- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.302
- 528
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.281
Vşz ne kadar kullanabiliriz bilmiyorum o zaman11 aylık 10 kg yeni oldu hala daha gideri var. 1,5 yaşa kadar bence biner. Ama benim kız çubuk kraker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vşz ne kadar kullanabiliriz bilmiyorum o zaman11 aylık 10 kg yeni oldu hala daha gideri var. 1,5 yaşa kadar bence biner. Ama benim kız çubuk kraker
Onun muadili varmış bi tane, takip ettiğim bir hesap paylaşmıştı. Bulursam yazayım.Sallıyorum içine koyup. Valla ben mamasını bile bazen bunda yediriyorum. Tam bir kurtarıcı. Her yere de benle geliyor. Kolumun altına alıp götürüyorum
Gördüm onu ama altına kaymaması için bir aparat var onu koymamışlar. Ne anladım o işten ?Onun muadili varmış bi tane, takip ettiğim bir hesap paylaşmıştı. Bulursam yazayım.
Ben de bir süre gündüzleri ana kucağında sallayarak uyuttum. Bıraktık şimdi.
Ha onu bilemiyorum. Kötüymüş o zaman.Gördüm onu ama altına kaymaması için bir aparat var onu koymamışlar. Ne anladım o işten ?
Ben kötü bişi önermemHa onu bilemiyorum. Kötüymüş o zaman.
Bu ben hxhshshsh 3 aydan beridir her ay işe başlıyorum kriz yaşandı ve evden çıkıldı. Attım arabaya , koydum koltuğuna gidiyoruzKızlar işe dönmeye karar verdim ama sürekli fikir değiştiriyorum ya çıldırıcam
kız keşke İzmir’de olsaydın birlikte takılırdıkBu ben hxhshshsh 3 aydan beridir her ay işe başlıyorum kriz yaşandı ve evden çıkıldı. Attım arabaya , koydum koltuğuna gidiyoruz
Ayy keşke yaa benimki gece uykusuna geçti. Darısı sana çiçemm.kız keşke İzmir’de olsaydın birlikte takılırdık
Daha yeni mi?Ayy keşke yaa benimki gece uykusuna geçti. Darısı sana çiçemm.
Vayy hadi netflix izlemeye. Tabi ilk enkazı toplıcam , çamaşır asıcam, mutfak temizlenecek ben olmuşem netflix djndjdDaha yeni mi?
Dağınık bırakıyorum, kurutma makinem var, mutfağı kocam temizlediVayy hadi netflix izlemeye. Tabi ilk enkazı toplıcam , çamaşır asıcam, mutfak temizlenecek ben olmuşem netflix djndjd
Hahaha bende sürmeyi unutuyırum ama sürünce gerçekten fark oluyor.
Bizim aile hekimi vermeyin doğal bi süreç diyor ama ben verdim tetagil . 7 aylık olana kadar 6 tane diş çıkardı. Ateş vs olmadı ama huzursuzluğu kaşıntısı çok oluyordu. Uyuyamıyordu.Son 3 dişi kaldı hepsini jelsiz diş kaşıyıcısız atlattık.. Uykusuzluk fılan oluyordu bide istahsızlık bilmiorm iyi mi yaptım kotu mü ama
Bu ara Aftet Life izliyorum güzel sarıyor ve bölüm uzun değil.Dağınık bırakıyorum, kurutma makinem var, mutfağı kocam temizledi
Ne var netflişte?
İlk dişini tatilde çıkarttı kızım denizlere attım onu hdhshdhBizim aile hekimi vermeyin doğal bi süreç diyor ama ben verdim tetagil . 7 aylık olana kadar 6 tane diş çıkardı. Ateş vs olmadı ama huzursuzluğu kaşıntısı çok oluyordu. Uyuyamıyordu.
İzlemedim onu. Bakarım ben de belki. Ocak ovmak en sevmediğim 3. Şey sanırım.Bu ara Aftet Life izliyorum güzel sarıyor ve bölüm uzun değil.
Ayy ocağımı bi parlattım , bir daha yemek yapmaya kıyamam ….
Bizimki tatil dönüşü çıkarttı neyse ki kurban olduğum, dişinde karartı gördük çürüdü diye aklımız çıktı. Naneymişİlk dişini tatilde çıkarttı kızım denizlere attım onu hdhshdh