- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi bubendegilim
- #2.541
Ne zaman tam.uyuyacak bu bebeler alışkanlık olmasından korkuyorum insallah diş zamanıdır sadeceBurada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman tam.uyuyacak bu bebeler alışkanlık olmasından korkuyorum insallah diş zamanıdır sadeceBurada
Of içimde bi huzursuzluk var bende ondan yeniden uyuyamadımNe zaman tam.uyuyacak bu bebeler alışkanlık olmasından korkuyorum insallah diş zamanıdır sadece
Hayırlara çıksın. Bende Uyanınca tekrar uykuya geçmekte zorlanıyorum . Bugün 6.30 du uyudu ben o saatten sonra uyuyamadımOf içimde bi huzursuzluk var bende ondan yeniden uyuyamadım
Ay çok kötü bir şey değil mi ? Bende deli oluyorum o duruma.Hayırlara çıksın. Bende Uyanınca tekrar uykuya geçmekte zorlanıyorum . Bugün 6.30 du uyudu ben o saatten sonra uyuyamadım
Dünkü açılan konudaki yorumlara çok güldüm ya naptiniz öyle konu sahibi afalladiAy çok kötü bir şey değil mi ? Bende deli oluyorum o duruma.
Bir haftama mâl olduDünkü açılan konudaki yorumlara çok güldüm ya naptiniz öyle konu sahibi afalladi
Allah rahmet eylesin. Kimdi?Çok korkunç bir vefat haberi aldım. Başım , gözüm her yerim ağrıyor
Çok yakın arkadaşım. Hastaneden geliyorum serum takıldı. Çok bitik haldeyim Katip. Bir bebek anasız kaldı…Allah rahmet eylesin. Kimdi?
Allah rahmet eylesin size yakınlarına sabır versin. Geride kalanlar için çok zor özellikle bebek içinÇok yakın arkadaşım. Hastaneden geliyorum serum takıldı. Çok bitik haldeyim Katip. Bir bebek anasız kaldı…
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm. İyimisin. Arkadaşın bebişi kaç yaşındaydı, çok üzüldüm yaÇok korkunç bir vefat haberi aldım. Başım , gözüm her yerim ağrıyor
Öncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halim delirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/
Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz 636366363 Tane konu İnanamıyorum günlerdir sadece benim çile çektiğimi düşünüyordum meğersem yanliz değilmişim herkesin cocugu uslu geceleri uyuyor benim bebem şımarık surekli uyaniyor diye düşünüyordum ve artık çok yorulmuşum cocuk büyütmek o kadar zor ki 5 üniversite bitiririm daha kolaydır