- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.762
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.221
Tuci iyi bi haberin yok mu ulan seninGünaydın baby çok normal bizde sizin zamanınızda aynen 6 da kalkardık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuci iyi bi haberin yok mu ulan seninGünaydın baby çok normal bizde sizin zamanınızda aynen 6 da kalkardık
Bir de yaş aldıkça sevimsizleşiyorlar. Nasılsa 500 binine de el koydum , nafakamı da aldım hxhsjhdjdhdjdhdhjdhdhdhdhHadi çocuklar büyüyor da,onlar hiç büyümüyor.
Var şuan 07:00 de kalkıyor dayannnnnTuci iyi bi haberin yok mu ulan senin
Allah kimseyi eline düşürmesin kıaazzz.Bir de yaş aldıkça sevimsizleşiyorlar. Nasılsa 500 binine de el koydum , nafakamı da aldım hxhsjhdjdhdjdhdhjdhdhdhdh
Sen delirdin herhalde 2.yapmayacaksın diye düşünüyorumBen bi bebe daha yapıp kocayı sepetlemeyi düşünüyorum ulan şeytan benden daha melek
Üzülme bi tane vardı benden , onu da kocam aldı dhjehdhdhdhjdhdhdAllah kimseyi eline düşürmesin kıaazzz.
Deliye sorulur mu ? annem yap nolursun diyor söylemesi ayıp güzel doğuruyorum hxhshdhhshshdhhdjdhdSen delirdin herhalde 2.yapmayacaksın diye düşünüyorum
Dünyanın en şanslı mi,şanssız mı herifi bilemedim simdi.Üzülme bi tane vardı benden , onu da kocam aldı dhjehdhdhdhjdhdhd
Pardonnn ?? Benimlen evlenmiş ben olmasamm dolandırılacaktı yine dolandırıldı gerçi. Ama ben ve kızı tarafındanDünyanın en şanslı mi,şanssız mı herifi bilemedim simdi.
Yapma sakın gerçekten diyorum bak . Ben yapmayacağım eşime diyorum ki bana çocuk filan deme . Oda diyor ki kızımız olsa ama işte garanti yok Hadi birde evdeki bebe gibi bir tane daha olursa o zaman biteriz iyice diyorDeliye sorulur mu ? annem yap nolursun diyor söylemesi ayıp güzel doğuruyorum hxhshdhhshshdhhdjdhd
Sen yaparsın boşuna hiçç yapmam falan deme ihtiyacımız olan sadece bize yardımcı olacak birileri.Yapma sakın gerçekten diyorum bak . Ben yapmayacağım eşime diyorum ki bana çocuk filan deme . Oda diyor ki kızımız olsa ama işte garanti yok Hadi birde evdeki bebe gibi bir tane daha olursa o zaman biteriz iyice diyor
Ahh ben sana nasıl laf yetiştireyim bajıım,azıcık uyuyayim bari.Pardonnn ?? Benimlen evlenmiş ben olmasamm dolandırılacaktı yine dolandırıldı gerçi. Ama ben ve kızı tarafından
Sürekli parayı istiyor ve ben uzatma diyorum hxjsjdjjd
İlk kükrüyor sonra kedi gibi
Hayır sakınn ! Bir sürü yorum yazıyorum hemen seri likela sana ihtiyacım var hdhsjjdjdAhh ben sana nasıl laf yetiştireyim bajıım,azıcık uyuyayim bari.
Bence de tuce patlatır bi bebe dahaSen yaparsın boşuna hiçç yapmam falan deme ihtiyacımız olan sadece bize yardımcı olacak birileri.
Ben uyurken de like larım seni,merak etme bebeeiimm.Hayır sakınn ! Bir sürü yorum yazıyorum hemen seri likela sana ihtiyacım var hdhsjjdjd
Oradan bakıldığı zaman anneliğim nasılSen yaparsın boşuna hiçç yapmam falan deme ihtiyacımız olan sadece bize yardımcı olacak birileri.
Pinpirikli sal şu bebegiii . Bebek dağıtacak , kıracak, işeyecek , mıçacakOradan bakıldığı zaman anneliğim nasıl