- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.521
Aleyküm selam cnm hayrlisi olsun insAllahSelam kizlar bende 3 gün önce adet oldum, bidaki adette klomene baslicam büyük bi ihtimal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleyküm selam cnm hayrlisi olsun insAllahSelam kizlar bende 3 gün önce adet oldum, bidaki adette klomene baslicam büyük bi ihtimal
Insallah canim saolasinAleyküm selam cnm hayrlisi olsun insAllah
Hoşgeldin İyiyim canım sen nasılsınSlmlar kızlar bayadir uğrayamiyorum nasılsınız
Hakkında hayırlısı olsun kuzum yarınki testleri de bekliyoruzBunlarda benden kızlar dünkü testlerim bat:2 nisan diye hatırlıyorum neden se ama bat :31 martmış
Hakkında hayırlısı kuzum. Yeni bat ne zmn canmSelam kizlar bende 3 gün önce adet oldum, bidaki adette klomene baslicam büyük bi ihtimal
Bende iyiyim çok şükür cnmHoşgeldin İyiyim canım sen nasılsın
cnm var ben çyle öğrenmiştim .inş hamişsindir..Bunlarda benden kızlar dünkü testlerim bat:2 nisan diye hatırlıyorum neden se ama bat :31 martmış
Benimki düzensiz cnm ovu testi yapiyom yumurtlama olsun derimHoşgeldin İyiyim canım sen nasılsın
Hakkında hayırlısı olsun kuzum yarınki testleri de bekliyoruz
Hakkında hayırlısı kuzum. Yeni bat ne zmn canm
Aldın mı canım sonucunu bende bugün yaptırmaya gidicemMerhabalar:) bende çok şükür ikili testimi yaptırdım her şey yolunda :) ama gece sabaha kadar çok zorlandım. Saga döndüm karnım saga yığıldı sola döndüm sola yığıldı çok rahatsız oldum
Gözün aydın canm. O rahatsızlıklar yeni başlıyor durMerhabalar:) bende çok şükür ikili testimi yaptırdım her şey yolunda :) ama gece sabaha kadar çok zorlandım. Saga döndüm karnım saga yığıldı sola döndüm sola yığıldı çok rahatsız oldum
Aldım canım çarşamba yaptırdım cuma hemen çıktı sonuçlarım 2 gün sonra . Hayırlı haberlerle gel inşallah:)Aldın mı canım sonucunu bende bugün yaptırmaya gidicem
Sıkıştırıcam diye korkuyorum uyuyamiyorumGözün aydın canm. O rahatsızlıklar yeni başlıyor dur
Amin inşallah şimdi geldim hastaneye bakalımAldım canım çarşamba yaptırdım cuma hemen çıktı sonuçlarım 2 gün sonra . Hayırlı haberlerle gel inşallah:)
Hayırlı guzel haberlerle insallah:) bize de haber ver canimAmin inşallah şimdi geldim hastaneye bakalım
Şimdi çıktım maşallah çok hareketliydi sıpa ölçüm yaptı ama devlet hastanesi olduğu için haftaya Salı çıkacakmış sonuç ve bana ultrason vermedi şimdi özele gidiyorumHayırlı guzel haberlerle insallah:) bize de haber ver canim
Kız yok sıkışmaz daha çok küçük o seni sıkıştırıcak zamanlaSıkıştırıcam diye korkuyorum uyuyamiyorum
MoonfacedMom yakaladım grubumuzun sesi çıkmıyor konuşmakla meşgulsün teyzesi
En büyük korkum üstüne yatmakti içgüdüsel olarak yüzüstü asla yatilmiyo:) bu gece daha rahat yatarım inşallahKız yok sıkışmaz daha çok küçük o seni sıkıştırıcak zamanla ☺