- 13 Ekim 2018
- 339
- 393
- 33
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.181
BENDE KIMYASAL GECIRMISTIM 4 AY FALAN OLUYOR DEVAMINDA INSALLAH RABBIMDEN SAGLIKLI GEBELIKSende geçen ay yasadinya malesef kuzum değerin çok yukselmeden dusmesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENDE KIMYASAL GECIRMISTIM 4 AY FALAN OLUYOR DEVAMINDA INSALLAH RABBIMDEN SAGLIKLI GEBELIKSende geçen ay yasadinya malesef kuzum değerin çok yukselmeden dusmesi
Amin cnm ins saglikla ilerlerBENDE KIMYASAL GECIRMISTIM 4 AY FALAN OLUYOR DEVAMINDA INSALLAH RABBIMDEN SAGLIKLI GEBELIK
KAN TESTI YAPTIR BEKLEME BATE NE KADAR VAR CANIMBENDE KIMYASAL GECIRMISTIM 4 AY FALAN OLUYOR DEVAMINDA INSALLAH RABBIMDEN SAGLIKLI GEBELIK
Hmm omu oluyo canm. Ay ben bu adetimde çok zorlandım ağrılı geçti sanki içimde yara varmi gibi acıdı bide 7 gün sürdü ondan mı oldu ki acabaSende geçen ay yasadinya malesef kuzum değerin çok yukselmeden dusmesi
OLABILIR CNM KIMSAYASAL ASLINDA GECINCEN YADA KORUNMAYAN HER KADIN HAMILELIK GECIRIYORMUS AMA BIZ FARKINDA OLMUYORUZ DUSUK OLUYORMUSHmm omu oluyo canm. Ay ben bu adetimde çok zorlandım ağrılı geçti sanki içimde yara varmi gibi acıdı bide 7 gün sürdü ondan mı oldu ki acaba
Daha 5 var cnm yarin baktiricam kandaKAN TESTI YAPTIR BEKLEME BATE NE KADAR VAR CANIM
Büyük ihtimal ondandir cnm parçalı ve agrili gelmistirHmm omu oluyo canm. Ay ben bu adetimde çok zorlandım ağrılı geçti sanki içimde yara varmi gibi acıdı bide 7 gün sürdü ondan mı oldu ki acaba
BİŞEY SORCAM BENIM HER RGL OLDUGUMDA PARCALI VE YOGUN GELIYOO ACABA KIMYASALMI OLUYORKI AMA HIC GECIKME OLMAZ BU AY OLDU ILK DEFA 2 GUN GECTI SIMDI PARCALI YINEBüyük ihtimal ondandir cnm parçalı ve agrili gelmistir
Evet onu bende okumuştum her ay gebelik oluyomş ama tutanamayıp düşüyomşOLABILIR CNM KIMSAYASAL ASLINDA GECINCEN YADA KORUNMAYAN HER KADIN HAMILELIK GECIRIYORMUS AMA BIZ FARKINDA OLMUYORUZ DUSUK OLUYORMUS
Aynen canm öyleydi normal değildi yaniBüyük ihtimal ondandir cnm parçalı ve agrili gelmistir
Hep oyle oluyosa bilemem cnm benim 3 5 günlük gecikme oluyo testlerdede çift çizgiyi gördüğüm için kimyasal diyorumBİŞEY SORCAM BENIM HER RGL OLDUGUMDA PARCALI VE YOGUN GELIYOO ACABA KIMYASALMI OLUYORKI AMA HIC GECIKME OLMAZ BU AY OLDU ILK DEFA 2 GUN GECTI SIMDI PARCALI YINE
ALLAH SEN DOKTORA GITTINMI NEDEN SUREKLI KIMYASAL OLUYORMUSHep oyle oluyosa bilemem cnm benim 3 5 günlük gecikme oluyo testlerdede çift çizgiyi gördüğüm için kimyasal diyorum
Tiroid vardı cnm bende bu ay ilaç kullaniyorumALLAH SEN DOKTORA GITTINMI NEDEN SUREKLI KIMYASAL OLUYORMUS
EE GEBELIK VARSA ILAÇ TA YAPIYOR BILIYORSUN DEGILMI KIMYASALI?Tiroid vardı cnm bende bu ay ilaç kullaniyorum
Yok bu gebeliktede kullanılan ilacEE GEBELIK VARSA ILAÇ TA YAPIYOR BILIYORSUN DEGILMI KIMYASALI?
AMAN CANIM BISEY OLMASINDA BEBEISEE DIKKAT ETYok bu gebeliktede kullanılan ilac
Allaha emanet ins cnm sagolasinAMAN CANIM BISEY OLMASINDA BEBEISEE DIKKAT ET
Malesef ikisi de yok bende canım hala bekliyorum
Valla canim ben 1 sene önce 2 kere klomen tdvisi vs. Olmadi bu sene ilkinde tuttu obur ay aşılamam olcakti iğnesi bile hazırdı ama gerek kalmadiAaa süper rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç kere kullandın yani bir kutuda 3 aylık var ilk ayda tuttu mu