- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.061
Amin canım inşaAllah ♥Evet canım benim ilk olacak gerçekten çok istiyorum Rabbim hayırlı ise bana ve isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşaAllah ♥Evet canım benim ilk olacak gerçekten çok istiyorum Rabbim hayırlı ise bana ve isteyen herkese nasip etsin
Benim reglim çok düzenlidir ve ben tam regl olmam gereken günlerde çok sancı yaşadım hep kesin bu sefer geldi diyerek lavaboya gittim ama gelmedi olabilir yaniAy ben hep hissettiğim için şey yapamıyorum benim hislerim bazen kuvvetli bazen kuvvetsiz
Regl ağrısı yaşadın mı şuan hafif var gibi üzülüyorum
Ay ben hep hissettiğim için şey yapamıyorum benim hislerim bazen kuvvetli bazen kuvvetsiz
Regl ağrısı yaşadın mı şuan hafif var gibi üzülüyorum
Ben 3 haftalık hamileyken ( bilmiyordum tabii ) grip oldum ağzımda aft çıkmıştı . Gripten mi bebekten mi bilmiyorumİnşallah canım hayırlısı olsun
Ağız da aft yara gebelikle ilgili olabilir mi
Birdee yirmilik dişlerimin kalan yarıları çıkıyır çenem aprıyor
Herşeyi gebeliğe bağlamam peki
O halimegöre iyiyim canım ama tabi hala sıkıntı veriyoryeni gördüm çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
belli belirsiz bende gördüm canım insAllah vardır geç döllenmedir belki de hadi hayırlısı
Rabbim sağlıkla nasıp etsin insAllah diğer konuda bilgim yok maalesef
ya peki ne zmn yapmayı düşünüyorsun canım insAllah gebeliktrndr gecikme
Amin canım o his bende de olur arada ama gebelikle mi alakalı bilemiyorum canım
Sağol canmCanım çok geçmiş olsun bende mesajı yeni gördüm
Rabbim acil şifalar versin
Ben 3 haftalık hamileyken ( bilmiyordum tabii ) grip oldum ağzımda aft çıkmıştı . Gripten mi bebekten mi bilmiyorum
Ve evet yirmiligim ağrımaya başladı
Benim adetim saat gibidir tıkır tıkır. Aha adet oldum aha olucam diye hafif agriyla banyoya kostum 2 gün . Regl yokmuş susam varmış:)
Hayırlı zamanda gelsin sizin de yavrunuz insallaj
Benim reglim çok düzenlidir ve ben tam regl olmam gereken günlerde çok sancı yaşadım hep kesin bu sefer geldi diyerek lavaboya gittim ama gelmedi olabilir yani
Rabbim şifa versin canım geçer insAllah bı an önceO halimegöre iyiyim canım ama tabi hala sıkıntı veriyor
Hayırlı olsun kuzum var gibiYapmicaktım dayanamadım yine yaptım benmi hayali görüyorum varmı kızlar ya
İnşaAllah canım vardır yaHayırlı olsun kuzum var gibi
Bende gordum cnm hemen mi çıktı kac günün var heyecan yaptimYapmicaktım dayanamadım yine yaptım benmi hayali görüyorum varmı kızlar ya
Ayyy var gibii çok heyecanlı hadi hayırlısı olsun :)Yapmicaktım dayanamadım yine yaptım benmi hayali görüyorum varmı kızlar ya
Bugün gecikmenin 4.günü bi kaç dakika sonra çıktı hamilelerin duası kabul olur bizede dua edin inşaAllah bebiş vardırBende gordum cnm hemen mi çıktı kac günün var heyecan yaptim
İnşaAllah canım inşaAllah vardır pazartesi dr a gidecem kısmet olursa hayal kırıklığı degilde süprizle dönerim inşaAllahAyyy var gibii çok heyecanlı hadi hayırlısı olsun :)
Endişelenme canım kanaman yoksa normal o agrılarKızlar bugün biraz kasık agrım var regl olacakmışım gibi . Normal mi sizce endiselendim