- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 27
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua edin ne olurDarısı başına inşallah teşekkür ederim canım
Ediyorum edcemde inşllh kısa zamanda bebeişlerinize kavuşursunuz. Teşekkür ederimRABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua edin ne olur
Allah razı olsun gerçekten dayanamıyorum artık her gece rüyam da görüyorum ağlayarak uyanıyorum. RABBİM dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinEdiyorum edcemde inşllh kısa zamanda bebeişlerinize kavuşursunuz. Teşekkür ederim
Cnmm kıyamam bilirim. Lütfen üzme stres yapma en büyük etken stres. İçini ferah tut.Allah razı olsun gerçekten dayanamıyorum artık her gece rüyam da görüyorum ağlayarak uyanıyorum. RABBİM dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Buna bakar mısınız oblomov21Merhaba tekrar ben ovulasyon testi yapıyorum da acaba bakar mısınız çatladı mı koyu mu anlamadım
Ben 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim üzülüyorum biliyorum stres öok önemli bir etken ama olmayınca ne bileyimCnmm kıyamam bilirim. Lütfen üzme stres yapma en büyük etken stres. İçini ferah tut.
Gençsin daha cnm. Merak etme olur zamanı gelince herşey olur.Ben 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim üzülüyorum biliyorum stres öok önemli bir etken ama olmayınca ne bileyim
Neye cnmBuna bakar mısınız oblomov21
Bu benim ovulasyon testim bugün yaptım çizgi koyu mu silik mi çatlamış mıdır yumurta?Neye cnm
Yapmaya devam et değerlendir bugünü deBu benim ovulasyon testim bugün yaptım çizgi koyu mu silik mi çatlamış mıdır yumurta?
Olsun az kalmış bekleriz napalım rabbim hayırlısını nasip etsin kuzumInsallahh kuzum saolasin ama ben randevusuz kan veremiyorum adet gecikmeden o yüzden böyle beklemedeyim ve 6 günüm var insallah rabbim hayirlisindan nasip eder hepimize
Tamam teşekkür ederimYapmaya devam et değerlendir bugünü de
Amin inşaAllah canım test yapmadım bende daha bekliyorum haftaya çrş yapayım diyorum evlilik yıldönümümüzde ama çok merak ediyorumDarısı başına inşallah teşekkür ederim canım
Hadi inşllh güzel haberlerle gel.Amin inşaAllah canım test yapmadım bende daha bekliyorum haftaya çrş yapayım diyorum evlilik yıldönümümüzde ama çok merak ediyorum
Amin aminHadi inşllh güzel haberlerle gel.
Canım sen gebelik testi yaptın mı kan testinden önce ben biraz önce öylesine yapayım dedim zaten çok çay su içmiştim 1 saat bile tutmadan test yaptım negatif çıktı üzüldüm açıkçası genelde herkesin yumurtlamadan 14 ya da en geç 20 gün sonra çıkıyor testte pozitif olsaydı bende de çıkardı diyorumHadi inşllh güzel haberlerle gel.
Sabahki idrar ile yaptım dün, bugün dünki test daha belirgindi. Sabah ki ilk idrar ile dene birde. 10.gün dü benm sanrm. Yumurtlamadan sonra. Kaçıncı gün senin.Canım sen gebelik testi yaptın mı kan testinden önce ben biraz önce öylesine yapayım dedim zaten çok çay su içmiştim 1 saat bile tutmadan test yaptım negatif çıktı üzüldüm açıkçası genelde herkesin yumurtlamadan 14 ya da en geç 20 gün sonra çıkıyor testte pozitif olsaydı bende de çıkardı diyorum
Valla yumurtlama oldu mu bilmiyorum testler hep yumurtlamaya yakın çıktı ama çatlama akıntısı oldu bende 1 nisanda klomen kullanmıştım takibe gidememiştim koronadan dolayı bat da 15 ya da 16 insandı ama benim adetler hep düzensiz olur birde ilk gebeliğimde de çok geç öğrendim bata göre gerideydiSabahki idrar ile yaptım dün, bugün dünki test daha belirgindi. Sabah ki ilk idrar ile dene birde. 10.gün dü benm sanrm. Yumurtlamadan sonra. Kaçıncı gün senin.