-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ben almayı dusunuyorum internette biraz arastirmistim Hamilelik ve Anne Bebek Gunlugu diye geciyorkızlar 9 ylık bekleyişin heyecanı diye bi hamilelik günlüğü var..onu almayı planlıyorum sizler yapıcakmısınız böyle bişey
Kontrol çizgisi bile köyü çıkmadı ben bisi anlamadımKan vermişti sonucu belki hamiş çıkar diye umuyorum belki yerleşme kanamasıdır kisttir falan adet değildir diye Bi umut bekliyorumhadi sen patlat bombayı da neşemiz yerine gelsin
Valla aldım yaptım bu testte bi gariplik var bence ben hamileyim ama kontrol çizgisi bile neg çıkması
Nasıl yani çıkmadı mı kiiiiValla aldım yaptım bu testte bi gariplik var bence ben hamileyim ama kontrol çizgisi bile neg çıkması
Atsana kuzum bakalım bozuksa götür ver yenisini veriyorlarValla aldım yaptım bu testte bi gariplik var bence ben hamileyim ama kontrol çizgisi bile neg çıkması
23 kilo bilinmezKız 18 Ağustos benim doğum günümtam o gün doğur ama tamam mı ne Bi gün önce ne bir gün sonra Yaş kilo yaz bide
Net değil çizgi belli okur mu bilmiyorum kızlar ama potur potur oldu yaniAtsana kuzum bakalım bozuksa götür ver yenisini veriyorlar
Çıkmadı valla bende anlamadım canımNasıl yani çıkmadı mı kiiii☺
Amin kuzum Allah senden de razı olsunAllah razi olsun sizden cok sagol tatlim darisi basiniza insallah♥
Atsana foto canmKontrol çizgisi bile köyü çıkmadı ben bisi anlamadım
Attım ya bebegimAtsana foto canm
Çizgi göremedimAttım ya bebegim
Hahaha peki? Koyalım kiloya23 kilo bilinmez
olcak inşallah canm benmmmDimii ☺☺ama önce hamiş olmam gerek
bende buldum canm alıcamBen almayı dusunuyorum internette biraz arastirmistim Hamilelik ve Anne Bebek Gunlugu diye geciyor
Sehir ankara yas 23 sat 8 ekimHayırlısı canımEksik bilgilerini de yaz canm onlarıda doldurayım ☺
Kontrol çizgisi var sadece bebeğim oda tam çıkmadı işte anlamadım gittiÇizgi göremedim