• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Dünyanın en şanslı mi,şanssız mı herifi bilemedim simdi😂😂.
Pardonnn ?? Benimlen evlenmiş :D ben olmasamm dolandırılacaktı :D yine dolandırıldı gerçi. Ama ben ve kızı tarafından :D
Sürekli parayı istiyor ve ben uzatma diyorum hxjsjdjjd
İlk kükrüyor sonra kedi gibi :D

Deliye sorulur mu ? :D annem yap nolursun diyor :D söylemesi ayıp güzel doğuruyorum hxhshdhhshshdhhdjdhd
Yapma sakın gerçekten diyorum bak . Ben yapmayacağım eşime diyorum ki bana çocuk filan deme . Oda diyor ki kızımız olsa ama işte garanti yok 🤦🏻‍♀️ Hadi birde evdeki bebe gibi bir tane daha olursa o zaman biteriz iyice diyor 🤣

Akşam kv görümce ile görüntülü konuşuyoruz. Görümce dedi ki bebek konuşuyor artık dimi ? Bende hayır konuşmuyor 10 tane kadar kelimesi var o kadar dedim . Yokkk canım 2 Li cümle kuruyordur dedi hayır kurmuyor dedim yine yokkkk canım kuruyordur dedi hayır dedim. En sonunda muhattap olmayı kestim eşim müdahale etti birde Kv . Kv ye belki konuşma terapisine başlayacağız kimseye söyleme lütfen demiştim saçma yorumlar duymak istemediğim için oda tmm demişti 😁 eşim görümceye dedi ki senin kız büyüdü işte hiç sorunu kalmadı bizimki de büyür dedi 🤣 Merkür geriliyor dedim kendi kendime kavga çıkartma sus 🤫

Yapma sakın gerçekten diyorum bak . Ben yapmayacağım eşime diyorum ki bana çocuk filan deme . Oda diyor ki kızımız olsa ama işte garanti yok 🤦🏻‍♀️ Hadi birde evdeki bebe gibi bir tane daha olursa o zaman biteriz iyice diyor 🤣
Sen yaparsın :D boşuna hiçç yapmam falan deme :D ihtiyacımız olan sadece bize yardımcı olacak birileri.

Back