- 6 Şubat 2019
- 5.913
- 12.985
- 248
- 33
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.201
tvsizlik zor
Sen iyi dayanıyorsun valla.. Helal olsun.. Ben dayanamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tvsizlik zor
Artık bende izlemek istemiyorum yaaa . Öğlen uykusundayken tabletimden dizi filan açıyorum 1 saat bakıyorumSen iyi dayanıyorsun valla.. Helal olsun.. Ben dayanamam
Zaten onla yatıyor. O olmazsa ben biterimYalancı emzik denedin mi
en korktuğum şey mastit yaw. O memenin patlayacak gibi olması.Hiç tv izlemiyoruz izletmiyoruz da tv 2 senedir kapalı neredeyse benim bebe hiç korkak değil aşırı deli Ama aşırı cuma psikiyatrist görüşmemiz var bakalım kadın ne yorum yapacak 3 günde alışır . Oğlum 3 gün ağladı sonra bıraktı ağlamayı ama ben kademeli kesmeme rağmen mastit olup ilaç kullandım
Ben Tv siz duramam. Mutlaka bi şarkı falan açarım. Benim kızın çok ilgisini çekmiyor. Telefonu çok istiyor ve kriz geçiriyor bazen. Bende o arada onu video alıyorım xhjsjdjdhdhdBizde 2 sene öyleydi evde tvsiz filan.. Artık açıyorum valla patlıorm evde.. Eymende amanamanaman istio zaten
Oje sürmen ne kadar gerçekse bu da o kadar gerçek ben valla anca 3 ayda bişileri kavradım. Tabi herkes aynı değil3 ay mı
40ında bitmeyecek miydi hepsi
Günaydın Şahika'm,sen like ların en güzeline layıksın.Borellus80 günaydın kıazz seri like atıyon banaa
Anam şımart benii, öv beniiGünaydın Şahika'm,sen like ların en güzeline layıksın.
Kocişime ve kızıma kahvaltı hazırladım.Biraz daha uyuyacağım ama bir girip bakınayım dedim.Ergenlik triplerine girmeye başlayınca arayacaksın bu hallerini.Anam şımart benii, öv benii
Ben 6 da kalktım. Bebeğim tam 1 saat zıpladı ve sonra uyudu. Hala ossura ossura uyuyor küçük yılan ben ise uykumdan oldum kdjjdjd
Sen biye ayaktasın kıazzzz
Her halleri berbat zorKocişime ve kızıma kahvaltı hazırladım.Biraz daha uyuyacağım ama bir girip bakınayım dedim.Ergenlik triplerine girmeye başlayınca arayacaksın bu hallerini.
Her halleri berbat zor
Kociş heeaaaa demek sende aşıq kadınlardansın
Evet beböögiim,sen sakın kardeş falan yapma bebişe.Evde hergün kavga,gürültü tam cennetlik oluyor.Her halleri berbat zor
Evet beböögiim,sen sakın kardeş falan yapma bebişe.Hergün kavga,gürültü tam cinnetlik oluyor.Her halleri berbat zor
Tucii günaydın çiçem. 6 da uyandıkDayak yemiş gibiyim
İki adet,biri ergen.
Ben bi bebe daha yapıp kocayı sepetlemeyi düşünüyorum ulan şeytan benden daha melekİki adet,biri ergen.
Günaydın baby çok normal bizde sizin zamanınızda aynen 6 da kalkardıkTucii günaydın çiçem. 6 da uyandık
Hadi çocuklar büyüyor da,onlar hiç büyümüyor.Ben bi bebe daha yapıp kocayı sepetlemeyi düşünüyorum ulan şeytan benden daha melek