çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?

Kavgasız gürültüsüz tertemiz bir ayrılık olacak. İnan böylesi ikiniz icinde daha sağlıklı. Eğer kavga dövüş vs olsaydı ikinizde nefret dolu ayrılırdınız, bu sürec ikinizi de yıpratırdı. Keşke öyle olsaydı, icim neden bu kadar cok acıyo dediğini de duyar gibiyim. Acısın, acısın ki küllensin acın. Ömür boyu acı cekmektense bir süre cekmek daha evla.

Allah yolunu acık etsin, verdiğin hicbir karardan utandırmasın

konunu takip ediyorum canım, bu noktaya geleceğinizi inan tahmin etmedim bir şekilde gönlünü alır diye düşündüm hep....

Ama şunu da söylemeliyim biraz artislik yapıyor senin ki, iş iyice ciddiye binsin, avukata falan gidince o da anlayacak sanırım. Bu arada kayınvaliden aramadı mı? aramalı diye düşünüyorum.

Ne kadar üzgün olduğunu hissediyorum canım ama bunun sonu şiddete varacak, yarın öbür gün bebeğiniz olunca senin sinirlerin bu kadar sağlam olmayacak, alttan almayacaksın ve daha şiddetli kavgalar olacak, sıkıntılı evliliklerde bebek huzur getirmiyor inan tahmin edemeyeceğin kadar yorucu bir süreç.

Eşin fazla kendine güveniyor ve kibirli biri, burnu hiç sürtmemiş onun.

sen tavrından duruşundan ödün verme seni hak etsin canım eminim çok gençsin, güzelsin, kariyer sahibisin bu kadar meziyetlerin varken bu psikopatı neden çekeceksin? Seviyorum diyeceksin ama inan 1 sene sonra nefret edeceksin. o senden bekledi boşanmayalım demeni ondan sonrada sürekli sen geldin kendin istedin vs.

Sende ana kuzususun salakça bir parçaları bizden fazla diye bu kadar övünmelerine, kibirlenmelerine ne gerek.

herkesin bir hayatı var başka yok iyi yaşamak herkesin hakkı.

canım yazdıklarını baştan sona okudum.
öncelikle eğitimli insansın asla ve asla çocuk olursa düzelir mantığıyla hareket etme.
ayrıca bence bu adam öfke krizleri yaşıyor bu durum sağlıklı değil.o adam normal değil bence .
ağızdan ayrılık , boşanma lafı çıkmış,adamın ne sana ne ailene saygısı yok.ben de boşanmış bir bayanım ve boşandığım için tek bir gün bile keşke demedim ALLAHım da dedirtmesin inşallah.son karar senin ama bu adamala yolunu ayırman daha mantıklı göründü bana.

noraz içim cız etti biran
güçlü ol arkadaşım sen ne kadar güçlü göründükçe o ezilip büzülüp kalacak
Rab' bim hakkında hayırlısını versin canım

Insallah oyle olur insallah cabuk gecer acisi. Hic sen sunu yaptin bunu ettin demedim suclamadim ne onu ne annesini. Artik gerek yok biseyleri anlatmaya calismaya dedim, nasil olsa degismeywcek ve ben karar verdim.. Ama simdi diyorumki deseydim gencligimi aldin en guzel zamanlatim emeklerim bunun icin miydi bu hakaretleri kufurleri haketmedim. Vicdan yapsaydi aci cekseydi. Sanki cok rahat ayrilicak benden oyle herseye tamam demesi... Bilmiyorum..

noraz içim cız etti biran
güçlü ol arkadaşım sen ne kadar güçlü göründükçe o ezilip büzülüp kalacak
Rab' bim hakkında hayırlısını versin canım
İnsallah utanir biraz. Ah ona verdigim emeklere yaziklar olsun.. Guclu gorunucem diye son konusmada da nettim kisa ve oz konustum da insallah etkili olur dediginz gibi pisman olur.
Aci ceksin uzulsun benim kadar insallah , ne eksik, ne fazla..

Yarin izin aldim esyalarimi almaya gidicem. Iki kiz kardesim var yrn calisiyolar. Erkek kardesim gelir gel dersem. Annem bbm ztn gelemez. Amcam var gelebilir gel dersem. Ama ilk sabahtan kendim gitmek istiyorum. Yalniz basima son son aglamam istiyorum evimde, koltuguma son kez yayilmak istiyorum. Son son vakit gecirmek istiyorum biraz yalniz, yavas yavas da esyalarimi toparlarim.aksamustu aliriz doneriz.. Babam avukatla ne zaman konuscaz fln dedigimde acele etme dedi. Surunsun biraz dedi . Buyuk esyalarini da alma simdi diyo bikac ay kalsin kirayi odememek icin al istiyo dedi. Hakli sanirim, evi bosalticak tabi yeni ev bakiyomus ya. Artik anasi babasi kuzeni kardesi kendisi ve degisen zamanlarda arti ananesi dayisi yengeleri kuzenleri vs. olacaklari icin tabi annelerinin su andaki evleri kucuk gelir.. Geri donse sigamiycak oraya tabi.. Neyse oyle iste buyuk esyalarini sonra aliriz dedi babam. Yrn kiyafetlerimi tekstilleri tencere tabak canak, kitaplar cdler dvdlerimi, fotograflari evraklari alicam. Ona bi pike birakirim annesinin bana hediyesi bi de kendi yastigini o kadar.

Bi de su var. dun kotu oldum uzuldum , bugunse hem uzuluyorum hem sinir oluyorum. bicbisey demedi yapmadi caba gostermedi ya, bosanalim diyorum tamam, ona tamam buna tamam. Hazir miymis hepten nedir anlamadim. Uyuz. Araba da onda ya o kullaniyo ise giderken. Ondan istesem mi yarin? Esya tasiycam bikac sefer yapmam lazim desem? Taksiyle gitsem bi sefer 17 lira tutuyo. Gerci amcama soylesem o alir goturur ama isinden olcak adam beklicek indir doldur bosalt.. Bir aydir sen kullaniyosun bi ay ben kullanicam bosanana kadar desem? Tamah eder gibi gorunmek istemedigim icin fin hic para muhabbeti yapmadim ben. O da demedi araba sende kalir bende kalir bolunur vs. simdi babama soylesem kesin birak ne isticen dicek. Ama araba alinirken yarisini benim altinimla almistik.. Be nim icin onemi yok sadece onu zor durumda birakmak istiyorum, niye keyif catsin arabayla? Ben de ailemi gezdiririm hastaneye gitmek gerekiyo kardesim yurda tasincak onlara kullanirim. Ne dersiniz? Ya da bos mu versem?

Dik durun,güclü olun...yarin esyalarinizi alinca emin olun oda cok kötü olacaktir...o daha olayin okadar farkinda degil,cünkü düzeni daha tam anlamiyla dagilmis degil...sizden geri adim gelmeyince,esyalarda toplaninca daha bi farkina varacaktir...haaa farkina varinca nasil bi duyguya düser bilemem,ama sizin istediginiz gibi olur insallah...pismanlik,kafayi vurma,vicdan zislamasi...bana öyle olacakmis gibi geliyoya,hayirlisi...herne olursa olsun,bundan sonra tek kendinizi düsünün...size ne iyi gelecek onu gerceklestirin...ilk önce kendinizin iyiligini düsünerek karar verir,ozaman hersey güzel olur...Allah gönlünüze göre versin...

O kadar haklisin ki.. Bunlari ben de dusundum, bununla cocuk yapilmaz hayat gecmez. Kibirli narsist, gercekten de kendinde hata gormeyen biri, gorse de caktirmaysn diyeyim. Ben de biliyorum farkindayim olmamasi daha mantikli, hayatim daha iyiye gitmedi evlenince daha kotuye gitti. Biliyorum da niye kendime laf geciremiyorum niye hala icimde bi umit var? Tam salaklik bendeki. Bu psikopati neden cekeceksin ? Kilit soru bu, bunu hep kendime tekrarlamam lazim.. Allahim sen guc ver bana..

Insallah oyle olur canim. Vicdani sizlasin kafasini vursun duvarlara.. Evet kendimi dusunmem lazim, birazcik bencil olabilsem niye bu kadar yufka yurekliyim? Biraz sert olsam unutmasam hemen yaptiklarini kolay olacak, uzulmucem belki de.. Hayirlisi insallah.

Sence boyle olmasi normal degil mi? Ne kadar bosanmayi hak etse de henuz buna adapte olamadin. 1 ayda mi gorup tanisip evleniyoruz ki 1 ayda hemen bosanmaya alisabilelim?

Baban cok hakliymis, birak esyalarin orda kalsin. Once sen kucuk seyleri al. Bence o hala neler oluyor idrak edemedi.
Arabayi bence simdi isteme. Eger aliminda senin altinlar varsa bunu avukatla gorusuldugunde bosanma sirasinda gundeme getir, iste. Ya da muadili para iste bilemiyorum. Su donemde bence isteme, inan istememen onun canini daha cok acitacaktir. Senin bu asil durusun onu daha cok yaralayacaktir.

Evimdeyim iki kardesimle geldik. Bi araba esya topladik onlar goturduler babama. Simdi yalnizim evde. Oyle etrafi topluyodum hatira kutusu cikti, onunla ilk gunlerden hatiralarim var, biletlet cicekler kucuk hediyeler.. Asil bana yazdigi mesajlar var deli gibi. Hepsini bi defterde toplamistim 6 sene boyunca gecirdim telefondan deftere. Evlikliktekileri yazmadim bi. Rastgele bi kac sayfa okudum kotu oldum. Aglamaya basladim. Oyle guZel ki saf ve masum ki. Ben senin cocuklarin icin yeterli olabilecek miyim bilmiyorum yaZmis birinde. Bi suru mesaj cok seviyorumla her gun seni gormeliyimle dolu. Noldu iste evlendik her gun goruyorz birbirimizi. Bu sayfalari fotokopi cektirip o annesine yolliyasin var, gorsun oglu beni ne kadar sevmis. Simdi o kutuyu almak istiyorum ama bi yandan da birakmak istiyorum burda gorsun, ici acisin. Benim kotu oldugum gibi o da olsun. Dolabim cekmecelerim bos. Simdi mutfagi toplucam. Bakakalsin bos eve. Burda uyuyo mu bilmiyorum ama camasir yikamis asmis, islaklar.

bir iliskide saygi yitirilmisse zaten bu evlilik yürümez! üzülcegine sevinmelisin bence.. böyle bir manyaktan kurtuldugun icin!

sizinki severek ayrilmak gibi.....
esin biraz ilimli yaklassaa yuvasi icinde olsa bazi seylere gogus gelse hersey hallolacak.....
sizin icinde herseyin hayirlisi olsun ne diyeyim......

Simdi gordum dun gece yazmis. Aci dolu. Babami ailemi kotulemis yine ben bana karin olarak bakmani isterdim demis. Cok icime dokundu. Cok yakin konusmus helalesemedik icime oturdu demis. Neden sen benden bosanmadin neden bu noktaya getirdin beni onlarin agzina verdin demis. Hepsi acinacak halde nasil onlardan medet umarsin demis.bana capsiz demis ve bunun nedeni ailen demis ozetle. Sana benim verdigimden daha fazla mi deger veriyolar saniyosun demis..ailenin sana ve tum kardeslerine nasil zarar verdiklerini goremedin demis. Cok uzgunum smdi...

Ben senin yerinde olsaydım üzülmek yerine sinirden deliye dönerdim. Hala hicbir seyin farkında değil, hala burnu havada, hala evliliğinin neden bittiğini bilmiyor. Aileni ona tercih ettiğini düşünerek aptallık ediyor. Oysa o tercih etti seni ailesine, sizi bu noktaya getiren ailesi işi anlayışsızlığı asabi tavrı değil miydi? Senin ailenle ne ilgisi var, tek sucları sana sahip cıkmak.

Evet oyle. Hak verdigim yerler de var uzuldum iste. Hala devam etmek istiyomus gibi konusup bosanmak istiyorum yanlis anlama bunlari diyo. Awvdeyim hala alacaklarim bitmedi yavas yapiyoruz sanirim. Ona mail yzcaktim ama vazgectim yazili kanit birakmak istemiyorum. Konusmak istiyorum tekrar. Evdeykrn onu beklesem kardeslerim gitse diyorum. Konussam. Ama kendimi tutamayip uzulme aglama ihtimalim de var. bi baba kizinin bosanma tarihine nasil karar verebilir diyo. Hala istermis gibi konusmalar ama bi yandan daha onceden ayrilmaliydik belkide demelet.. Off

Noraz eğer boşanmak istemiyorsan kendini daha fazla üzme. Boşanma sırasında yaşananlar cok büyük tramvalara neden oluyor. Eğer konusmak istiyorsan konus.

Yazdiklarinizda nekadar hakli yada haksiz siz karar verebilirsiniz,olaylarin icinde sizsiniz...iyi düsünün haklilik payi varmi...hani genel olarak haksiz esiniz sizin anlattiklariniza göre,ama belliki daha önce birbirinize icinizi tam anlamiyla dökememisiniz...size mail atmasi onunda bocaladigini gösteriyor hernekadar burnundan kil aldirmiyorsa bile...iciniz nasil rahat edecekse öyle davranin,konusmak istiyorsaniz konusun iinizde kalmasin,aglarim diyede düsünmeyin...aglaya bilirsiniz bu sizi gücsüz göstermez aksine duygulari olan birisi olarak gösterir...eger konuscaksaniz birbirinizi suclamadan,neden bu hale geldiginizi bulmaya calisin...o kuruyudabona sunun,hatta önünüzde okusun icindekileri...insallah iyi bi karar alirsiniz...hersey gönlünüzce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…