Çıldırmama ramak kaldı.

giggles milyarıncı kez diyorum. Babybjörn al. Gaz sancısına , uykusuzluğa bire bir. Bak ben şimdi ona koydum uyutuyorum. 11 aylık oldu yeminle parasını sonuna kadar hak ediyor. Kime al dedimse çok çok memnun. Özellikle yalnız kalınca elim ayağın olacak.

Ya bizim çocuk cins
Anlatınca gerçek gelmiyordur belki ama resmen rahatlığa tepki olarak doğmuş
Alırım şimdi kesin kullanmaz içime oturur verdiğim para
Öyle neye çok para verditsem boş bpş duruyor evde
Son çareye kadar artık almıyorım öyle şeyler

Hayır ben eminim kesinlikle içinde duracak. Arkadaşımın oğlu 24 saat kızın kolundaydı. Bak abartmıyorum, uyurken bile kadının omuzunda uyuyordu. Ben zorladım aldı ve şu an bana dua ediyor. Bir tek onda duruyor.

Deme öyle
Düşerim
İşe yaramazsa kocam dırdır eder
Ya da işe yaramazsa senden tahsil ederim parayı
Sonuçta zenginsin

Tamam vericem ule
Kocana deki 2. Bebek için işe yarar belki hxhshs ben öyle yapıyorum hxhshhsjs
Ay 2. Bebek dersem kocam evden gidebilir
En garanti yol aynı anda evde olmamamız çünkü
Adam dün 3te uyuyabildi
Çünkü çocuğu 3te uyuttuk
2. Bebek için kılını kıpırdatmaz
Belki daha erken uyuyabiliriz dersem olabilir

İşte bunla uyutuyoruz biz . Baktık uyumadı koyuyorum dalıyor alıp yatağa koyuyorum. Her yere götürüyorum çünkü çoook pratik. Hemde hafif. Off için sığmayınca napıcaz bilmiyorum

Ayy biliyorum en zor diş çıkaran seninkiydi topikte. Hangisinde hatırlamıyorum baya hasta olmuştu
Evet yaaa hayatında 2 kere hasta oldu ikisi de diş ardına oldu İkisinde de diş çıkardığı tarafın kulağı kızardı. Birincisi sağ 4. Dişi patlarken 2 ayda bir dişi zor çıkarmıştı arkadaş diğeri de annemdeydik 2 köpek dişi aynı gece patlattı o gece hastalandı yine kulağı ve boğazı kızarmış. Yine aynı olacak diye ödüm kopuyor.

Osanit diyorsun dimi yok ben onu almadım ama tetagil aldım. Çok işe yarıyor. Sürmediğim günler çok fena
Evet evet . Ben günde 2 kere tetagil veriyordum birde doktorun verdiği bir jel var onu sürüyorduk . Şimdi 2 yaş sendromu ile 2 tetagil yetmiyor 4 tane vermek lazım Oda zaten bir pakette 36 tane var . Osanit alsam büyük azı dişlerini çıkarıp bitirmesine yeter sanki diyorum . Günde 8 tane verebilirmişim ondan

Ayy hasta olmasından ben de çok korkuyorum. Bu hafta çok soğuk yine hasta olursa diye ödüm kopuyor.

Ayy hasta olmasından ben de çok korkuyorum. Bu hafta çok soğuk yine hasta olursa diye ödüm kopuyor.
Bende 2 kere sağ dişler çıkarken hasta oldu şuan yine sağ arka azı çıkıyor korkuyorum . Yarın aile hekiminde kulağını boğazını kontrol ettireceğim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…