
Sende daha olmadın mı canmOnun için demedim canım bende ayaklarim ağrıdan zonkluyo resmen ondan hastalansamda rahatlasam
HayirSende daha olmadın mı canm
Ben yarn Bi test daha alaym diyorm bakalım ondada bişey çıkmazsa ayaklarm dan gidicem Dr a çıkarsa kana inşallah
Aynen rezillik resmen ya bozuk çikcak test bile yoktu ortadaAhah oha diyorum artk desene tam merdiven altı test miş
Al bak bakalım canım hayirlisiBen yarn Bi test daha alaym diyorm bakalım ondada bişey çıkmazsa ayaklarm dan gidicem Dr a çıkarsa kana inşallah