- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.921
Canım daha 6 gün varmış erken değil mi ama ben silik gördüm inşallah hamilesindirİkiside aynı marka cnm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım daha 6 gün varmış erken değil mi ama ben silik gördüm inşallah hamilesindirİkiside aynı marka cnm.
Olsun kuzum hadi güzel haberlerinizi alalım inşallahYok canim adete 7 gün var insallah olur, olmassada nasip, bidaki ay klomene baslicam o yüzden oda umut veriyo
Insallah canimOlsun kuzum hadi güzel haberlerinizi alalım inşallah
Geçende erken çıkmıştı. Bilmiyorum. Kan vermeye gittim şimdi. HayırlısıCanım daha 6 gün varmış erken değil mi ama ben silik gördüm inşallah hamilesindir
Silik var canm ama bence bugün kan ver pazartesi ye kadar dışarı çıkma yasağı var emin olursun en azından
Kan sonucum çıktı 37 çıktı. 10 gün sonra gel dedi dr. Sanırım hamileyim. Ama bat a 5 gün var geçsin dha emin olim.oblomov21 C Canimm oglum kızlar her markanın testinin hassasiyeti farklıdır çizgilerin koyuluğu silikliği bundan kaynaklanıyor içinizi ferah tutun herşey olacağına varır bana kalırsa hamişlere 2 kişi eklenecek bu ay ☺
Sonuclar ne zaman gelcek canim ?Geçende erken çıkmıştı. Bilmiyorum. Kan vermeye gittim şimdi. Hayırlısı
Maşşallah maşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahKan sonucum çıktı 37 çıktı. 10 gün sonra gel dedi dr. Sanırım hamileyim. Ama bat a 5 gün var geçsin dha emin olim.
Şimdi öğrendim 36 kı 37 mi dedi yükselme olmuş. 10 gün sonra ya gel dediSonuclar ne zaman gelcek canim ?
Allah razı olsun cnm. İnş sağlıkla ilerler. Darısı başınızaMaşşallah maşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayyy canimm cok sevindimm bak gördünmü demekki testte erken oldugu icin cikmamis hayirli olsun. Darisi bizlere insallahKan sonucum çıktı 37 çıktı. 10 gün sonra gel dedi dr. Sanırım hamileyim. Ama bat a 5 gün var geçsin dha emin olim.
Ayrica banada umut olduŞimdi öğrendim 36 kı 37 mi dedi yükselme olmuş. 10 gün sonra ya gel dedi
Sıra sende canm kan ver sende bugün pazartesi ye kadar bizi Merakta bırakmaAyrica banada umut oldu
Saol canmm inşllh darısı başınıza.Ayyy canimm cok sevindimm bak gördünmü demekki testte erken oldugu icin cikmamis hayirli olsun. Darisi bizlere insallah
İnşllh senden de güzel haber alırız.Ayrica banada umut oldu
Insallahh kuzum saolasin ama ben randevusuz kan veremiyorum adet gecikmeden o yüzden böyle beklemedeyim ve 6 günüm var insallah rabbim hayirlisindan nasip eder hepimizeSıra sende canm kan ver sende bugün pazartesi ye kadar bizi Merakta bırakma
Insallah canimmİnşllh senden de güzel haber alırız.
Ne güzel maşaAllah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKan sonucum çıktı 37 çıktı. 10 gün sonra gel dedi dr. Sanırım hamileyim. Ama bat a 5 gün var geçsin dha emin olim.
Darısı başına inşallah teşekkür ederim canımNe güzel maşaAllah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤