- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.321
Kizlar napiyonuz ne var ne yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence sabah yapmalısın bıraz bekle canım acele etmeAy bilemedim gebelik testini yapsammı? şimdi mi yapsam yarın sabah mı. bu avulasyon karıştırdı kafamı silik çıkınca :/
Bence de sonuçta 11 gün var bata ovülasyon testinde silik çıkması kafamı karıştırdı hiç kullanmadım o yüzden.bence sabah yapmalısın bıraz bekle canım acele etme
canım tebrık ederım sımdıden rabbım saglıklı kucagına almayı nasıp etsın belırtılerın nelerdı ?Kızlar şimdi hastaneden geliyorum 4 haftalık hamileyim ama pazartesi tekrar tahlil veri cem değerleri kontrol etmek için daha adetime 3 gün var darısı sizin başınıza inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin
Alttaki silikleşmiş sanki cnmKizlar yine ovulasyon testi yaptim 30. Gün ilkini dün yaptim en üstekini. Ortadaki sabah yaptim en altakkide yeni yaptim. Sizce nedir siliklesme varmi aynimi ?
Sağol teşekkür ederim en yakın zaman da inşallah bekleyen herkes alsın bu habericanım tebrık ederım sımdıden rabbım saglıklı kucagına almayı nasıp etsın belırtılerın nelerdı ?
Belirtilerim çok fazla kasık ağrım vardı midem bulanıyodu halsiz yorgun bide ben üşüyodum ben kendimi hasta sanıyodum ama hamilelikten mişcanım tebrık ederım sımdıden rabbım saglıklı kucagına almayı nasıp etsın belırtılerın nelerdı ?
Aksama yapicam bide anlasilir dahadaAlttaki silikleşmiş sanki cnm
Yapınca at canm bakalımAksama yapicam bide anlasilir dahada
Yine söylüyorum canım benim kanamam lekelenmem. Var diye yapıyorum yoksa 3-4 gün önceden yapmazdım testi benimde sat 2 kasım kan tahlilinde 0.1 çıkması gerekirken benim 0.373 çıktı 1.4 fen yükselen değerimi bilirim o yüzden yapıyorum ama yapıp yapmak tabiki tercih meselesiCanım bunlar erken gebelik trstleri değil anladığım kadarıyla. bat larımız aynı lakin ben korkuyorum yapmaya çıkmaz diye erken daha diye. ama sat larımız farklı sanırım.benim 2 kasım dı.
2 ay önce değerim 2.30 çıkmıştı ama hasta oldum. inşalllah senin bebişin gelir :)Yine söylüyorum canım benim kanamam lekelenmem. Var diye yapıyorum yoksa 3-4 gün önceden yapmazdım testi benimde sat 2 kasım kan tahlilinde 0.1 çıkması gerekirken benim 0.373 çıktı 1.4 fen yükselen değerimi bilirim o yüzden yapıyorum ama yapıp yapmak tabiki tercih meselesi
Hep çıkar ovülasyon testinde ikinci çizgi yumurtlama olduğunda pik yapar ve rengi aynı olur iki çizgisinde birde sabah ilk idrarla ve aynı saatlerde fazla sıvı tüketmeden takip etmeni öneririm canımKızlaar acil beni aydınkatacak kimse yokmu ? Şimdi ben avulasyon testi istettim ilk defa kullanıcam bugün elime ulaştı malum SAT 2 kasım dı ki 12 sinden beri akıntı kasık ağrısı yaşadım. muhtemelen bu ay geçti.şimdi bugün bi test yapim dedim t çizgisi silik çıktı hafif ? normalde silik mi çıkar yumurtlamadan sonra da olsa yada hiç çıkmaz mı çizgi.? BAT 2 Aralık bu arada
Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor o yüzden bu şekilde takipteyim2 ay önce değerim 2.30 çıkmıştı ama hasta oldum. inşalllah senin bebişin gelir :)
Canm kan verdinmi bugün naptnRabbim herkesin günlüne göre verdin canım kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor o yüzden bu şekilde takipteyim
Yumurtlamam geçtibenim testlerim yeni gelince bir denim dedim silik çıkıncaa gbelik testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı orda.Hep çıkar ovülasyon testinde ikinci çizgi yumurtlama olduğunda pik yapar ve rengi aynı olur iki çizgisinde birde sabah ilk idrarla ve aynı saatlerde fazla sıvı tüketmeden takip etmeni öneririm canım