Noraz ısrarla 3. kişileri karıştırıyorsun evliliğine dayısı ne alaka? Senin aradığını söylemeyecek mi sanıyorsun?
Sevdiğin ve boşanmayı istemediğin çok belli.
Ama evliliğin uçup gidiyor ellerinden.
Bence biraz dikkat et artık.
Hayırlısı olsun.
Off biliyorum . Hicbisey yapmadan durabilseydim . Hemen bi maille uzuldum iste babam da ara konus o zaman deyince hemen gun dogdu tabi bana. Biraz durabilseydim dedigin gibi biraz baksaydi o dolaplara. Dayisindan cekinip de donmez yine astigim astik konusur. Sadece gercegi gormesine yardim eder dayisi onu biliyorum. Artik yine de olmazsa olmaz ne yapayim..Yine biyerleri kalkti sanirsam...bencede ücüncü kisileri katmayin artik,dayisindan korkupta cekinip size dönse ne fayda...siz ona bocaladiginizi gösterdiniz gene,keske acele etmeseysin,sonucta eslari aldiniz yarin bosanma davaniz degilki...keske hatira kutusinu masaya birakip gitseydiniz ki oda bunu görüp bos dolaplari görüp biraz düsünseydi...
İyice karışmış ortalık, başından demiştim amcan vs karıştırmasaydın diye. Boşanmaya gitmeyecek olaylar ailelerin karışmasıyla boşanmaya gidiyor. Son başbaşa konuşmanızda halledersiniz diye düşünmüştüm, sen gidince boşanmak istiyorum diye konuşmuşsun. Ailenin etkisinde de fazla kalıyorsun, ailenin destek olması arka çıkması başka bişey ama siz düzelicekken daha kötü oldu bu yüzden.Oyuncağa dönüyor evliliğiniz.
Evet malesef evlenince goruyosun gercegi. Biz yine de mutlu olabilirdik, sevgiliyken de gitmistim evine, ogrenci eviydi ama sorumluluk sahibiydi evle kardesleriyle ilgiliydi. Bizim ev duzeni yada beraber yasamakla ilgili problemimiz olmadi cogunlukla. Bi sekilde alistik huylarimiza. Ama beni sasirtan bu ofkeyle cam falan kirmasi ya da ustume yurumesi, kufurleri.Hakkaten okurken yasadim bende.Ya cicim ayi bile yasamiyor cogu kisi(benim gibi)Direk sicim ayindan basliyo anasini satim.Istersen 10 yil beraber ol,ayni evde yasamadigin sürece anlamiyorsun.Almanlar ne yapiyo?..Önce ayni eve tasinip yasiyorlar,anlasabilirlerse evleniyorlar anlasamazsa ayriliyorlar.Ama bizim kültürümüze yakismiyor iste.Biz once evlenip sonra tanisiyoz..offffffff
Hakkaten okurken yasadim bende.Ya cicim ayi bile yasamiyor cogu kisi(benim gibi)Direk sicim ayindan basliyo anasini satim.Istersen 10 yil beraber ol,ayni evde yasamadigin sürece anlamiyorsun.Almanlar ne yapiyo?..Önce ayni eve tasinip yasiyorlar,anlasabilirlerse evleniyorlar anlasamazsa ayriliyorlar.Ama bizim kültürümüze yakismiyor iste.Biz once evlenip sonra tanisiyoz..offffffff
Merhaba canım,üzüldüm gerçekten olaylara..Ben ilişkide baya emek verme taraftarıyım ama en azından sen iki adım ,üç adım atıyorsan karşı taraf da en azından bir adım atmalı.Hep senin iyi niyetli düşünmenle olmuyor maalesef..Yani her seferinde umut edip de,bu sorunları düzeltebiliriz,ya da bu basit sebeplerden mi ayrılacaz diye düşünüyor olabilirsin ama erkekte inat,gurur ya da benim dediğim olacak gibi bir mantık değişmiyorsa kendini fazla yıpratma derim ben.Tabiki emek vermemiz lazım ama,bu arada kendimizi çok yıpratmayı doğru bulmuyorum artık ben.Bence çok fazla üzme kendini ve oluruna,zamana bırak.Ondan bir adım gelirse duruma göre bakarsın..Ben kendi ilişkimde 9 sene boyunca hep alttan aldım,ama hiç bir işe yaramadı.eşimin huyu değişmedi.Her yolu denedim ama benim hatam çok fazla denemek oldu.Bir yerden sonra kestirip atmak gerekiyor,karşı taraf bu durumda ya hatasını anlar,anlamıyorsa da bu daha ne kadar böyle gidecek diye düşünmek lazım bence.Çünkü hep bir şans,bir şans daha ,bir şans daha adamın huyu bu ve değişmiyorsa sen kendi hayatını mahvetme derim ben.Ben eşimden ayrılıyorum şimdi,en büyük sebebi çok inatçı olması,her meseleyi gurur meselesi haline getirmesi.Bu arada onun hakaretleri ve küfürleriyle benim yerlerde sürünen gururumun hiç bir önemi yok yani..Seviyorum ,ölüyorum dediği halde gururundan vazgeçmedi.Bir erkek gerçekten seviyorsa gururunu bir kenara bırakmayı bilmeli..Yarin sabah sinava giricem yuksek lisans icin bi sinav. İnsallah iyi gecer. Bizimkilere soylemedim dayisini aradim diye, aramizda kalicak dedi, o beni aramis ilgilenmis olsun ailemin de hosuna gider. Bugunku tatsiz mesajlasmayi da soylemedim konusmadik yarin ariycam dedim, dusunuyorum dedim filan. Hayirlisi olsun insallah bu gece yine dua edicem. İnsallah hakli haksiz ckar meydana, biraz utanir, kendinde hata gorur. Evlilik icin biraz caba sarfetmek ister. İstemezse ben ne desem , kim ne dese olmaz zaten. Allahim hayirlisini nasip et bana . Amin.
Merhaba canım,üzüldüm gerçekten olaylara..Ben ilişkide baya emek verme taraftarıyım ama en azından sen iki adım ,üç adım atıyorsan karşı taraf da en azından bir adım atmalı.Hep senin iyi niyetli düşünmenle olmuyor maalesef..Yani her seferinde umut edip de,bu sorunları düzeltebiliriz,ya da bu basit sebeplerden mi ayrılacaz diye düşünüyor olabilirsin ama erkekte inat,gurur ya da benim dediğim olacak gibi bir mantık değişmiyorsa kendini fazla yıpratma derim ben.Tabiki emek vermemiz lazım ama,bu arada kendimizi çok yıpratmayı doğru bulmuyorum artık ben.Bence çok fazla üzme kendini ve oluruna,zamana bırak.Ondan bir adım gelirse duruma göre bakarsın..Ben kendi ilişkimde 9 sene boyunca hep alttan aldım,ama hiç bir işe yaramadı.eşimin huyu değişmedi.Her yolu denedim ama benim hatam çok fazla denemek oldu.Bir yerden sonra kestirip atmak gerekiyor,karşı taraf bu durumda ya hatasını anlar,anlamıyorsa da bu daha ne kadar böyle gidecek diye düşünmek lazım bence.Çünkü hep bir şans,bir şans daha ,bir şans daha adamın huyu bu ve değişmiyorsa sen kendi hayatını mahvetme derim ben.Ben eşimden ayrılıyorum şimdi,en büyük sebebi çok inatçı olması,her meseleyi gurur meselesi haline getirmesi.Bu arada onun hakaretleri ve küfürleriyle benim yerlerde sürünen gururumun hiç bir önemi yok yani..Seviyorum ,ölüyorum dediği halde gururundan vazgeçmedi.Bir erkek gerçekten seviyorsa gururunu bir kenara bırakmayı bilmeli..
Yine de herşeye rağmen evlilik terapisinin işe yarayacağını düşünüyorum kesinlikle..Eşin ve sen kararlı bir şekilde terapiye gidip düzelme sağlayabilirsiniz bence.Denemek lazım,çok geç kalmadan
Ben konuyu bastan basa okuyamasamda, tek birsey soyleye bilirim Noraz... Ben evli bir kadindim, 3 yil boyunca evli kaldim ve feci bir aile hayati gecirdim. Bana siddet bile uyguluyordu... Ayni dediyin gibi, kufurler, hakaretler, uzerime yurumeler... Hatta dusun ki, biz bahceli evde kaliyorduk, gece kavgalarinda bahceye cikardim, korkardim bana birsey yapacak diye, bir sure bahcede kalirdim saklanirdim... O derece. Ama tabiki ilginc olmasina ragmen bir-birimizi cok seviyorduk. Ben ondan, oda benden vazgecemiyorduk. Hep bosanma esnasinda vazgecerdik ikimizde. Maddi sikinti ve s. yuzunden sinirlerimiz bozuldu sanardik (ki, gercekten oyleydi). Neyse, en son artik dayanamadik ve ben terkettim onu, annemlere gittim... O gun bugun hayvan gibi pismanim... Evet onunla mutsuzdum ama mutlaka bir cozumu olurdu diye dusunuyorum... Suanda gitsem ayni kavgalari edebiliriz dusunuyorum kendi kendime ama yinede ayrilik, bosanma cok zoor cok kotu durum... Gercekten. Bosanma yapilacak olan en son islemdir. Bosanma derim sana. Tekrar tekrar dusun, gercekten mutlaka bir yol vardir. Hatta gerekirse onun kalbine gir, aklini cel, kendine asik et, oyle bir yol ciz ki artik o seninle kavga etmek istemesin. Onu kendine farkli yollarla daha cok asik et. Bir birinize sarilin. Bu is ancak sevgi yoluyla hallolur. Banada vaktinde cok insan "bosanma" demisti ben dinlememistim. Kendimi hakli sayiyordum. Ama hayir, mutlaka bir yol vardir. Sabirli ol. Ne yap et, aileni koru. Herseyin ustesinden gelinir. Bosanma cok kotu olay, sakin bosanma... ben 1 yildir bosandim, acilar icindeyim kardesim...
Mesaj atmis konusmucaz bisry soylemeye hakkin yok. Basladigin isi bitir demis! O amcalarinla iletirsin bize demis!
Ben konuyu bastan basa okuyamasamda, tek birsey soyleye bilirim Noraz... Ben evli bir kadindim, 3 yil boyunca evli kaldim ve feci bir aile hayati gecirdim. Bana siddet bile uyguluyordu... Ayni dediyin gibi, kufurler, hakaretler, uzerime yurumeler... Hatta dusun ki, biz bahceli evde kaliyorduk, gece kavgalarinda bahceye cikardim, korkardim bana birsey yapacak diye, bir sure bahcede kalirdim saklanirdim... O derece. Ama tabiki ilginc olmasina ragmen bir-birimizi cok seviyorduk. Ben ondan, oda benden vazgecemiyorduk. Hep bosanma esnasinda vazgecerdik ikimizde. Maddi sikinti ve s. yuzunden sinirlerimiz bozuldu sanardik (ki, gercekten oyleydi). Neyse, en son artik dayanamadik ve ben terkettim onu, annemlere gittim... O gun bugun hayvan gibi pismanim... Evet onunla mutsuzdum ama mutlaka bir cozumu olurdu diye dusunuyorum... Suanda gitsem ayni kavgalari edebiliriz dusunuyorum kendi kendime ama yinede ayrilik, bosanma cok zoor cok kotu durum... Gercekten. Bosanma yapilacak olan en son islemdir. Bosanma derim sana. Tekrar tekrar dusun, gercekten mutlaka bir yol vardir. Hatta gerekirse onun kalbine gir, aklini cel, kendine asik et, oyle bir yol ciz ki artik o seninle kavga etmek istemesin. Onu kendine farkli yollarla daha cok asik et. Bir birinize sarilin. Bu is ancak sevgi yoluyla hallolur. Banada vaktinde cok insan "bosanma" demisti ben dinlememistim. Kendimi hakli sayiyordum. Ama hayir, mutlaka bir yol vardir. Sabirli ol. Ne yap et, aileni koru. Herseyin ustesinden gelinir. Bosanma cok kotu olay, sakin bosanma... ben 1 yildir bosandim, acilar icindeyim kardesim...
Adam hem suçlu hem de güçlü.Dikbaşlı ve ukala sen bu adamdan çok çekersin.
Konuşmak istemiyor.Başladığın işi bitir demiş yani boşanmak için hazır.Hala aileni suçluyor.
Sen de dayısından barışmak için yardım istiyorsun.İşin zor Allah yardıncın olsun.
Dayisi onla konusmus ama aramadi beni.2 saatlik mesafede calisiyo ve yasiyo, bu aksam eve doner sanirim. Beni niye aramadi acaba?
Hala onu sevdigin icin aci cekiyosun demek.. Ben de seviyorum. Ama hicbisey istedigim gibi gitmedi. Buyudu buyudu iyice arapsacina dondu olay. Simdi bana mesaj atmis, dayimi aramissin diye. Dayisi aramizda kalicak demisti:/ yaptigin capsizliklara yenisini ekledin demis. Bana sevgisi saygisi belliymis, aileme yazdiklari belliymis, mailde yazmismis. İyice dusun bikac gun bundan sonra hicbisey senin istedigin gibi olmicak demis.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?