Ben de düşüncelerimi yazayım,benimde eşim aynı iş yerinden evli 3 çocuklu orta yaş ,kapalı bir bayan arkadaşını kendi arabasıyla işe getirip götürüyordu,ortada kızılacak herhangi bir durum olmamasına rağmen kudurdum,sinir oldum,komik gelecek ama kıskandım bile inanın kıskanmamı gerektirecek hiç bir neden olmamasına karşın,çalıştıkları yer şehrin dışında ve tek vesait ile ulaşmak mümkün değildi,kadın rica etmiş eşimde kabul etmiş.Ben de sizin yerinize olsam kıskanırdım ve kızardım yalnız bu ne eşinizin ne de diğer bayanın suçlu olduğu anlamına gelmez,ha bir nebze bayanda şöyle suç arayabilirim hal ve hareketlerine dikkat edebilirdi,ne bileyim daha ağır başlı davranabilirdi ama yine de kötüye yormuyorum,şöyle düşünüyorum,bayan mühendis bekar,eşiniz evli çocuklu ,yani etrafta erkek kıtlığı mı varda eşinize yapışsın pekala başka birini bulup evlenebilir,bu çetrefil ilişkiyi gözü kesmez bence.
o yüzden bence rahat olmalısınız,davet fikrini tamamen saçma buluyorum,ne alaka elin kadınını yemeğe davet ediceksin,bence hiç kondurmayın yolunuza devam edin,en fazla eşinize kurnazca bir açıklama yaparak kıskançlık krizinede açıklama getirebilirsiniz,ben sinirlendim sizi gördüğüm ettiğim yok etrafımdaki insanlar benim kadar modern veya sana güveni sonsuz değil,bana imalar yaptılar rahatsız oldum dersiniz hatta gerekirse abartı davranışınız içinde özür dileyin zaten bu eşinizi sakinleştirir ve daha temkinli yapar diye düşünüyorum.