Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Canım biz küstüm bu ay sadece adet bitiminden hemen sonra 1 kere oldu dahada olmadı bat yarın takvime göre boş yani umutsuz vaka şuan keşke degerlendirseydim diyorum çünkü o yumurtlama akıntısı çok yoğun 3-4 gün geldi
Belki o gün tutar kuzum nasip bu işler belli mi olur ☺️

Kizlar ovulasyon testi yaptim yine halan ayni koyulukta. Midem cok kötü üc saattir bas agrisi cekiyorum 29.günüm test yaptim negatifti eger yumurtlamaysa adetim 14 gün sonrami gelcek ?

Eklentiler

• 20191120_220247.jpg
    20191120_220247.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar ovulasyon testi yaptim yine halan ayni koyulukta. Midem cok kötü üc saattir bas agrisi cekiyorum 29.günüm test yaptim negatifti eger yumurtlamaysa adetim 14 gün sonrami gelcek ?
Bu ovulasyon testi mi canm. Bence kan ver ovulasyon testi gebeliği gösteriyomş yumurtlama olsa çizgi aynı kalmazdı 3 gündür

Ben az önce yüzüstü yatarken hapşırdım. Kendimi de tutmadım aslında ama karnım baya kasıldı sanki. Biraz da acıdı. Bişey olmamıştır di mi? Bi daha öyle yatarken hapşırmıycam.
O akşam değil ama ertesi günden itibaren daha önceden de olan şeyler( bel ağrısı, batma, hafif vajinal ağrı) sıklaştı sanki. Biraz daha hassaslaştım gibi.:110: Psikolojiktir inşallah. Doktora söylemiştim telefonla, hapşırmaya ilgili olanı. Kanama olursa gelirsin, olmazsa muayenede görüşelim dedi. Bi dahaki muayene bu cumartesi.

X