- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.762
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.241
Hahahhaha Geliyor gelmekte olanBenim bu konuda ne işim var
Pinpiriklisal şu bebegiii . Bebek dağıtacak , kıracak, işeyecek , mıçacak
Daha 106 gün olmuşKonu içeriğini okuyunca ben de 2.çocuğu neden hiç düşünmediğimi bir kez daha anladımbenim de aynı kolik bir bebeğim var. Uykusu geliyor ağlıyor, uyumamak için ayrı ağlıyor
Tek şansım annem yakınımda oturuyor, gündüzleri hemen hemen her gün geliyor yanıma. Sürekli kustuğu için bebek reflüsü nedeniyle ben de kusmuklu kıyafetlerle dolaşmaya devam ediyorumtırnakları manikürlü, ojeli, saçları rüzgarda uçuşan bakımlı kadınlara da çok özeniyorum. Bugünler de geçer elbet
Maşallah. Sen zaten çocuğu salmıyorsunbenimde sürekli makyajım var sürekli ojeliyim ama yorgunum yani gece 23:00 de oje sürüyorum mesela oğlan öğlen uykusundayken 5 dk makyaj yapıyorum hep böyleydim ben
Maşallah. Sen zaten çocuğu salmıyorsunbende saçımı fönledim ve evde jennifer lopez gibi havalı geziyorum hdhhdjdjhshd
benimde sürekli makyajım var sürekli ojeliyim ama yorgunum yani gece 23:00 de oje sürüyorum mesela oğlan öğlen uykusundayken 5 dk makyaj yapıyorum hep böyleydim ben
Ben her konuda aşırı azimliyim çocuk ev düzeni ev bütçesi kendi bakımımBu ne azimdir.. Bende boyle olabılsem keske evdeyken dilenciden farkım yok
Ben her konuda aşırı azimliyim çocuk ev düzeni ev bütçesi kendi bakımımkarakterim böyle
Kızlar diş çıkarken kullanılan diş topları var ya Alman markası ismi o ile başlıyor kullanan var mı
Bu yüzden başka çocuk istemiyorum ben bıktımHayranım valla boyle kadınlara.. Yasama azmi muhtesem Bı duygu ve kudret.. Ben İlk cocukta bezdum da
Oğlum bir dişi aylarca uğraşarak çıkarıyor yıldık valla bak son4 dişi kaldı şimdi yine başlıyoruz .İlk defa duyuyorum.. Ben agzına jel bile sürmedim valla
Ayy biliyorum en zor diş çıkaran seninkiydi topikte. Hangisinde hatırlamıyorum baya hasta olmuştuOğlum bir dişi aylarca uğraşarak çıkarıyor yıldık valla bak son4 dişi kaldı şimdi yine başlıyoruz .golgefeslegeni bilir benim bebeyi
Belki ben de yaşıtlarımın ilerisindeyimdirOje sürmen ne kadar gerçekse bu da o kadar gerçekben valla anca 3 ayda bişileri kavradım. Tabi herkes aynı değil
Osanit diyorsun dimi yok ben onu almadım ama tetagil aldım. Çok işe yarıyor. Sürmediğim günler çok fenaKızlar diş çıkarken kullanılan diş topları var ya Alman markası ismi o ile başlıyor kullanan var mı
Hahaha bende sürmeyi unutuyırum ama sürünce gerçekten fark oluyor.İlk defa duyuyorum.. Ben agzına jel bile sürmedim valla
Büyüttüğüm günleri düşünHayranım valla boyle kadınlara.. Yasama azmi muhtesem Bı duygu ve kudret.. Ben İlk cocukta bezdum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?