Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Yok kuzum haklısın bence. İnşallah herşeyin hayırlısını istiyorum rabbimden. Ne yazıkki eşimde çok ısrarcı bu konuda illa olsun aralarında az yaş olsn arkadaş olsunlar birbirlerine deyip duruyo eşim benim gibi düşünse bu kadar daralmazdm belkide. Elbet geçecek rabbim en iyisini nasip edecektir bizim dememizle olmuyo bu işler. Rabbime sığındım
Herşeyin hayırlısı canım olur insAllah 🤗

MAŞALLAH CANIMMM RABBIM SAGLIKLI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN PEKI BAT NE ZMAN BELIRTILER NELERR HADI BAKALIMM SORU CEVAPP ALALAIM SENII HAMISS BAYANN :anneadayı: :dua: :KK36: :KK200: :skandal: :skandal: :skandal:
20 kasımdı cnm ben tam 3 haftalikken ogrwndim sürekli eve test yaptığım için belirti olarakda aman aman bi belirtim yok bu aralar halsizim sadece okadar

Kızlar herkes 2. İçin üstüme gelmeye başladı ve bu ay daha siftah bile yok kocam işe erken gidiyo eve geç geliyo işyeri uzak olduğu için. ya gelip uyuyo ya misafir geliyo annesine gidiyorz ya babası çağırıyor yine gidiyo ya kızım uyumuyo Bi türlü değerlendiremedik. Bana kalsa akışına bırakıcam zaten prolaktinden dolayı olmucak ama yine de değerlendirmek Bi umut beklemekti niyetim olmadı. bide bunun üstüne herkes 2. Yi ne zaman yapıcan. bak sonra olmuyo. bilmem kimin kızı korunmuş şimdi istiyorlarmş herşeyi denemişler olmamış. falancanın gelini 2. İçin arayı çok açmış kaç sene olmamış. Yok efendim kız doğurunca hemen hamile kalmak gerekirmiş yoksa tutmazmş. Bunlara inanmıyorum rabbimin takdiri belki hiç vermicek ama üzüldüm yinede yaşım daha 26 geç kaldığımı düşünmüyorum. Çocuğumu sütten kesme hesabı bile yapmışlar canm sıkıldı 😕
Kuzum sen onlara ne bakıyosun ya insanlar hep konuşurlar seni de strese sokarlar soranlara şu an istemiyorum diceksin bebeğine odaklanacaksın rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat vermiş bir daha verir rabbimin hazinesi bol yeterki yürekten iste bu arada klomen mi kullandın sen bu ay

Kuzum sen onlara ne bakıyosun ya insanlar hep konuşurlar seni de strese sokarlar soranlara şu an istemiyorum diceksin bebeğine odaklanacaksın rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat vermiş bir daha verir rabbimin hazinesi bol yeterki yürekten iste bu arada klomen mi kullandın sen bu ay
Takmıyodm ama akşam biraz hassaslaştm galiba ondan takıldım canm. Yok bişey kullanmıyorum canm ben akışına bıraktm

X