- 27 Nisan 2012
- 15.279
- 17.976
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir arkadaşım evlenecekti nişanlın ne iş yapıyor dedim bir evin bir oğlu dedi ama öyle bir böbürlendi ki çok şaşırmıştım
ama babanı dolduruyorsun . baban damadı azarlıyor .Değilim çünkü genç bir kızım ve düğünüm güzel olsun çok lüx bişe istemiyorum zaten.
sen samimi değilsin ki. nişanlın ne etsin.Ben nişanlımın samimi olup olmadığını soruyorum.
Tabi ki samimi değil, eşşek kadar adam kim nederse oraya gidiyor. Bir duruşu yok.Ben nişanlımın samimi olup olmadığını soruyorum.
aynen . ben evin 3 kızının ortancasıydım. o zaman ben hiçim. hahaahahBu evin tek kızıyım,evin tek oğlu ne demek oluyor bir ben anlamadım sanırım.
2 kız olunca özensiz mi olacak yani,nasıl olsa 2 tane diye ? Böyle düşünen aileler varsa cidden yazık.
Biz paragoz degiliz demissiniz ya en cokta ona guldum
Evlenin evlenin kaynana konularina farkli boyut gelecek bdv de belli
Babam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.değilsen kalkar kendin yaparsın. senin sorunun yapcaz deyip yapmamaları dğeil ki. öyle olsa ayıp ettiler der geçersin. ama illa yapsınlar isityosun.
Hangi üniversitede bu bölümbir arkadaşım evlenecekti nişanlın ne iş yapıyor dedim bir evin bir oğlu dedi ama öyle bir böbürlendi ki çok şaşırmıştım
hahahahahha .En cok da buna guluyorum zaten.. simdi "imi iskim bin iyli dimidim" diyen cocuklar evlendikten sonra o benim anam diyorlar ya
Babam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.
Yapmazlarsa o düğüne gelmem diyor.
Zaten nişanda takilan kiz tarafinindir. pekte ilgilendirmez yani.bende buyuk nisan yaptim. Sizin buyuk düğünden kastınız ne onu anlamadim adamlar yapıcaz diyor iste yapmicaz demiyor ki? bu ne bukadar hırs atraksion?ben evlenirken ne sözde ne nişanda ne düğünde birkere acip sormadilar ki ne yaptin ne ettin eksigin gedigin var mi diye dugune de karismadilar sadece altin yaptilar okadar.misafir gibi gelip gittiler. ama ne bilaf ettim ne bisey dedim haddim degil.cok ta mutluyum cok sukur. kredi ceksin nisanlin nolcak? ben sizi cok arsız gördüm. böyle gelinim olsun istemezdim acikcasi.Bir ev parası verecek nişanda bilezik taktı zaten annem babam kardeşim.
E baban da haklı, aldı senden gazı durmaz artık.Babam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.
Ama bence yanlış ben alttan aldım zaten babam sen dul musun diyor kendini ezdirme alttan alma diyor.
babanızı kışkırtmışsınız iyi maşallah nişanlınıza ve ailenize. tebrik ederimBabam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.
Ama bence yanlış ben alttan aldım zaten babam sen dul musun diyor kendini ezdirme alttan alma diyor.
Hangi üniversitede bu bölüm