- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.087
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.141
Benimde dün bitti bugün leke yine geldi bu akşam temizlenicem inşallahKizlar napiyonuz ? Adetimin bitmesine bir iki gün kaldi yeni bir umut basliyo insallah, incir kürüne basladim dün belki faydasini görürüm. Rabbim insallah tez zamanda hepimize nasip eder
OOOO HADI BAKALIMM CALISMALARA DEWAM KIZLARR :)Benimde dün bitti bugün leke yine geldi bu akşam temizlenicem inşallah ☺Amin inşallah canm
Aynen inşallahOOOO HADI BAKALIMM CALISMALARA DEWAM KIZLARR :)
Ay kız bu konu senin miydi bende sürekli denk geliyorum ama bakmadıydim hiccc...
Benim canım bir zamanlar çok canlıydı buralar şimdi eski hızı yokAy kız bu konu senin miydi bende sürekli denk geliyorum ama bakmadıydim hiccc...
Hadi bekleyelim bakalım burdanda ordanda sonuç ne cikacak
Ay bende bat mat yok biliyorsun durumu.. sadece ismimi yaz..Benim canım bir zamanlar çok canlıydı buralar şimdi eski hızı yok ☺ bat yaklaşınca canlanıyor biraz ☺ senin bat ne yazaym canm
Tamam ben hallederim canmAy bende bat mat yok biliyorsun durumu.. sadece ismimi yaz..
3 ocak kuzumPapatia61 E ecrin2455 G Gamzeliyy B balbocegi35 kızlar adet oldunuz mu? SelanikMuhaciri kuzum yeni bat ne zaman güncelleyelim
Günaydın kızlar daha adet olmadım canım dün dr a gittim hala iki yumurta duruyor biri 15 digeri 18 santim hormon testi istedi bugün yaptıracam bu testleri bakalım ona göre ögrenecem sorunu inşaAllah bi sıkıntı yokturPapatia61 E ecrin2455 G Gamzeliyy B balbocegi35 kızlar adet oldunuz mu? SelanikMuhaciri kuzum yeni bat ne zaman güncelleyelim
Canım beni listeden silebilirsin , bnm tüpler tıkanmış açılmıyorda , tüp bebeğe başlayacağımPapatia61 E ecrin2455 G Gamzeliyy B balbocegi35 kızlar adet oldunuz mu? SelanikMuhaciri kuzum yeni bat ne zaman güncelleyelim
Hakkında hayırlısı inşallah tek denemede kavuşursun bebeğineCanım beni listeden silebilirsin , bnm tüpler tıkanmış açılmıyorda , tüp bebeğe başlayacağım
Hayırlısı canım inşallah sıkıntı yokturGünaydın kızlar daha adet olmadım canım dün dr a gittim hala iki yumurta duruyor biri 15 digeri 18 santim hormon testi istedi bugün yaptıracam bu testleri bakalım ona göre ögrenecem sorunu inşaAllah bi sıkıntı yoktur
Benimde bugün gelmeye başladı ya. :/Kızlar yumurtlama akıntım gelmeye başladı ama adetten 2 gün önce vardı şimdi adetten 2 gün sonra tekrar başladı anlamadm
Ne alaka dimiBenimde bugün gelmeye başladı ya. :/
YENI BAT 5 OCAK CANIM DUN AKSAM OLDUMNe alaka dimi
Aynen anlamadım. takip felan yapmicam bu ay :)Ne oluysa olsun artık .Ne alaka dimi