- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
- Konu Sahibi MoonfacedMom
ay çok sevndm canm darısı bizlere inşallahhhÇok şükür canım çok sevindim. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen stres yapma ki kuzucukta etkilenmesin annesi ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay çok sevndm canm darısı bizlere inşallahhhÇok şükür canım çok sevindim. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen stres yapma ki kuzucukta etkilenmesin annesi ☺
Ayyy Allahim hepinizeee hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahhhhhRabbım sanada Doğuma kdar hayırlı günler saglıkla ilerlemeyı nasıp etsın kuzu dua et bizlere hamişlerin duası hemen kabul olurmus ♥
Bebeğim bazen de zamanını beklemek gerekiyor ben inanıyorum bir problem olmadığına doğru zamanı bekliyordur emin ol.:))Evet canım gittim kaç defa rahim iyi yumurtalar iyi dediler 2 doktor pco ya meyillsin dedi 2 si pco yok dedi hormon tahlili yaptırdım prolaktin en yüksek 26 çıkması gerekirken 28 çıktı onun için ilaç verdi doktor onu kullandım ama o ilaç. Beni mahvetti baş ağrısı eklem ağrısı yaptı baş ağrısından sabahlara kadar uyuyamadım adet olunca tekrar prolaktine baktırmam lazımdı ama tatildeydik baktıramadım bu salı baktırıcam inşallah adetin 3 gününde birde eşime sperm testi yaptıracağz randevu alıp bakalım onda ne çıkacak inşallah sonuçları temiz çıkar korkuyorum bişey çıkacak diye
Hoşgeldin canm hayırlı olsun kuzucuğun sağlıklı sıhhatli gelsin inşallahbendeeee geldim kızlar yaş 28 şehir istanbul kilo 56 ilk gebelik sat 14 eylül tahmini doğum 20/06/2019 bugün 5+2 yiz =)) kesem cumartesi günü gözüktü bu cumartesi tekrar gidicem kese gelişimini görmek için =)
Hoşgeldin canm aminn inşallahBen de geldiiiimmmmmmmm sat 4 Eylül cumartesi günü kalp atışını duydum Rabbim isteyen herkese nasip etsin 6+6 yım beni de ekler misiniz
Yaş kilo şehir vs. Bilgilerini yaz canm ekleyeyim
Bak sana ne dedikbiz Rabbim bozmasın güzelim sağlıkla gelsin insaAllahBebegimi gordum kalp atisini da duydummm Allahim size de nasip etsin cok degisik bir hissss yanimda olan herkese cok tesekkur ederimm en kisa zamanda sizde yasarsinizzz bu duyguyu insallah Allah hepinizden razi olsun ♥
inşallah canm çok teşekkrlerHoşgeldin canm hayırlı olsun kuzucuğun sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah ☺☺
Tatliskom test almaya gidiyorumgelip hemen yapicam bunarada çok sıkıştım duan edin bana
Adet oldum yazmış kuzum o
Yaa nolur güzel haberlerle gel ihtiyacımız var sevinçli haberlereTatliskom test almaya gidiyorumgelip hemen yapicam bunarada çok sıkıştım duan edin bana
Kan vermişti sonucu belki hamiş çıkar diye umuyorum belki yerleşme kanamasıdır kisttir falan adet değildir diye Bi umut bekliyorum hadi sen patlat bombayı da neşemiz yerine gelsinAdet oldum yazmış kuzum o
Allah razi olsun sizden cok sagol tatlim darisi basiniza insallahBak sana ne dedikbiz Rabbim bozmasın güzelim sağlıkla gelsin insaAllah
Onu duydum aslında kızımda çok istedim yapamadım belki bunda alırım,kızlar 9 ylık bekleyişin heyecanı diye bi hamilelik günlüğü var..onu almayı planlıyorum sizler yapıcakmısınız böyle bişey
ben alıcam canm yapıcam aklmzda kalmasın yapalımmmOnu duydum aslında kızımda çok istedim yapamadım belki bunda alırım,
Dimii ama önce hamiş olmam gerekben alıcam canm yapıcam aklmzda kalmasın yapalımmm
Kız 18 Ağustos benim doğum günüm tam o gün doğur ama tamam mı ne Bi gün önce ne bir gün sonra Yaş kilo yaz bide18 Ağustos doğum Yozgat ilk çocuk