- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Inşallah canim inşallah. Kan ver hemenHadi inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canim inşallah. Kan ver hemenHadi inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Düşündüm vermeyide simcik biraz daha testle devam edeyim dedim kuzum çünkü 2 günde bir vermem gerekecek yükseldi mi yukselcek mi korkusu saracak içimiKoss kiz kan ver
Ayy yarabbi arizasin anacimm boyle daha mi iyi Bence git kanini ver ters giden bisey olursa Allah korusun en azindan mudahale edersin olacak olan biseyden kacsan da kurtulamazsin ki o yuzden kos kan ver belki keseyi gorursun degerini bilmen lazimDüşündüm vermeyide simcik biraz daha testle devam edeyim dedim kuzum çünkü 2 günde bir vermem gerekecek yükseldi mi yukselcek mi korkusu saracak içimi
Nasıl çıktı canm koyulaşma var mıBacılar ben yine test yaptım bu sefer ikinci idrarla ilk idrara yapamadım testim yoktu aç karnına yapiverdim
Yok kuzum hepsi satöyle mi hamilelerde sat değil miydi ben daha hamile değilim diye bat yazmıştım. sat 12 ekim
Ben daha bekliyorum Dr geç geldi içeri giremedimHeycanla sonucu bekliyorummm 1 saate e nabizda gorebiliyorsun canisi haberin olsun bende hassas test aldim kurstan cikmayi bekliyorum yapmak icin
Kuzum koyulaşmşBacılar fotoları birleştirdim bakın bı sağdaki dünkü soldaki bugünkü Eki Görüntüle 2547196
Haber bekliyoruzzzzzBen daha bekliyorum Dr geç geldi içeri giremedim
Ben artık büyüyorum annecimm diyorBacılar fotoları birleştirdim bakın bı sağdaki dünkü soldaki bugünkü Eki Görüntüle 2547196
Ay ne alakaaaa yumurtlama dan baya gectı deseydın sende canım yaKızlar moralim çok bozuk kan istemedi Dr günün geçmemiş dedi
Normal canım Ben 35-40-50-60 gunde oluyorum ben napimKızlar oturdum az önce marttan bu yana kaçıncı günlerde adet olmuşum yazdım sizce bu düzensizlik mi yoksa olağan mı
Doğrudur canm bende bana göre 6 gün geçti doktor dio 2 gün geçmiş ondan idrarda çıkması benim kan verdim bakalım geç olsun güç olmasın canım düşürme modunuKızlar moralim çok bozuk kan istemedi Dr günün geçmemiş dedi
Bildiğini okuyan cinsten çıktı Dr. Çıktm eve gidiyorumAy ne alakaaaa yumurtlama dan baya gectı deseydın sende canım ya
doktorlar normal diyormu canım 60 gün çok çünküNormal canım Ben 35-40-50-60 gunde oluyorum ben napim
Teee Allam yaaBildiğini okuyan cinsten çıktı Dr. Çıktm eve gidiyorum
Haydaa ne cins doktorlar var yarabbimKızlar moralim çok bozuk kan istemedi Dr günün geçmemiş dedi
doktorlar normal diyormu canım 60 gün çok çünkü