Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Suyu damlatmadan önce
Zaten eğer su damlattığında çizgi kaybolsaydı o kuruma çizgisi olurdu ama kaybolmadığına göre gebelik çizgisidir gün geçti beta arttığı için koyulaşması lazım bidaha yapın inşAllah daha koyu olur benimde geç döllenme olmuş adetime göre 9+4 günlük hamileyim ama geç döllenme olduğu için 8+1 im şuan olabilir yani silik çizgi

Ben vekleyince hep çıkıyır son zamablarda kurıma çizgisi diye
Ama bunu yaptığımda direk ince çizgi belirdi ondan şey ettim
Şimdi de hafif ağrım başladı
Başım da ağroyor 😣
Kendini yıpratma canım benim inşaAllah güzel haber alacaksın birgün Allah'ın izniyle belki de o gün bu günlerdir 🙏

Zaten eğer su damlattığında çizgi kaybolsaydı o kuruma çizgisi olurdu ama kaybolmadığına göre gebelik çizgisidir gün geçti beta arttığı için koyulaşması lazım bidaha yapın inşAllah daha koyu olur benimde geç döllenme olmuş adetime göre 9+4 günlük hamileyim ama geç döllenme olduğu için 8+1 im şuan olabilir yani silik çizgi

Ayy inşallah çok sağolun darısı başıma olsun inşallah
Geceleri çok acıkmaya başaldım
Yediklerimin haddi hesabı yok
Baş ağrım var
Şuan da da hafif regl ağrım başladı
Bide göğüs uçlarım dokununca acıyor
Siz belirti yaşadınız mı

Ayy inşallah çok sağolun darısı başıma olsun inşallah
Geceleri çok acıkmaya başaldım
Yediklerimin haddi hesabı yok
Baş ağrım var
Şuan da da hafif regl ağrım başladı
Bide göğüs uçlarım dokununca acıyor
Siz belirti yaşadınız mı
Çok yaşadım en çok gögsüm den anladım ben bide ben çok hissettim yani çok emindim olduğundan bilmiyorum hislerim kuvvetlidir 😂

Kendini yıpratma canım benim inşaAllah güzel haber alacaksın birgün Allah'ın izniyle belki de o gün bu günlerdir 🙏

Amiinn inşallah canın hrp birliktr alalım kasım annelerinde buluşalımm 😍😍
Valla saat 6 dan beri testle kafayı bozdum biraz iş yaptım ama kafama o kadar çok taktım ki başım ağrıyor 🙄

Kızlar bugün fenalaştım hastaneye kaldırdılar enfeksiyon azalmamş ve daha da artmış hastaneye yatıracaktı çocuğum olduğu için zor ikna ettim hastaneye gidip serum taktırıp eve gelicem 😣😪
yeni gördüm çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Canım belli olmuyor ama ben görüyorum
@icecreamm bakayım bekleyince belirginleşecek mi
Hele ilk damla yayılırken resmen çizgiyi gördüm
O an da çekemedim 🙄
belli belirsiz bende gördüm canım insAllah vardır geç döllenmedir belki de hadi hayırlısı
Merhaba Kızlar biz de 6 aydır bebek icin uğraşıyoruz ama olmadı henüz :KK43: ben de bir sıkımtı olmadığını söylüyor doktorlar eşim test verdi sperm sayısı az çıktı hareket ve morfolojisinde sorun yok suan tedavi oluyor sizce bu sayı artar mı aranızda böyle bir sorunu olup hamile kalan var mı?
Rabbim sağlıkla nasıp etsin insAllah 🤲 diğer konuda bilgim yok maalesef
Kızlar ben durumdasınız eski Mesajlara bakamadım , benim şuan 4 gün gecikti ama test yapmadım
ya peki ne zmn yapmayı düşünüyorsun canım insAllah gebeliktrndr gecikme
Kızlar allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🥰 ya birşey sorucam az önce aniden iki göğüs ucumda da felaket bir acı oldu sanki cimcik atarsın canın yanar ya öyle bi acı 🙄
Amin canım o his bende de olur arada ama gebelikle mi alakalı bilemiyorum canım

Amiinn inşallah canın hrp birliktr alalım kasım annelerinde buluşalımm 😍😍
Valla saat 6 dan beri testle kafayı bozdum biraz iş yaptım ama kafama o kadar çok taktım ki başım ağrıyor 🙄
İnşaAllah canım😍 :dua:ya bebiş haberini alacaz yada kırmızıyı görcez (inşaAllah görmeyiz) öyle ikna olcaz artık

yeni gördüm çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
belli belirsiz bende gördüm canım insAllah vardır geç döllenmedir belki de hadi hayırlısı
Rabbim sağlıkla nasıp etsin insAllah 🤲 diğer konuda bilgim yok maalesef
ya peki ne zmn yapmayı düşünüyorsun canım insAllah gebeliktrndr gecikme

Amin canım o his bende de olur arada ama gebelikle mi alakalı bilemiyorum canım

İnşallah canım hayırlısı olsun

Ağız da aft yara gebelikle ilgili olabilir mi
Birdee yirmilik dişlerimin kalan yarıları çıkıyır çenem aprıyor

Herşeyi gebeliğe bağlamam peki 😃😃

İnşaAllah canım😍 :dua:ya bebiş haberini alacaz yada kırmızıyı görcez (inşaAllah görmeyiz) öyle ikna olcaz artık

Aynen öyle geçen anneme dedim ki anne ben hamileyim durdu bi yüzüme baktı yanii bence hamileyim öyle hissediyorum dedim güldğ geçti 😄
Bu ara kafan iyi değil
Bugün gidip emzik aldım mesela
Bebeğime ait bişey elimde olsun dedim
O da bir gün glir inşallah 🙁🙁

İnşallah canım hayırlısı olsun

Ağız da aft yara gebelikle ilgili olabilir mi
Birdee yirmilik dişlerimin kalan yarıları çıkıyır çenem aprıyor

Herşeyi gebeliğe bağlamam peki 😃😃
Hmmm hiç bilemiycem onu canım benimde gebeliği öğrendiğimden beri hep dudaklarım kuruyor çatlıyor uçukluyor mesela kesin gebeliktendir diyemeyiz tabi diş ağrısı zor ama gebelikte daha hassas oluyor insAllah gebeliktendr canım 🤲🥰

Hmmm hiç bilemiycem onu canım benimde gebeliği öğrendiğimden beri hep dudaklarım kuruyor çatlıyor uçukluyor mesela kesin gebeliktendir diyemeyiz tabi diş ağrısı zor ama gebelikte daha hassas oluyor insAllah gebeliktendr canım 🤲🥰

İnşallah canım umudumu söndürmediğin için teşekkür ederimm 🤗🤗😍😍

Aynen öyle geçen anneme dedim ki anne ben hamileyim durdu bi yüzüme baktı yanii bence hamileyim öyle hissediyorum dedim güldğ geçti 😄
Bu ara kafan iyi değil
Bugün gidip emzik aldım mesela
Bebeğime ait bişey elimde olsun dedim
O da bir gün glir inşallah 🙁🙁
İnşaAllah canım gelecek ogün benim bi kızım var öyle olmasına rağmen okadar çok istiyorum sen ilk olacak istegini heyecanını üzüntünü çok çok iyi anlıyorum

X