Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Merhaba tekrar ben ovulasyon testi yapıyorum da acaba bakar mısınız çatladı mı koyu mu anlamadım

Eklentiler

• IMG_20200422_143818.jpg
    IMG_20200422_143818.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 28
Cnm bat n zaman. Kaçgündür yapıosun bu şekilde ya çatlamış oluyor yda dha yumurtlayacaksın.

Hadi inşllh güzel haberlerle gel.
Canım sen gebelik testi yaptın mı kan testinden önce ben biraz önce öylesine yapayım dedim zaten çok çay su içmiştim 1 saat bile tutmadan test yaptım negatif çıktı üzüldüm açıkçası genelde herkesin yumurtlamadan 14 ya da en geç 20 gün sonra çıkıyor testte pozitif olsaydı bende de çıkardı diyorum 😔😔

Canım sen gebelik testi yaptın mı kan testinden önce ben biraz önce öylesine yapayım dedim zaten çok çay su içmiştim 1 saat bile tutmadan test yaptım negatif çıktı üzüldüm açıkçası genelde herkesin yumurtlamadan 14 ya da en geç 20 gün sonra çıkıyor testte pozitif olsaydı bende de çıkardı diyorum 😔😔
Sabahki idrar ile yaptım dün, bugün dünki test daha belirgindi. Sabah ki ilk idrar ile dene birde. 10.gün dü benm sanrm. Yumurtlamadan sonra. Kaçıncı gün senin.

Sabahki idrar ile yaptım dün, bugün dünki test daha belirgindi. Sabah ki ilk idrar ile dene birde. 10.gün dü benm sanrm. Yumurtlamadan sonra. Kaçıncı gün senin.
Valla yumurtlama oldu mu bilmiyorum testler hep yumurtlamaya yakın çıktı ama çatlama akıntısı oldu bende 1 nisanda klomen kullanmıştım takibe gidememiştim koronadan dolayı bat da 15 ya da 16 insandı ama benim adetler hep düzensiz olur birde ilk gebeliğimde de çok geç öğrendim bata göre gerideydi

X