• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Konu içeriğini okuyunca ben de 2.çocuğu neden hiç düşünmediğimi bir kez daha anladım😅 benim de aynı kolik bir bebeğim var. Uykusu geliyor ağlıyor, uyumamak için ayrı ağlıyor 🤷🏼‍♀️
Tek şansım annem yakınımda oturuyor, gündüzleri hemen hemen her gün geliyor yanıma. Sürekli kustuğu için bebek reflüsü nedeniyle ben de kusmuklu kıyafetlerle dolaşmaya devam ediyorum 😂 tırnakları manikürlü, ojeli, saçları rüzgarda uçuşan bakımlı kadınlara da çok özeniyorum. Bugünler de geçer elbet 🙏

🤣benimde sürekli makyajım var sürekli ojeliyim 😁 ama yorgunum yani gece 23:00 de oje sürüyorum mesela oğlan öğlen uykusundayken 5 dk makyaj yapıyorum hep böyleydim ben 🙄

Konu içeriğini okuyunca ben de 2.çocuğu neden hiç düşünmediğimi bir kez daha anladım😅 benim de aynı kolik bir bebeğim var. Uykusu geliyor ağlıyor, uyumamak için ayrı ağlıyor 🤷🏼‍♀️
Tek şansım annem yakınımda oturuyor, gündüzleri hemen hemen her gün geliyor yanıma. Sürekli kustuğu için bebek reflüsü nedeniyle ben de kusmuklu kıyafetlerle dolaşmaya devam ediyorum 😂 tırnakları manikürlü, ojeli, saçları rüzgarda uçuşan bakımlı kadınlara da çok özeniyorum. Bugünler de geçer elbet 🙏
Daha 106 gün olmuş 😂 yol uzun 😬

🤣benimde sürekli makyajım var sürekli ojeliyim 😁 ama yorgunum yani gece 23:00 de oje sürüyorum mesela oğlan öğlen uykusundayken 5 dk makyaj yapıyorum hep böyleydim ben 🙄
Maşallah. Sen zaten çocuğu salmıyorsun :D bende saçımı fönledim ve evde jennifer lopez gibi havalı geziyorum hdhhdjdjhshd

Kızlar diş çıkarken kullanılan diş topları var ya Alman markası ismi o ile başlıyor kullanan var mı

Oğlum bir dişi aylarca uğraşarak çıkarıyor yıldık valla bak son4 dişi kaldı şimdi yine başlıyoruz . golgefeslegeni golgefeslegeni bilir benim bebeyi
Ayy biliyorum en zor diş çıkaran seninkiydi topikte. Hangisinde hatırlamıyorum baya hasta olmuştu

Oje sürmen ne kadar gerçekse bu da o kadar gerçek :KK70: ben valla anca 3 ayda bişileri kavradım. Tabi herkes aynı değil :KK70:
Belki ben de yaşıtlarımın ilerisindeyimdir
Hızlı kavrarım 😂😂

Gerçi hiç kavrayasım yok
40ım çıkacak diye üzülüyorum herkes kaçacak diye

Back