- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.762
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.261
Bebem altına etti yıkamam lazjm ama üşeniyorum lütfen biri benim yerime yıkayabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcun ne?Ben her konuda aşırı azimliyim çocuk ev düzeni ev bütçesi kendi bakımım karakterim böyle
OsanitKızlar diş çıkarken kullanılan diş topları var ya Alman markası ismi o ile başlıyor kullanan var mı
Biz de tetagil fancluba üyeyiz. Kızım paketini görünce bile heyecanlanıyorOsanit diyorsun dimi yok ben onu almadım ama tetagil aldım. Çok işe yarıyor. Sürmediğim günler çok fena
Ya bizim çocuk cinsgiggles milyarıncı kez diyorum. Babybjörn al. Gaz sancısına , uykusuzluğa bire bir. Bak ben şimdi ona koydum uyutuyorum. 11 aylık oldu yeminle parasını sonuna kadar hak ediyor. Kime al dedimse çok çok memnun. Özellikle yalnız kalınca elim ayağın olacak.
Hayır ben eminim kesinlikle içinde duracak. Arkadaşımın oğlu 24 saat kızın kolundaydı. Bak abartmıyorum, uyurken bile kadının omuzunda uyuyordu. Ben zorladım aldı ve şu an bana dua ediyor. Bir tek onda duruyor.Ya bizim çocuk cins
Anlatınca gerçek gelmiyordur belki ama resmen rahatlığa tepki olarak doğmuş
Alırım şimdi kesin kullanmaz içime oturur verdiğim para
Öyle neye çok para verditsem boş bpş duruyor evde
Son çareye kadar artık almıyorım öyle şeyler
Deme öyleHayır ben eminim kesinlikle içinde duracak. Arkadaşımın oğlu 24 saat kızın kolundaydı. Bak abartmıyorum, uyurken bile kadının omuzunda uyuyordu. Ben zorladım aldı ve şu an bana dua ediyor. Bir tek onda duruyor.
Tamam vericem uleDeme öyle
Düşerim
İşe yaramazsa kocam dırdır eder
Ya da işe yaramazsa senden tahsil ederim parayı
Sonuçta zenginsin
Ay 2. Bebek dersem kocam evden gidebilirTamam vericem ule
Kocana deki 2. Bebek için işe yarar belki hxhshs ben öyle yapıyorum hxhshhsjs
İşte bunla uyutuyoruz biz . Baktık uyumadı koyuyorum dalıyor alıp yatağa koyuyorum. Her yere götürüyorum çünkü çoook pratik. Hemde hafif. Off için sığmayınca napıcaz bilmiyorumAy 2. Bebek dersem kocam evden gidebilir
En garanti yol aynı anda evde olmamamız çünkü
Adam dün 3te uyuyabildi
Çünkü çocuğu 3te uyuttuk
2. Bebek için kılını kıpırdatmaz
Belki daha erken uyuyabiliriz dersem olabilir
Aslan yükselenim ikizler eşim ikizler bebem oğlak yükseleni AslanBurcun ne?
Evet yaaa hayatında 2 kere hasta oldu ikisi de diş ardına oldu İkisinde de diş çıkardığı tarafın kulağı kızardı. Birincisi sağ 4. Dişi patlarken 2 ayda bir dişi zor çıkarmıştı arkadaş diğeri de annemdeydik 2 köpek dişi aynı gece patlattı o gece hastalandı yine kulağı ve boğazı kızarmış. Yine aynı olacak diye ödüm kopuyor.Ayy biliyorum en zor diş çıkaran seninkiydi topikte. Hangisinde hatırlamıyorum baya hasta olmuştu
Evet evet . Ben günde 2 kere tetagil veriyordum birde doktorun verdiği bir jel var onu sürüyorduk . Şimdi 2 yaş sendromu ile 2 tetagil yetmiyor 4 tane vermek lazım Oda zaten bir pakette 36 tane var . Osanit alsam büyük azı dişlerini çıkarıp bitirmesine yeter sanki diyorum . Günde 8 tane verebilirmişim ondanOsanit diyorsun dimi yok ben onu almadım ama tetagil aldım. Çok işe yarıyor. Sürmediğim günler çok fena
Ayy hasta olmasından ben de çok korkuyorum. Bu hafta çok soğuk yine hasta olursa diye ödüm kopuyor.Evet yaaa hayatında 2 kere hasta oldu ikisi de diş ardına oldu İkisinde de diş çıkardığı tarafın kulağı kızardı. Birincisi sağ 4. Dişi patlarken 2 ayda bir dişi zor çıkarmıştı arkadaş diğeri de annemdeydik 2 köpek dişi aynı gece patlattı o gece hastalandı yine kulağı ve boğazı kızarmış. Yine aynı olacak diye ödüm kopuyor.
Bende 2 kere sağ dişler çıkarken hasta oldu şuan yine sağ arka azı çıkıyor korkuyorum . Yarın aile hekiminde kulağını boğazını kontrol ettireceğim yineAyy hasta olmasından ben de çok korkuyorum. Bu hafta çok soğuk yine hasta olursa diye ödüm kopuyor.
Kaç kiloya kadarİşte bunla uyutuyoruz biz . Baktık uyumadı koyuyorum dalıyor alıp yatağa koyuyorum. Her yere götürüyorum çünkü çoook pratik. Hemde hafif. Off için sığmayınca napıcaz bilmiyorum
11 aylık 10 kg yeni oldu hala daha gideri var. 1,5 yaşa kadar bence biner. Ama benim kız çubuk krakerKaç kiloya kadar
Onda nasıl uyuyor?11 aylık 10 kg yeni oldu hala daha gideri var. 1,5 yaşa kadar bence biner. Ama benim kız çubuk kraker
Sallıyorum içine koyup. Valla ben mamasını bile bazen bunda yediriyorum. Tam bir kurtarıcı. Her yere de benle geliyor. Kolumun altına alıp götürüyorumOnda nasıl uyuyor?