Çıldırmama ramak kaldı.

Sallıyorum içine koyup. Valla ben mamasını bile bazen bunda yediriyorum. Tam bir kurtarıcı. Her yere de benle geliyor. Kolumun altına alıp götürüyorum
Onun muadili varmış bi tane, takip ettiğim bir hesap paylaşmıştı. Bulursam yazayım.
Ben de bir süre gündüzleri ana kucağında sallayarak uyuttum. Bıraktık şimdi.

Onun muadili varmış bi tane, takip ettiğim bir hesap paylaşmıştı. Bulursam yazayım.
Ben de bir süre gündüzleri ana kucağında sallayarak uyuttum. Bıraktık şimdi.
Gördüm onu ama altına kaymaması için bir aparat var onu koymamışlar. Ne anladım o işten ?

Son 3 dişi kaldı hepsini jelsiz diş kaşıyıcısız atlattık.. Uykusuzluk fılan oluyordu bide istahsızlık bilmiorm iyi mi yaptım kotu mü ama
Bizim aile hekimi vermeyin doğal bi süreç diyor ama ben verdim tetagil . 7 aylık olana kadar 6 tane diş çıkardı. Ateş vs olmadı ama huzursuzluğu kaşıntısı çok oluyordu. Uyuyamıyordu.

Bizim aile hekimi vermeyin doğal bi süreç diyor ama ben verdim tetagil . 7 aylık olana kadar 6 tane diş çıkardı. Ateş vs olmadı ama huzursuzluğu kaşıntısı çok oluyordu. Uyuyamıyordu.
İlk dişini tatilde çıkarttı kızım denizlere attım onu hdhshdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…