• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Hiç tv izlemiyoruz izletmiyoruz da 🤣 tv 2 senedir kapalı neredeyse 😁 benim bebe hiç korkak değil aşırı deli 😁🤦🏻‍♀️ Ama aşırı 🤦🏻‍♀️😁 cuma psikiyatrist görüşmemiz var bakalım kadın ne yorum yapacak 🤔 3 günde alışır . Oğlum 3 gün ağladı sonra bıraktı ağlamayı 😁 ama ben kademeli kesmeme rağmen mastit olup ilaç kullandım
en korktuğum şey mastit yaw. O memenin patlayacak gibi olması.
Tuce benim yeğenimde senin oğlan gibiydi. Kaç tane pedagog falan gördü ama hiç bir şey yok dediler. Hiper aktif bir bebeydi , şimdi çok akıllandı. Tabi şu an 5 yaşında :D

Bizde 2 sene öyleydi evde tvsiz filan.. Artık açıyorum valla patlıorm evde.. Eymende amanamanaman istio zaten😂
Ben Tv siz duramam. Mutlaka bi şarkı falan açarım. Benim kızın çok ilgisini çekmiyor. Telefonu çok istiyor ve kriz geçiriyor bazen. Bende o arada onu video alıyorım xhjsjdjdhdhd

Günaydın Şahika'm,sen like ların en güzeline layıksın😂😂.
Anam şımart benii, öv benii :D
Ben 6 da kalktım. Bebeğim tam 1 saat zıpladı ve sonra uyudu. Hala ossura ossura uyuyor küçük yılan :D ben ise uykumdan oldum kdjjdjd
Sen biye ayaktasın kıazzzz

Anam şımart benii, öv benii :D
Ben 6 da kalktım. Bebeğim tam 1 saat zıpladı ve sonra uyudu. Hala ossura ossura uyuyor küçük yılan :D ben ise uykumdan oldum kdjjdjd
Sen biye ayaktasın kıazzzz
Kocişime ve kızıma kahvaltı hazırladım🙂.Biraz daha uyuyacağım ama bir girip bakınayım dedim.Ergenlik triplerine girmeye başlayınca arayacaksın bu hallerini😂😂.

Back