- 6 Eylül 2011
- 664
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanmıyorum canım, eşin bişey yapmamıştır.
yaparsa kızın başarısı olur.tebrik eder çekilirsin
ben yine aynı şeyi tavsiye edeceğim akşam yüzyüze konuşun anlatın sıkıntınızı, onu suçlamadan tatlı tatlı..
"ozaman sen X beyle konuşma" derse aynı şey değil demişsin ewet değil ama de ki her sabah X beyle gitsem senin nasıl hoşuna gitmezse benimde gitmiyor, kısknadım de..
kıskandığınız için kendinizi suçlamayın bu ucuzluk değil.. öyle düşünceler sizin kendinizi suçlamanıza sebep olur. bence çözebilirsiniz bu durumu, yeterkieşinizle kavga ederek deilde tatlı tatlı anlatmaya çalışın. çok üzülüyorum deyin kıskandım deyin bükün boynunuzu fln, empati yapsın biraz..
ama kötü düşünmeyin bu arada, olumlu düşünün sonuçta gerçekten kadının da kötü niyeti olmayabilir diye düşünün..
Ben olsam işe birlikte gitmelerine izin vermem yol arkadaşlığı evet ama
Kocana güvensen kadına güvenemezsin... O olsa izin verir mi sizin erkek
arkadaşınızla birlikte gidip gelmelerinize?
Tartışmayın, güzelce konuşarak bu istekte bulunun, bu en doğal hakkınız..
Canım izin vermesen nolcak ki. Günün 10 saati birlikteler orada.yapacak oldu mu insan fırsatları yaratır.herkesin kendi odası var. 5 dk bile odada iş görüşmesi adı altında bakışsalar yeter. Niyetler bozuk olduktan sonra ortam çok.
Kuşku bir önsezidir...
Kadının hareketlerinde aşırılık olduğunu düşünüyorum... Ama eşinizde kötü niyet arayamıyorum şu an için..
Şahsen ben kendi arabama iş arkadaşımı almam.. Ya çok erken çıkarım, ya geç çıkarım.. İş yerinin arabası dahi olsa, punduna uydururum.. Erkek almam yanıma, evli olsun, bekar olsun..
Sizin önseziniz bence bayanla ilgili.. onda bir tuhaflık olduğunun farkındasınız.. uzun süreli geliş gidişlerde, siz de böyle üstüne giderseniz eşinizin, dertleşmeye de başlayacaklardır o bayanla... uzun vadede belki "yapmaz" dediğiniz şeylerin bir kısmı da gerçekleşebilir... belki de "asla" gerçekleşmez... Bunu bilemem.. eşinizin karakterini inanın bilemiyorum..
Eşiniz dindar biri ise eğer şunu belirtin kendisine, anlayacaktır,
"Dikkat edin! Bir erkek yabancı bir kadınla başbaşa kaldığında muhakkak üçüncüsü şeytandır."
Kuşku bir önsezidir...
Kadının hareketlerinde aşırılık olduğunu düşünüyorum... Ama eşinizde kötü niyet arayamıyorum şu an için..
Şahsen ben kendi arabama iş arkadaşımı almam.. Ya çok erken çıkarım, ya geç çıkarım.. İş yerinin arabası dahi olsa, punduna uydururum.. Erkek almam yanıma, evli olsun, bekar olsun..
Sizin önseziniz bence bayanla ilgili.. onda bir tuhaflık olduğunun farkındasınız.. uzun süreli geliş gidişlerde, siz de böyle üstüne giderseniz eşinizin, dertleşmeye de başlayacaklardır o bayanla... uzun vadede belki "yapmaz" dediğiniz şeylerin bir kısmı da gerçekleşebilir... belki de "asla" gerçekleşmez... Bunu bilemem.. eşinizin karakterini inanın bilemiyorum..
Eşiniz dindar biri ise eğer şunu belirtin kendisine, anlayacaktır,
"Dikkat edin! Bir erkek yabancı bir kadınla başbaşa kaldığında muhakkak üçüncüsü şeytandır."
bence öncelikle sakin görün. yani eşin senn şüphelendiğini anlamasın. beklemediği bir gün işten izin al ve kendi gözünle gör. kendin görmen daha ii
ay anladı bile şekerim. hem de tescilledi beni cahil cahil davranma diye
olumlu düşün şimdilik en azından belki de annen braz abartıyo iş ortamlarını sen daha ii bilirsin belkide normal bi konuşmayı annen fazla bulmştur kendini bu kadar yıpratma su yolunu bulur hemen depresyonlara bağlama bence
arkadaşım bence bu konudaki son tartıışmanız olsun eşinle... çünkü sen uzattıkça paranoyak , baskıcı ve kıskanç olan sorunlu eş, o kadın da şen şakrak eğlenceli ,sıkıntı vermeyen kadın olacak.... hem sen eşine o kadının ilgisi var derken belki de eşine hiç aklında olmayan bişeyi kodluyorsun... bu sefer eşin o kadına başka gözle bakmaya başlayacaktır.. sonuçta insan egosu bu herkes başkasının kendini beğenmesinden hoşlanır.... aklında yokken bir anda ona karşı bişeyler hissetmeye başlayabilir...
onun için arkadaşım sen takipini sessssiiiizzz ama derinden yap... anneninde iyi niyetli olduğunu tahm,n edebiliyorum ama fazla gazına gelme....