Çıldırmama ramak kaldı.

Dünyanın en şanslı mi,şanssız mı herifi bilemedim simdi.
Pardonnn ?? Benimlen evlenmiş ben olmasamm dolandırılacaktı yine dolandırıldı gerçi. Ama ben ve kızı tarafından
Sürekli parayı istiyor ve ben uzatma diyorum hxjsjdjjd
İlk kükrüyor sonra kedi gibi

Deliye sorulur mu ? annem yap nolursun diyor söylemesi ayıp güzel doğuruyorum hxhshdhhshshdhhdjdhd
Yapma sakın gerçekten diyorum bak . Ben yapmayacağım eşime diyorum ki bana çocuk filan deme . Oda diyor ki kızımız olsa ama işte garanti yok Hadi birde evdeki bebe gibi bir tane daha olursa o zaman biteriz iyice diyor

Akşam kv görümce ile görüntülü konuşuyoruz. Görümce dedi ki bebek konuşuyor artık dimi ? Bende hayır konuşmuyor 10 tane kadar kelimesi var o kadar dedim . Yokkk canım 2 Li cümle kuruyordur dedi hayır kurmuyor dedim yine yokkkk canım kuruyordur dedi hayır dedim. En sonunda muhattap olmayı kestim eşim müdahale etti birde Kv . Kv ye belki konuşma terapisine başlayacağız kimseye söyleme lütfen demiştim saçma yorumlar duymak istemediğim için oda tmm demişti eşim görümceye dedi ki senin kız büyüdü işte hiç sorunu kalmadı bizimki de büyür dedi Merkür geriliyor dedim kendi kendime kavga çıkartma sus

Yapma sakın gerçekten diyorum bak . Ben yapmayacağım eşime diyorum ki bana çocuk filan deme . Oda diyor ki kızımız olsa ama işte garanti yok Hadi birde evdeki bebe gibi bir tane daha olursa o zaman biteriz iyice diyor
Sen yaparsın boşuna hiçç yapmam falan deme ihtiyacımız olan sadece bize yardımcı olacak birileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…