- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.881
Aynen öylede yapabilirsin. Ama çizgi dün belirgindi sende.Artik bakim canim belki beklerim iki üc gün daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öylede yapabilirsin. Ama çizgi dün belirgindi sende.Artik bakim canim belki beklerim iki üc gün daha
Aynen canim belki kontrol cizgisiydi bilemiyorumki, seninki nasildi insallah vardirAynen öylede yapabilirsin. Ama çizgi dün belirgindi sende.
Ekleyemiyorum ya yapamadım olmuyor. Belirgin benim çizgim silik ama belirgin. Hemen belirdi 5 dk içindeAynen canim belki kontrol cizgisiydi bilemiyorumki, seninki nasildi insallah vardir
O zaman sende kesin var cnm masallah , bat ne zamandiki ?Ekleyemiyorum ya yapamadım olmuyor. Belirgin benim çizgim silik ama belirgin. Hemen belirdi 5 dk içinde
Yarın gidip kana bakcm yükselme varmı diye. Bat 27 Nisan cnm. Hala emin deilim benO zaman sende kesin var cnm masallah , bat ne zamandiki ?
Bence emin ol heleki bide ilk bes dakikada ciktiysa süperYarın gidip kana bakcm yükselme varmı diye. Bat 27 Nisan cnm. Hala emin deilim ben
Korkuyorum ilk düşük olunca boş kese. Ne bileyim günüme var daha kimyasal felan olmasın mı diyorum.Bence emin ol heleki bide ilk bes dakikada ciktiysa süper
Iciyin rahatlamasi icin kan ver adetini bekleme benceKorkuyorum ilk düşük olunca boş kese. Ne bileyim günüme var daha kimyasal felan olmasın mı diyorum.
Anladım çok teşekkürlerKoyu olduğunda ya c den daha koyu yada eşit koyulukta olduğunda 24 saat ile 36 saat arasında yumurtanın çatlayacığını haber veriyor. Yani mesela ben 2 gün kopkoyu yakaladım 3.gün silikleşti yani çatladı. Tabi koyuyu yakalanmadan silikti git gide eşitlendi. Den yapmaya devam et testi.
Yarın gidip vereyim en iyisi.Iciyin rahatlamasi icin kan ver adetini bekleme bence
Canm ben yeni gördüm mesajları ben çizgiyi gördüm hamilesin inşallahKizlar adetime 7 gün var ovulasyon testi yaptim bide hamilelik testi yaptim bi bakarmisiniz hamilelik testi erken diye yaptiktan sonra bakmadim cikmaz diye ise koyuldum, bir saat gecmistir belkide
Insallah canim benim , pek umudum yok ama allahim ol derse olur nasipCanm ben yeni gördüm mesajları ben çizgiyi gördüm hamilesin inşallah
Yaa hadi canim ikinizden de güzel haberler bekliyorm C Canimm oglumMerhaba hanımlar nasılsınız. C Canimm oglum çizgi belirgin baya benimde geçen gebeliğim de böyle idi test. Bugün kasık ağrılarım çok fazla idi yengemin dr kontrolü vardı gittim bende muayene oldum. Bat a 7 gün var daha. Rahim duvarı 20 mm lerde idi beta istedi 11,24 çıktı ama haatanenin referans aralığı 0 ile 10 arası. Dr 2 gğn sonra tekrar et testi dedi ams sdetimin geçmesi ni beklicem kimyasal olmasın ne bileyim. İlk deneyim boş kese ve düşük olunca korktum baya.
Yarın gidip kan verebilirim bi yandan da beklim diyorum bilemedim. İnşllh cnm. Hepimisden güzel haberler gelir.Yaa hadi canim ikinizden de güzel haberler bekliyorm C Canimm oglum
Insallah canimYaa hadi canim ikinizden de güzel haberler bekliyorm C Canimm oglum
Bence gitmelisin kan degerini ögren ondan sonra bekle benceYarın gidip kan verebilirim bi yandan da beklim diyorum bilemedim. İnşllh cnm. Hepimisden güzel haberler gelir.
Hahah ben hala anlayamadım açıkçası.Kızlar hamile misiniiiz