- 2 Temmuz 2020
- 54
- 1
- Konu Sahibi bilinmeyen40
İyi akşamlar arkadaşlar ben bayram dolayısıyla ailemin yanına geldim okullar açılana kadar kalmayı düşünüyorum gelelim konuma. Bugün akşam üstü eşime ne yapıyorsun diye mesaj atmisken bir anda babamgil buraya geldi dedi babası, annesi, 1 gelinleri (bu gelininin 3 tane çocuğu), ve ablası (ablasının da 3 tane çocuğu) var yani toptan gelmişler ve ben evimde değilim ve çocuklar o kadar yaramaz ki anlatamam hiç durmayan veletler. Tabi ben bunu eşimden duyunca çıldırdım ben yokken üstelik bu kadar kalabalık nasıl gelirler diye fittirdim şöyle ailene kalmasınlar dedim. Sadece annen baban gelse neyse ama o kadar çoluk çocuk ne işi var dedim üstelik ben yokum ve o kadar yaramazlar ki karsitirmadiklari yer yok. Ve o kadar kirliler ki size anlatamam. Benim o kadar temiz bıraktığım herseyim emek verdiğim evim darmaduman olacağı aklımdan çıkmıyor eşimde ben ne yapayım ben ne diyeyim diyor kafayı yedim resmen tepkim o kadar sert oldu ki şu an kafayı yiyorum sizce ben haklı miyim dipnot: benim kendi ailemin yanında olduğumu da biliyorlar haberleri var yani buna rağmen gelmişler
Son düzenleme: