Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Ay inş hamilesin sanki var bişey hissettim. Bende ne soracaktım sizlere. Kürtaj olalı 24 gün oldu. Kürtajdan 15 gün sonra beta 100 dü daha bakıtrmadım. 4 gün önce kasık ağrısı girdi felaketti yani. Akıntı da vardı 5 gün önce yumurtladım dddm heralde. Beta için evde test vardı yaptım silik çizgi çıktı yani o günden bu güne düşmemiş mi yda yine hamile mi kaldım ne ara kaldım 1 hafta da hemen çıkar mı ki. Test böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20200615_154155.jpg
    IMG_20200615_154155.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 53
Ay inş hamilesin sanki var bişey hissettim. Bende ne soracaktım sizlere. Kürtaj olalı 24 gün oldu. Kürtajdan 15 gün sonra beta 100 dü daha bakıtrmadım. 4 gün önce kasık ağrısı girdi felaketti yani. Akıntı da vardı 5 gün önce yumurtladım dddm heralde. Beta için evde test vardı yaptım silik çizgi çıktı yani o günden bu güne düşmemiş mi yda yine hamile mi kaldım ne ara kaldım 1 hafta da hemen çıkar mı ki. Test böyle çıktı
Lekelenme başladı canm değilim. Sen biraz erken öğreniyorsun olabilir canm. Kan ver bence sen yine

Hayr değerin sıfırlanmamış olabilir ilişkinin üzerinden 7 gün geçtiyse döllenme olmuştur 9. Gününde testte çıkabiliyor bazen gebelikte olabilir üzerinden 9 gün geçtiyse
Yok geçmedi gebelik mümkün değil. Kan verdim sabah zaten. Tsh şeker felan bakalım ne çıkcak

X