çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?

Cok haklisin benim tam da istedigim bu sekilde konusmak. Saglikli bir evlilik olsun diye caba gostermek, yoksa ayni rezillikleri yasamak degil..

Cok zaman gecti yahu iki saat olcak nerdeyse. Sanirim yanlis bi hamle yaptim. Sadece barismaya gonullu oldugumu falan sandi herhalde, ayrilmak istemiyor diye dusundu. Keske biey soylemeden bulussaysim yuzyuze olsaydik simdi bekliyorum ki ondan tepki gelsin. Of.

Mesaj atmis konusmucaz bisry soylemeye hakkin yok. Basladigin isi bitir demis! O amcalarinla iletirsin bize demis!

acaba amcan arasa aman al kızımızı nolur diye mi anlar....barışsanız da barışmasanız da bir konuşalım dese olumlu yada olumsuz neyse bağlayalım sonuca dese....iyi mi olur kötü mü.......kasıyor kendini sana dedim yazmasaydın keşke..

Yok kimse karismasin triplerinde ta iyice kizar. Msjlastik bulysmak istemiyorum konuscak bisey yok tavrindan devam etti. Yine kalkti bi taraflari. Kendisi bilir. Ben de gittim dayisini aradim. Ona soylemicek konusmamizi. Ona bayramdan beri olanlari ozetledim. Ben onu bayramda seni alsin diye gondermistim dedi. Olmucak demis geri dondugunde. Dayisi bizim senden yana hicbir sikayetimiz yok kizim zaten dedi, bana bikac gun izin ver ben onla konusurm istanbula gelince dedi. Dedim beni sevmedigini dusunmeye baslamistim bosanma lafi ettim tamam dedi ben de geri adim atmadim. simdi sevdigini goruyorum bana yazdigi mailden dedim. konusucam dedi. İcim biraz rahatladi.

pess insanliktan anlamiyor gercekten

hatalarini bile gormuyor en ufak bir mahcupluk yok

Vallahi ya. Adim attim suclu ciktim. Severek ayrilacak iki salak olucaz farkinda misin dedim. Biri korkudan biri kibirden gururdan yanlis yapan. Bunu mu istiyosun dedim ses yok daha.

onlardan hiç kimsenin adım atmaması birşeyler yapmaya çalışmamaları ilginç ya.....inşallah bu dayı arayı bulur..oda yaptıklarına pişman olur da geri adım atar....

Noraz ısrarla 3. kişileri karıştırıyorsun evliliğine dayısı ne alaka? Senin aradığını söylemeyecek mi sanıyorsun?
Sevdiğin ve boşanmayı istemediğin çok belli.
Ama evliliğin uçup gidiyor ellerinden.
Bence biraz dikkat et artık.
Hayırlısı olsun.

Yine biyerleri kalkti sanirsam...bencede ücüncü kisileri katmayin artik,dayisindan korkupta cekinip size dönse ne fayda...siz ona bocaladiginizi gösterdiniz gene,keske acele etmeseysin,sonucta eslari aldiniz yarin bosanma davaniz degilki...keske hatira kutusinu masaya birakip gitseydiniz ki oda bunu görüp bos dolaplari görüp biraz düsünseydi...

Biliyorum oyle ama artik meraktan oldum. Kimse beni aramiyo onun ailesinden o bosancaz diyo, ben bilmiyorum ki ailesi de ayni fikirde mi yoksa bu kendi kendine atip tutuyo mu. Dayisi onun hayatinda tek korktugu, dikkate aldigi, agir oturakli bi adam. Beni de cok sever. O da hep dayim gibi olabilsem der onun lafini dinler. Dayisina dedim ben sizden kimse aramayinca beni kimse istemiyo dedim kimse arkamda durmuyo demekki bitmis bu is. O yuzden bosanalim dedim. O da olur mu kizim oyle sey ben yatin geliyorum onunla da seninle de konusucam dedi. Ben dedim ki ne diyecegini biliyorum istemiyorum diyecek gururdan inattan. O da olur mu bu sorumluluk oyle biseyi kabul etmem dedi. Bakalim iyi konustu sen icini ferah tut dedi. Bu konularda ailenin bir buyugune danisilir o cozer isi, keske bikac kisiye yayilmasaydi cok buyumeseydi dedi bi. Ben de dedim hsklisiniz onda hata ettim ama o da babam hasta uzulmesin diye, amcamla konustum. Hallolur sen uzulme kizim dedi. Habi de annesiyle ilgili mevzuyu da soyledim, telefonda tabiki cok konusamadik ama dedim ki annesini sevmiyomusum boyle bir lafla geldi bana. Benim annem hasta biliyosunuz. ben onbes senedir annekiz iliskisi yasamiuorum annemle, istedimki omerin annesiyle oyle olalim iyi gecinelim. Yanlis anlamis beni biseyden alinmis falan dedim. Beni onlar ilgilendirmiyo ben ikiniz arasindaki hukuka bakarim dedi. Siz iyi olun yeter dedi. Dayisi boyle deyince anladim tamam dedim. Bakalim hayirlisi insallah . Artik yine de olmazsa olmuyo zorlama diycem kendime

Son düzenleme:
İyice karışmış ortalık, başından demiştim amcan vs karıştırmasaydın diye. Boşanmaya gitmeyecek olaylar ailelerin karışmasıyla boşanmaya gidiyor. Son başbaşa konuşmanızda halledersiniz diye düşünmüştüm, sen gidince boşanmak istiyorum diye konuşmuşsun. Ailenin etkisinde de fazla kalıyorsun, ailenin destek olması arka çıkması başka bişey ama siz düzelicekken daha kötü oldu bu yüzden.Oyuncağa dönüyor evliliğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…