Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Koyu olduğunda ya c den daha koyu yada eşit koyulukta olduğunda 24 saat ile 36 saat arasında yumurtanın çatlayacığını haber veriyor. Yani mesela ben 2 gün kopkoyu yakaladım 3.gün silikleşti yani çatladı. Tabi koyuyu yakalanmadan silikti git gide eşitlendi. Den yapmaya devam et testi.
Anladım çok teşekkürler 😘

Kizlar adetime 7 gün var ovulasyon testi yaptim bide hamilelik testi yaptim bi bakarmisiniz hamilelik testi erken diye yaptiktan sonra bakmadim cikmaz diye ise koyuldum, bir saat gecmistir belkide
Canm ben yeni gördüm mesajları ben çizgiyi gördüm ☺️ hamilesin inşallah

C Canimm oglum uygulamadan girdiğim için atamıyomuşum foto. Bak benim bugün ki testim böyle.

Eklentiler

• IMG_20200421_124604.jpg
    IMG_20200421_124604.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba hanımlar nasılsınız. C Canimm oglum çizgi belirgin baya benimde geçen gebeliğim de böyle idi test. Bugün kasık ağrılarım çok fazla idi yengemin dr kontrolü vardı gittim bende muayene oldum. Bat a 7 gün var daha. Rahim duvarı 20 mm lerde idi beta istedi 11,24 çıktı ama haatanenin referans aralığı 0 ile 10 arası. Dr 2 gğn sonra tekrar et testi dedi ams sdetimin geçmesi ni beklicem kimyasal olmasın ne bileyim. İlk deneyim boş kese ve düşük olunca korktum baya.
Yaa hadi canim ikinizden de güzel haberler bekliyorm C Canimm oglum

X