• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Bizimki tatil dönüşü çıkarttı neyse ki :KK70: kurban olduğum, dişinde karartı gördük çürüdü diye aklımız çıktı. Naneymiş :KK70:
Ben bu sene 3 kez tatile götürdüm, hepsinde diş döktü :D
Dişi de babama gösterdi :D ilk gören hediye alır bizim orada jxjsjd
Ben görmüştüm ama kimseye söylemedim :D
Babam da tam altın taktı hdhejjd

Bizim aile hekimi vermeyin doğal bi süreç diyor ama ben verdim tetagil 😁. 7 aylık olana kadar 6 tane diş çıkardı. Ateş vs olmadı ama huzursuzluğu kaşıntısı çok oluyordu. Uyuyamıyordu.

Varya Bi diş döne döne çıkarmış.. Bunu duyunca o kadar acı cekmeleri cok normal gelmeye basladı.. Valla bende vermedm bişey ama uykusuzluk ve ıstahszlık dısında pek etkılemedı.. Bide biz gec cıkardı dişleri 10 veya 11 aylıkkendi galıba😄

Varya Bi diş döne döne çıkarmış.. Bunu duyunca o kadar acı cekmeleri cok normal gelmeye basladı.. Valla bende vermedm bişey ama uykusuzluk ve ıstahszlık dısında pek etkılemedı.. Bide biz gec cıkardı dişleri 10 veya 11 aylıkkendi galıba😄
Memem berbat halde. Dişleri inanılmaz sivri. Akşam geldi yanıma( hiç ayrılmıyor gerçi) öpecek sandım. Telimi filan aldım elime ağzını dayadı yanağıma ve ısırdı hdhshdhshhdhdhdhdh

Sanırım geç çıkartınca daha kolay geçiyor. Genelde öyle duyuyorum 1 yaşında çıkardı ama hiç anlamadık diyen çok.

Son 3 dişi kaldı hepsini jelsiz diş kaşıyıcısız atlattık.. Uykusuzluk fılan oluyordu bide istahsızlık😅 bilmiorm iyi mi yaptım kotu mü ama🤷‍♀️
Geceleri çığlık kıyamet oluyor 🙄 yan komşu odasını diğer tarafa taşını benim oğlanın sesinden. Çocuk doktoru böyle olmaz bir diş hekimi görsün dedi 😁

Valla hatırladığım kadarıyla 18 aylıkken hiç sesi cıkmıyodu.. Ben orda dugmeye bastım.. Sureklı konusa konusa baba (abba) demeye baslamıstı.. 21 ayı gecınce de anne demeye basladı.. Bunun dısında hala ucaga (abiga) dıyorz.. Serkan erka dıyorz.. Hayır veya degıl anlamında da deeem dıyorz.. Gecenlerde de ıkı kelımelı cumleye basladı.. Anne gel, baba gel demeye başladı.. Terapinin cok işe yaradığını dusunuyorum.. Siz de gıdıyor musunuz dil terapistine? Bizde gitsek doktora bizede otızm dıyceklerınden emındım goturmedm o yuzden.. Direkt dıl terapıstıne gıttm.. Zaten bu zamana kadar cesıtlı sekılde hasta oldugun da farklı farklı doktorlar muayene etti.. Hepsı de otızm degıl gec konuscak bekleyin dedıler.. Ama ben artık bekleyemedm😅
5 aydır dil terapi alıyor iyi ki gitmemissiniz psikiyatrise

Neden öyle dedınız? Kötü bir deneyim mi yasadnz?
Evet 18 aylıkken otizim tanısı aldık .sebebi sırf konuşmaması orda sabahın 8 de sebeklikler yapmaması.Çok uzun hikaye bu hikayede yanan ben oldum .Oglum şuan 27 aylık konuşmanin geriden gelmesi dışında otistik bisey yok ama dişini bile gicirdatsa septommu diyip böyle uykum hala kaçıyor

Evet 18 aylıkken otizim tanısı aldık .sebebi sırf konuşmaması orda sabahın 8 de sebeklikler yapmaması.Çok uzun hikaye bu hikayede yanan ben oldum .Oglum şuan 27 aylık konuşmanin geriden gelmesi dışında otistik bisey yok ama dişini bile gicirdatsa septommu diyip böyle uykum hala kaçıyor

Keşke hic gitmeseydim içime işlediler otizimi varda demiyolar yokta olcakta diyemeyiz olmicakta .Tamam bana bskyor diyorum hayat senden ibaret değil diyorlar takıntı yok diyorum 3 de başlar diyolar el kanat çırpma yok diyorum yelpaze geniş diyolar eve konuşmaya başladı diyorum işlevsel olucakmi bakalım diyolar bu böyle ben nedesem bisey buluyorlar 18 aylikti bu böyle 4 yasa kadar gider

Back