- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.161
Canım beni de alırmısın grubaHamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
�
�
�
�
��
�
�
�
Hamiş olmayı bekleyenler
@Vizeci06 ❤. 6 ocak
@Papatia61 ❤ 15 Kasım
@ecrin2455 ❤. 17 Kasım
icecreamm ❤ 18 aralık
@Gonulmeyvesi ❤. 23 Aralık
@Cikilop1 ❤. 27 Aralık
@meltembusra97 ❤. 25 Kasım
@EsrDG ❤. 21 Aralık
@Gamzeliyy ❤. 23 Kasım
@Canm oglmmm ❤. 8 ocak
@balbocegi35 ❤. 29 Kasım
@SekerPortakaliMMM ❤ 27 Aralık
@Kertemeyenkelebek ❤. 3 ocak
@oblomowka1 ❤. 3 ocak
MoonfacedMom ❤. 4 ocak
@kartalice28 ❤. 9 Aralık
Nur_hayat2005 ❤. 2 ocak
@anneolmakhayalim ❤. 21 Aralık
@Blue0Pink ❤. 14 ocak
Grubumuzun tospikleri
@Seda2012Emre2 Kasım 2019 cumartesi
�
Gözün aydn canm ekliyorum hemenYENI BAT 5 OCAK CANIM DUN AKSAM OLDUM
Bende zaten saldm herşeyiAynen anlamadım. takip felan yapmicam bu ay :)Ne oluysa olsun artık .
Alırım tabi canm bat tarihini yaz ekleyeymCanım beni de alırmısın gruba
Yaaa çok net çıkmış inşallah vardır canmEki Görüntüle 2564470 kizlar yumurtlamadan sonraki 10.Gun adete 6 varins kimyasal falan olmaz bu 7. Gebelik
Inş cnmYaaa çok net çıkmış inşallah vardır canm
Ben kullandım şuan 4 haftalık hamileyim şükürKızlar aranızda femara, klomen kullanan var mı ??
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahBen kullandım şuan 4 haftalık hamileyim şükür
Amin canim insallahHayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤❤
Ayyy canimmm insallah vardir. Var gibi zatenEki Görüntüle 2564470 kizlar yumurtlamadan sonraki 10.Gun adete 6 varins kimyasal falan olmaz bu 7. Gebelik
Aaa süper rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç kere kullandın yani bir kutuda 3 aylık var ilk ayda tuttu muBen kullandım şuan 4 haftalık hamileyim şükür
Sağol cnm ins devam gelirAyyy canimmm insallah vardir. Var gibi zaten
Topiğimizin ilk hamişiSağol cnm ins devam gelirEki Görüntüle 2564737 buda bugünkü testim
Inş kuzum ins kimyasalfalan degildir cnmTopiğimizin ilk hamişibizede şans getirirsin inşallah bu ay bol bereketli Bi ay olur hamiş haberleri artar
Sanmıyorum canm sağlıklı Bi gebelik olacak inşallahInş kuzum ins kimyasalfalan degildir cnm
Ins cnm bu yilki 3. Gebelik 2side kimyasaldaSanmıyorum canm sağlıklı Bi gebelik olacak inşallah
Kimyasal gebelik hakkında bilgim yok ama temennim sağlıklı olmasıIns cnm bu yilki 3. Gebelik 2side kimyasalda
Toplamda 7. Gebelik
Rabbimden ümit kesilmez tevekkulum sonsuz ins
Sende geçen ay yasadinya malesef kuzum değerin çok yukselmeden dusmesiKimyasal gebelik hakkında bilgim yok ama temennim sağlıklı olması