- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.301
Gördüm canm çok sevindim grubumuzun ilk hamişiGORDUNMUU ıceccream hamıleymıss masallah alalaım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm canm çok sevindim grubumuzun ilk hamişiGORDUNMUU ıceccream hamıleymıss masallah alalaım
İnsallah katlanarak artar sağ salim doğar bebişin canm Rabbim hepimize nasip etsinEki Görüntüle 2566390 kan tahlili sonucum kizlar
AMIN INSALLAH HAYILISIYLA RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASINİnsallah katlanarak artar sağ salim doğar bebişin canm Rabbim hepimize nasip etsin ☺
Herşeyin hayırlısı canım olur insAllahYok kuzum haklısın bence. İnşallah herşeyin hayırlısını istiyorum rabbimden. Ne yazıkki eşimde çok ısrarcı bu konuda illa olsun aralarında az yaş olsn arkadaş olsunlar birbirlerine deyip duruyo eşim benim gibi düşünse bu kadar daralmazdm belkide. Elbet geçecek rabbim en iyisini nasip edecektir bizim dememizle olmuyo bu işler. Rabbime sığındım
MaşAllah canım sağlıkla devam eder insAllah Dra gösterdin miEki Görüntüle 2566390 kan tahlili sonucum kizlar
20 kasımdı cnm ben tam 3 haftalikken ogrwndim sürekli eve test yaptığım için belirti olarakda aman aman bi belirtim yok bu aralar halsizim sadece okadarMAŞALLAH CANIMMM RABBIM SAGLIKLI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN PEKI BAT NE ZMAN BELIRTILER NELERR HADI BAKALIMM SORU CEVAPP ALALAIM SENII HAMISS BAYANN
Amin cnm cümle isteyenede nasip etsin insİnsallah katlanarak artar sağ salim doğar bebişin canm Rabbim hepimize nasip etsin ☺
Amin amin amin ins cnmAMIN INSALLAH HAYILISIYLA RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN
Tskler cnmMaşAllah canım sağlıkla devam eder insAllah Dra gösterdin mi
Anladım canım keseyi de görürsünüz o zmna insAllahTskler cnm
Yok cnm haftaya cumartesi düşünüyorum gitmeyi 5+3 olucak ozaman
MaşaAllah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza rabbim bizlere de nasip etsin inşaAllah bizlerede dua edinEki Görüntüle 2566390 kan tahlili sonucum kizlar
Allah razı olsun cnm rabbim cümle isteyene sende dahil ins en yakın zamanda nasip etsinMaşaAllah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza rabbim bizlere de nasip etsin inşaAllah bizlerede dua edin ❤
Kuzum sen onlara ne bakıyosun ya insanlar hep konuşurlar seni de strese sokarlar soranlara şu an istemiyorum diceksin bebeğine odaklanacaksın rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat vermiş bir daha verir rabbimin hazinesi bol yeterki yürekten iste bu arada klomen mi kullandın sen bu ayKızlar herkes 2. İçin üstüme gelmeye başladı ve bu ay daha siftah bile yok kocam işe erken gidiyo eve geç geliyo işyeri uzak olduğu için. ya gelip uyuyo ya misafir geliyo annesine gidiyorz ya babası çağırıyor yine gidiyo ya kızım uyumuyo Bi türlü değerlendiremedik. Bana kalsa akışına bırakıcam zaten prolaktinden dolayı olmucak ama yine de değerlendirmek Bi umut beklemekti niyetim olmadı. bide bunun üstüne herkes 2. Yi ne zaman yapıcan. bak sonra olmuyo. bilmem kimin kızı korunmuş şimdi istiyorlarmş herşeyi denemişler olmamış. falancanın gelini 2. İçin arayı çok açmış kaç sene olmamış. Yok efendim kız doğurunca hemen hamile kalmak gerekirmiş yoksa tutmazmş. Bunlara inanmıyorum rabbimin takdiri belki hiç vermicek ama üzüldüm yinede yaşım daha 26 geç kaldığımı düşünmüyorum. Çocuğumu sütten kesme hesabı bile yapmışlar canm sıkıldı
Takmıyodm ama akşam biraz hassaslaştm galiba ondan takıldım canm. Yok bişey kullanmıyorum canm ben akışına bıraktmKuzum sen onlara ne bakıyosun ya insanlar hep konuşurlar seni de strese sokarlar soranlara şu an istemiyorum diceksin bebeğine odaklanacaksın rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat vermiş bir daha verir rabbimin hazinesi bol yeterki yürekten iste bu arada klomen mi kullandın sen bu ay
En iyisi canım rabbim muradını versin inşallahTakmıyodm ama akşam biraz hassaslaştm galiba ondan takıldım canm. Yok bişey kullanmıyorum canm ben akışına bıraktm
Amin canım hepimizin inşallahEn iyisi canım rabbim muradını versin inşallah
Geçmiş olsun canım. İdrar yolu enfeksiyonu mu üst solunum mu?Kızlar nasılsınız hamiş olanlar sizin adınıza çok sevindim kuzucuklar ben 1 haftadır ağır enfeksiyon geçiriyorum bugünde regli olmuşum
Bağırsak enfeksiyonu kuzum yaGeçmiş olsun canım. İdrar yolu enfeksiyonu mu üst solunum mu?