- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
konu ile ne alakası var arkadaşım
konu sahibi eşim namazını kılar diye yazmış sizde hemen konuya bu yönden bakmışsınız
sizin verdiğiniz örnekler sayısız çok evet haklısınız ama konu bu değil
kızlar dediğiniz şu akşam davet olayı çok mantıklı bir kadın anlar bunu da nasıl edicem ki kızı apartmanın kapısında görsem tanımam. ne dicem ki. eşime desem kıskançlık krizlerine yorar. beni cahil ev kız modunda görüyomuş şuan.
kzılar bazı arkadaşlar namaz kılıyor eşim dediğim zaman yanlış anlamış yani dini propaganda yapmıyorum ben yanlış anlaşılmasın. sadece eşimi biraz daha tanıtmak ve yorumları güçlendirmek içindi. şimdi akşam nasıl normal davranıcam ben ya hiç de öyle oynayamam.
Allahım aklıma mukayyet ol.
Sosyal flörtmüş; işte bu mantık(sızlık) bu hale getiriyor olayları.
Konuyu açan, günlerdir yaşadığı huzursuzluk yüzünden burada yazılacak bir yorumla rahatlayabilmeyi uman arkadaş da işte bu kafadakiler yüzünden bu sıkıntıları yaşıyor.
Sosyal flört sağlıklıymış; elin adamıyla sabahtan akşama kadar gülüşüp fingirdeşecek, egonu tatmin edeceksin; ne o? sosyal flört ediyoruz, sağlık kazanıyoruz.
Adamın karısı da kudursun sinirden , kıskançlıktan kimin umurunda? Ağzını açınca da medeniyetsiz olsun, çağ dışı olsun, asosyal olsun.
Ben de düşüncelerimi yazayım,benimde eşim aynı iş yerinden evli 3 çocuklu orta yaş ,kapalı bir bayan arkadaşını kendi arabasıyla işe getirip götürüyordu,ortada kızılacak herhangi bir durum olmamasına rağmen kudurdum,sinir oldum,komik gelecek ama kıskandım bile inanın kıskanmamı gerektirecek hiç bir neden olmamasına karşın,çalıştıkları yer şehrin dışında ve tek vesait ile ulaşmak mümkün değildi,kadın rica etmiş eşimde kabul etmiş.Ben de sizin yerinize olsam kıskanırdım ve kızardım yalnız bu ne eşinizin ne de diğer bayanın suçlu olduğu anlamına gelmez,ha bir nebze bayanda şöyle suç arayabilirim hal ve hareketlerine dikkat edebilirdi,ne bileyim daha ağır başlı davranabilirdi ama yine de kötüye yormuyorum,şöyle düşünüyorum,bayan mühendis bekar,eşiniz evli çocuklu ,yani etrafta erkek kıtlığı mı varda eşinize yapışsın pekala başka birini bulup evlenebilir,bu çetrefil ilişkiyi gözü kesmez bence.
o yüzden bence rahat olmalısınız,davet fikrini tamamen saçma buluyorum,ne alaka elin kadınını yemeğe davet ediceksin,bence hiç kondurmayın yolunuza devam edin,en fazla eşinize kurnazca bir açıklama yaparak kıskançlık krizinede açıklama getirebilirsiniz,ben sinirlendim sizi gördüğüm ettiğim yok etrafımdaki insanlar benim kadar modern veya sana güveni sonsuz değil,bana imalar yaptılar rahatsız oldum dersiniz hatta gerekirse abartı davranışınız içinde özür dileyin zaten bu eşinizi sakinleştirir ve daha temkinli yapar diye düşünüyorum.
Kizmakta haklisin, ben son derece katiyimdir böyle konularda, kim ne derse desin, akrabası olmayan bir bayanın esimin arabasında isi olamaz ben yanında yokken
Cnm öncelikle merhaba ben aranıza yenı katıldım cnm yazını okudum da oncelıkle eşin bunu yapabilecek bi insan mi bence once bunun kararını ver bi düşün bakalım yapar mı yapmaz mı
Yani bugün de beraber mi gitmişler ?
canım bende kızı o davranışları konusunda eleştiriyorum gereksiz bir lakaytlık yapmış ama belki yetiştiriliş tarzından falan yaptığında yadırganacak bir durum görmüyordur,ama eşinizi üstü kapalı uyarırsanız o kendine dikkat ederse diğeride mesafeyi hisseder ama annen bence hata yapıyor,bir olaya nasıl bakmak istersen öyle bakarsın,yani ille suçlu olarak görmek istersen her yaptığını getirir o noktaya bağlarsın bence annenize bu konuda sorun olmadığını açıklayın o da ajan modundan çıksın tatlım bence:)) sen sıkma canını bence kompleksli bir yapıyada bürürnme senin aşağı kalır bir yanın mı var allah aşkına,sende mühendissin,çocuğun var yani eşinin dedikleri doğru akıllı bir adam böyle bir tercih yapmazzzHaklısın canım ortada kıskanılacak somut bir durum yok ama kızın yarattığı tesadüflerin eşime rastgelmesi midemi karıştırdı benim. Aynı apartmada oturan evli bir erkeği sabah giderken beklemesi kikirdemesi daha dikkat etmesi lazım. Kız 32 yaşında e bulsun da evlensin lütfen artıkınnnnnnnnnnnn. Varmış da biri ne zaman evlencek acep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?