- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.901
Yok canim adete 7 gün var insallah olur, olmassada nasip, bidaki ay klomene baslicam o yüzden oda umut veriyoKızlar hamile misiniiiz
Insallah canim benim , pek umudum yok ama allahim ol derse olur nasip
Sende kesin var canm inşallah sağlıklı ilerler bu sefer kucağına almak nasip olurYarın gidip kan verebilirim bi yandan da beklim diyorum bilemedim. İnşllh cnm. Hepimisden güzel haberler gelir.
Ay inşallah cnm. Darısı başına. Korkuyorum ya bilemedim. Çizgiyi gördün demi bugün 6 gün varken yaptım ucuz testlerden hemde.Sende kesin var canm inşallah sağlıklı ilerler bu sefer kucağına almak nasip olur
Amin canım inşallah hepimize nasip etsin Rabbim inşaallah.Ay inşallah cnm. Darısı başına. Korkuyorum ya bilemedim. Çizgiyi gördün demi bugün 6 gün varken yaptım ucuz testlerden hemde.
İnşallahAmin canım inşallah hepimize nasip etsin Rabbim inşaallah.Gördüm gördüm senin gebeliğin erken belli oluyo maşallah yarın haber ver hamiş köşemize alalım seni
Amin canım hepimizden inşallahİnşallahcnm. Allah razı olsun
Canim daha yeni oldugu icin böyledir bence iki cesitmi test yaptin
İkiside aynı marka cnm.Canim daha yeni oldugu icin böyledir bence iki cesitmi test yaptin
Dünkü testin dahami koyuydu? Adetine 5 gün var demiİkiside aynı marka cnm.
Bak bende yaptim böyle cikti, doktorumdan cumaya randevu aldim adetim gelince haftaya klomene baslicam insallahDünkü testin dahami koyuydu? Adetine 5 gün var demi
Ay bu testler dalga geçiyor resmen ya. Hevesim kırıldı. Bilemedim kiBak bende yaptim böyle cikti, doktorumdan cumaya randevu aldim adetim gelince haftaya klomene baslicam insallah
Senin kinde de beyaz çizgi var gbi somra yanılıyormuyum diorm. Bilemedim ki.Bak bende yaptim böyle cikti, doktorumdan cumaya randevu aldim adetim gelince haftaya klomene baslicam insallah
Evet banada dha koyu geldi dünki test.Dünkü testin dahami koyuydu? Adetine 5 gün var demi
Canim daha cok yeni oldugundandir yarin bida yap, cizgi var ben görüyorum ama dünkü daha netse orda aklim karistiAy bu testler dalga geçiyor resmen ya. Hevesim kırıldı. Bilemedim ki
Bende umudum yok canim 6 gün var daha belki olur belki olmaz yavastan hevesimi kirmaya basladim yoksa cok üzülüyorumSenin kinde de beyaz çizgi var gbi somra yanılıyormuyum diorm. Bilemedim ki.
Ya geçen testinde vardı belirgin senin nie böyle oldu ki erken testlerden denesen birde. Benmde umudum gidio gibi yavaştan ya dünki dha belirgin di oysa.Bende umudum yok canim 6 gün var daha belki olur belki olmaz yavastan hevesimi kirmaya basladim yoksa cok üzülüyorum
Bügün erken gebelik testi alsammi diye düsünüyom canim ama kararsizi., geceki beklemisti artik ona yoruyorum. Seninki erken gebelik testimiydi ? Kan vermeyi düsünmüyonmu ?Ya geçen testinde vardı belirgin senin nie böyle oldu ki erken testlerden denesen birde. Benmde umudum gidio gibi yavaştan ya dünki dha belirgin di oysa.
Cnm benim erken değildi ikiside erken olandan yapmadım. Belki gider ksn veririm bilemedim.Bügün erken gebelik testi alsammi diye düsünüyom canim ama kararsizi., geceki beklemisti artik ona yoruyorum. Seninki erken gebelik testimiydi ? Kan vermeyi düsünmüyonmu ?