• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çileden çıktım tanınmaz hale geldim :( kaynana, kayınbaba ve damat üçlüsü

Değilim çünkü genç bir kızım ve düğünüm güzel olsun çok lüx bişe istemiyorum zaten.
ama babanı dolduruyorsun . baban damadı azarlıyor .
Ben nişanlımın samimi olup olmadığını soruyorum.
sen samimi değilsin ki. nişanlın ne etsin.
nişanlınla birlik olacağın yerde dağıtıyorsun adamı daha çok .

Biz 2 dügün yaptık, her taraf kendi dügününü yaptı. Kimin durumu iyiyse yapsın birşeyler.

İnanın ki evdeki huzuru trilyonlara değişmem.

Evimde mutluluk olmamış, herşeyim olmuş. Ne anlarım ki bundan?

Konu sahibi hani diyorsunuz ya lüks düğün yapıcaz dediler sonra nişanlıma yıktılar vs. Neden öyle dediler baştan söyleselerdi diyorsunuz ya, inanın farketmez siz her türlü sinir krizi geçirirdiniz neden iyi düğün yapılmıyor diye.
Ayrıca ilerde maddiyat konu olunca senin ailen ne yaptı benim babam bu evin parasını verdi diye başına kakarsın çocuğun bu net.
Ve ek olarak nişanlınız böyle kalmayacak hele bi evlenin görürsünüz anyayı konyayı yaptıklarınız burnunuzdan gelecek karşılık olarak. Şimdi he he deyip geçiyor.

Bu evin tek kızıyım,evin tek oğlu ne demek oluyor bir ben anlamadım sanırım.
2 kız olunca özensiz mi olacak yani,nasıl olsa 2 tane diye ? Böyle düşünen aileler varsa cidden yazık.
aynen . ben evin 3 kızının ortancasıydım. o zaman ben hiçim. hahaahah
yazık tek kızı olmamışım mı diyim. Allah korusun . iyi ki ablam var kızkardeşim var . varsın çok olalım.

değilsen kalkar kendin yaparsın. senin sorunun yapcaz deyip yapmamaları dğeil ki. öyle olsa ayıp ettiler der geçersin. ama illa yapsınlar isityosun.
Babam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.
Yapmazlarsa o düğüne gelmem diyor.
Ama bence yanlış ben alttan aldım zaten babam sen dul musun diyor kendini ezdirme alttan alma diyor.

Bir ev parası verecek nişanda bilezik taktı zaten annem babam kardeşim.
Zaten nişanda takilan kiz tarafinindir. pekte ilgilendirmez yani.bende buyuk nisan yaptim. Sizin buyuk düğünden kastınız ne onu anlamadim adamlar yapıcaz diyor iste yapmicaz demiyor ki? bu ne bukadar hırs atraksion?ben evlenirken ne sözde ne nişanda ne düğünde birkere acip sormadilar ki ne yaptin ne ettin eksigin gedigin var mi diye dugune de karismadilar sadece altin yaptilar okadar.misafir gibi gelip gittiler. ama ne bilaf ettim ne bisey dedim haddim degil.cok ta mutluyum cok sukur. kredi ceksin nisanlin nolcak? ben sizi cok arsız gördüm. böyle gelinim olsun istemezdim acikcasi.

daha şimdiden ince taktı az taktı yan baktı işlerine girerseniz hiç mutlu olamazsınız ben size söyleyeyim... bunları ısıtıp ısıtıp koyarsınız birbirinizin önüne huzurunuz kalmaz..

Ama bence yanlış ben alttan aldım zaten babam sen dul musun diyor kendini ezdirme alttan alma diyor.
babanızı kışkırtmışsınız iyi maşallah nişanlınıza ve ailenize. tebrik ederim

Back