- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
simdi sen duygusalsin duygusal yonden bakiyorsun
ayni islemiyor iste
o kadar kirilgan ve urkeksin ki
artislik yapmamasi icin bile yumusatmak icin onlem aliyorsun onceden
cekiniyorsun hala ondan
ya beni kirarsa ya dinlemezse ya burnunun dikine giderse diye degilmi?
iste oyle bir caba sarfetmeli ki sen artik oyle hissetmemelisin
onu hala sevdigini ve bu yuvanin yikilmasini gonulden istemedigini
ifade edebilirsin elbetteki
yeri gelirse ailelerlede mesafe olabilecegini soyleyebilirsin
'ki aslinda sorun aileler olmadigini
onun hareketlerinin oldugunu vurgulaman gerekir
aileler sonradan girdi
oda senin arkanda olduklari icin
'ki baban bilmiyordur bile sana it dedigini gozluklerini kirdigini
sadece mutsuzlukla cirpinan incinmis kizina sahip cikti kendince
onun sevdigi kadin oldugunu yabancisi olmadigini
ofkesini kabul edip kontrol altina almak icin caba sarfetmesini
onu kaybetmek istemedigini
kendince sende dikkat edeceginide soylersin
yani aslinda dusunmeli ki
bu kadin benden ayrilmak istemiyor cunku beni seviyor ama
ayni andada SAGLIKLI BIR EVLILIK ISTIYOR benim bu deliliklerimle
kabul etmiyor imaji vermen gerekir
ayni islemiyor iste
cekiniyorsun hala ondan
iste oyle bir caba sarfetmeli ki sen artik oyle
Carsambs konustuk. Ben avukatla konusurum yrn seni arar dedim. Persembe aramadi kimse onu, pers aksami yazmis. Cuma da esyalarimi almaya gittim.o mailden sonra esyalarini almana bozulmus
ve tekrar o "egolu" haline burunmus olabilirmi
ayni islemiyor iste
cekiniyorsun hala ondan
iste oyle bir caba sarfetmeli ki sen artik oyle hissetmemelisin
onu hala sevdigini ve bu yuvanin yikilmasini gonulden istemedigini
ifade edebilirsin elbetteki
yeri gelirse ailelerlede mesafe olabilecegini soyleyebilirsin
'ki aslinda sorun aileler olmadigini
onun hareketlerinin oldugunu vurgulaman gerekir
aileler sonradan girdi
oda senin arkanda olduklari icin
'ki baban bilmiyordur bile sana it dedigini gozluklerini kirdigini
sadece mutsuzlukla cirpinan incinmis kizina sahip cikti kendince
onun sevdigi kadin oldugunu yabancisi olmadigini
ofkesini kabul edip kontrol altina almak icin caba sarfetmesini
onu kaybetmek istemedigini
kendince sende dikkat edeceginide soylersin
yani aslinda dusunmeli ki
bu kadin benden ayrilmak istemiyor cunku beni seviyor ama
ayni andada SAGLIKLI BIR EVLILIK ISTIYOR benim bu deliliklerimle
kabul etmiyor imaji vermen gerekir
pess insanliktan anlamiyor gercekten
hatalarini bile gormuyor en ufak bir mahcupluk yok
Yok kimse karismasin triplerinde ta iyice kizar. Msjlastik bulysmak istemiyorum konuscak bisey yok tavrindan devam etti. Yine kalkti bi taraflari. Kendisi bilir. Ben de gittim dayisini aradim. Ona soylemicek konusmamizi. Ona bayramdan beri olanlari ozetledim. Ben onu bayramda seni alsin diye gondermistim dedi. Olmucak demis geri dondugunde. Dayisi bizim senden yana hicbir sikayetimiz yok kizim zaten dedi, bana bikac gun izin ver ben onla konusurm istanbula gelince dedi. Dedim beni sevmedigini dusunmeye baslamistim bosanma lafi ettim tamam dedi ben de geri adim atmadim. simdi sevdigini goruyorum bana yazdigi mailden dedim. konusucam dedi. İcim biraz rahatladi.
Yok kimse karismasin triplerinde ta iyice kizar. Msjlastik bulysmak istemiyorum konuscak bisey yok tavrindan devam etti. Yine kalkti bi taraflari. Kendisi bilir. Ben de gittim dayisini aradim. Ona soylemicek konusmamizi. Ona bayramdan beri olanlari ozetledim. Ben onu bayramda seni alsin diye gondermistim dedi. Olmucak demis geri dondugunde. Dayisi bizim senden yana hicbir sikayetimiz yok kizim zaten dedi, bana bikac gun izin ver ben onla konusurm istanbula gelince dedi. Dedim beni sevmedigini dusunmeye baslamistim bosanma lafi ettim tamam dedi ben de geri adim atmadim. simdi sevdigini goruyorum bana yazdigi mailden dedim. konusucam dedi. İcim biraz rahatladi.
Biliyorum oyle ama artik meraktan oldum. Kimse beni aramiyo onun ailesinden o bosancaz diyo, ben bilmiyorum ki ailesi de ayni fikirde mi yoksa bu kendi kendine atip tutuyo mu. Dayisi onun hayatinda tek korktugu, dikkate aldigi, agir oturakli bi adam. Beni de cok sever. O da hep dayim gibi olabilsem der onun lafini dinler. Dayisina dedim ben sizden kimse aramayinca beni kimse istemiyo dedim kimse arkamda durmuyo demekki bitmis bu is. O yuzden bosanalim dedim. O da olur mu kizim oyle sey ben yatin geliyorum onunla da seninle de konusucam dedi. Ben dedim ki ne diyecegini biliyorum istemiyorum diyecek gururdan inattan. O da olur mu bu sorumluluk oyle biseyi kabul etmem dedi. Bakalim iyi konustu sen icini ferah tut dedi. Bu konularda ailenin bir buyugune danisilir o cozer isi, keske bikac kisiye yayilmasaydi cok buyumeseydi dedi bi. Ben de dedim hsklisiniz onda hata ettim ama o da babam hasta uzulmesin diye, amcamla konustum. Hallolur sen uzulme kizim dedi. Habi de annesiyle ilgili mevzuyu da soyledim, telefonda tabiki cok konusamadik ama dedim ki annesini sevmiyomusum boyle bir lafla geldi bana. Benim annem hasta biliyosunuz. ben onbes senedir annekiz iliskisi yasamiuorum annemle, istedimki omerin annesiyle oyle olalim iyi gecinelim. Yanlis anlamis beni biseyden alinmis falan dedim. Beni onlar ilgilendirmiyo ben ikiniz arasindaki hukuka bakarim dedi. Siz iyi olun yeter dedi. Dayisi boyle deyince anladim tamam dedim. Bakalim hayirlisi insallah . Artik yine de olmazsa olmuyo zorlama diycem kendimeNoraz ısrarla 3. kişileri karıştırıyorsun evliliğine dayısı ne alaka? Senin aradığını söylemeyecek mi sanıyorsun?
Sevdiğin ve boşanmayı istemediğin çok belli.
Ama evliliğin uçup gidiyor ellerinden.
Bence biraz dikkat et artık.
Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?