- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.121
Üzüldüm ya ama vardir bi hayir bunda daAdet oldum kuzum bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüldüm ya ama vardir bi hayir bunda daAdet oldum kuzum bugün
İnşallah canımÜzüldüm ya ama vardir bi hayir bunda da
Valla yaptim cuma gunu cikmadi yarini bekliyorum canim olmazsam aksam yapicam insallahkartalice28 kuzum test yaptınmı
Hayırlısı kuzum haber bekliyorumValla yaptim cuma gunu cikmadi yarini bekliyorum canim olmazsam aksam yapicam insallah
GÜNAYDINNN KIZCELER REGL GUNUM BUGUN BAKALIMM KASIK AGRILRIM VAR AMA YARIN KAN VERICE INSALLAH AKSAMDA TEST YAPICAM INSALLAHHayırlısı kuzum haber bekliyorum
Bizimle paylaş canm senden haber bekliyorumGÜNAYDINNN KIZCELER REGL GUNUM BUGUN BAKALIMM KASIK AGRILRIM VAR AMA YARIN KAN VERICE INSALLAH AKSAMDA TEST YAPICAM INSALLAH
Ayy hadi hayırlısı hayirli haberle gel bize insallahGÜNAYDINNN KIZCELER REGL GUNUM BUGUN BAKALIMM KASIK AGRILRIM VAR AMA YARIN KAN VERICE INSALLAH AKSAMDA TEST YAPICAM INSALLAH
AYY İNSALLAH CANIM HAYIRLISIYLA :)Ayy hadi hayırlısı hayirli haberle gel bize insallah
Canım ne durumdasngelrn giden var mı test yaptın mıGÜNAYDINNN KIZCELER REGL GUNUM BUGUN BAKALIMM KASIK AGRILRIM VAR AMA YARIN KAN VERICE INSALLAH AKSAMDA TEST YAPICAM INSALLAH
CANIM AKSAM TEST YAPTIM CIKMADII BUGUNDE KAN VERDIM BAKALIM SONUCLAR NASIL CIKICAK HAYIRLISIYLACanım ne durumdasngelrn giden var mı test yaptın mı
KOCAMANNN BIR SIFIRRR CIKTIICanım ne durumdasngelrn giden var mı test yaptın mı
Üzüldüm Bi daha ki aya olur inşallahKOCAMANNN BIR SIFIRRR CIKTII
İNSALLAH CANIM AMA ADETIM GECIYO BIRDE SON 1 HAFTADIR SABAHLARI KASIK AGRISIYLA UYANIORUM HEMDE NASILL HEH OLDUM DIYORUMM AZMA YOKK HALA DA VAR DEWAM EDIYORR AGRIMMMÜzüldüm Bi daha ki aya olur inşallah
Ben artık bıraktım valla kafaya taktıkça adet gecikiyo belirtiler başlıyo zaten stres %60 etkiliyomuş haktan hayırlısı diceksin ben de biliyosun idrarda pozitif çıktı kanda negatif artık başıma ne gelecek merak ediyorumKOCAMANNN BIR SIFIRRR CIKTII
BIZ COK ÜSTÜNE DÜŞÜYORUZ GALIBA ONDANNBen artık bıraktım valla kafaya taktıkça adet gecikiyo belirtiler başlıyo zaten stres %60 etkiliyomuş haktan hayırlısı diceksin ben de biliyosun idrarda pozitif çıktı kanda negatif artık başıma ne gelecek merak ediyorum
BEN BILMIYORUMDA HAFTASIYLA TUTMUYOR HERHALDE DEDIGINIZDEN ANLADIGIM SAGLIK PREOBLEMI YOKSA BEBEKLE YENGENIN BENCE KAFASINA TAKMASIN YADA BASKA BIR DOKTORA DAHA GITSIN DERIMMKizlar bilgisi olan bakabilirmi acaba konumaBebeek 3 hafta geriden geliyo
Meraba kizlar Yengemin bebegi 35 haftalikti kilosu 2.300 Bu hafta gittigi doktor bebegin 32 haftalik gözüktüğünü 3 hafta geriden geldiğini nst ye bagliyacaklarini ve en ufak bişeydeerken doguma alacaklarini söylemiş bu gibi bir durumla karsilasan oldumu . Neler yasadiniz lutfen yengem cok...www.kadinlarkulubu.com
A MIN INSALLAH VALLA BENIMDE GECIKTI BEKLIYORUMM ADET OLMAYIIKizlar napiyonuz ? Adetimin bitmesine bir iki gün kaldi yeni bir umut basliyo insallah, incir kürüne basladim dün belki faydasini görürüm. Rabbim insallah tez zamanda hepimize nasip eder