Çikolata kisti ile yaptırdığınız tüp bebek sonuçlarını yazabilir misiniz?

Canım 13 yumurtam toplandı 10u döllendi. 2tanesi 5.gün iyi kalite 4tanesi 6.gün daha düşük kalite

Canım çikolata kist in den ameliyat oldum hep iki yumurtalık dan da 3-4cm büyüklüğünde kist alındı Ve iki tüp kapalı olduğunu öğrendim ardından tüp bebek yaptım tabi o zaman yine bir yumurtalık dan tekrar kist çıktığını öğrendim yani tekrarladı doktor uzun protokol yaptı kist büyümesin diye ayrıca ameliyat yüzünden maalesef rezerv sıkıntısı çekiyorum toplam 7 yumurta oldu 4 u döllendi sadece bir tanesi transfer edildi kalan 3 u dayanamadı dondurulmadi. O transfer den hamile kaldım yalnız 9 hafta 6 günlük iken kalbi durdu meğer kan pıhtılasmasi varmış düşük den sonra öğrendim şu an imkanım yok hemde iki tüp yeni açıldı kendiliğinden olması için dua ediyorum yaşım 27 5 yıllık evliyim ayrıca imkanım varsa eğer ameliyat yerine çikolata kist ını şırınga ile söndürme işlemi yaptır benim doktor çok iyi olmasına rağmen yumurtalık lar ister istemez zarar görüyor bu yöntem i daha önceden bilse idim ameliyat olmazdım
Canim merhaba. Bu kan pıhtılasma testini nerde yaptirdin acaba

kalitesiz yumurtayı mı transfer edeceklermiş
Onun şöyle sıkıntısı var yumur rezervi az ve çok az oluşuyor en son tedavisinde 4 yumurta toplanmış 2 si ilk gün ölmüş döllenmeden 2 tanesi de 3 . Günü dondurulmuş sonra menopoz tedavisi uyguladılar. İşte onlar aylarca tedavi sonucu anca 4 yumurta toplayabildiler

Benim yasim 26 ve daha hic hamile kalmadm gitsem yaparlarmi bide tıbbi genetge kadin dogummu yönlendrcek
Sorunun nedir peki yani hiç düşük yapmadığın için devlet bakar mı bilmiyorum özel ler bakar ancak en az bir düşük yapmaya bakıyor devlet hastanesi oda bayağı rica minnet normalde 3 düşük yapınca bakıyorlar ben bayağı yalvardı m öyle yaptılar

Kızlar çikolata kistiniz varken tüp bebek, aşılama sonuçlarınızı yazar mısınız çok rica etsem ? Kaç yumurta toplandı ve kaliteleri oratalam nasıl çıkıyor.. Birde ameliyat olan varsa ameliyat onlara nasıl sonuçlar getirdi ?

2000 yılında açık ameliyat oldum. 6 cm kist alındı sonra uzun bi süre doğum kontrol hapı kullandım. 2011 yılında evlendim ama hiç çocuk istemedim. Bu sene istemeye başladım ve 30 ekim'de tedaviye başladım. Bu arada iki tüpüm de tıkalı. Sol yumurtalık görünmüyor. Düşük amh yaş 40. Tek folikül görüldü. Gelişti, büyüdü Pazartesi opu oldum boş folikül çıktı. :KK43: Bi dahaki ay tekrar deneyeceğim. Çok umutlu değilim ama.

2000 yılında açık ameliyat oldum. 6 cm kist alındı sonra uzun bi süre doğum kontrol hapı kullandım. 2011 yılında evlendim ama hiç çocuk istemedim. Bu sene istemeye başladım ve 30 ekim'de tedaviye başladım. Bu arada iki tüpüm de tıkalı. Sol yumurtalık görünmüyor. Düşük amh yaş 40. Tek folikül görüldü. Gelişti, büyüdü Pazartesi opu oldum boş folikül çıktı. :KK43: Bi dahaki ay tekrar deneyeceğim. Çok umutlu değilim ama.
umutsuz olmak yoooookk inşallah güzel sonuçlar alacağız :) peki kist tekrarlamış mı amh değeriniz kaç, benim 0,50 :KK43:

Bende tüp düşünüyorum ama şuan kistim büyük önce hapla küçültelim dedi dr, doğum kontrol verdi işe yararmı ya doğudayım burda doğru dürüst doktor yok vakit kaybettiriyolae bana hep ya onca iğne yum geliştirme yapmasalardı böyle büyümicekti aptal hepsi sinirlerim çok bozuk ya

Amh nedir kistle alakası ne neden gittiğim onca doktor bende bunu ölçmedi ya😞
çikolata kisti mi sizdekide ? kaç cm di kaç cm oldu mesela.. AMH yumurta rezervimizi gösteriyor, kistler de bu değeri etkilior malesef, yaşa bağlı da azalıyor tabi. Bu değer düştükçe yumurta sayımız azalıyor demek oluyor

çikolata kisti mi sizdekide ? kaç cm di kaç cm oldu mesela.. AMH yumurta rezervimizi gösteriyor, kistler de bu değeri etkilior malesef, yaşa bağlı da azalıyor tabi. Bu değer düştükçe yumurta sayımız azalıyor demek oluyor
Kistim tekti 2 cmdi şimdi iki oldu biri 5cm diğeri 1cm, buna sebep olan klomen, menogon, bir de aşılama oldu

Neden benimkini hiç ölçmedilerki ya

yumurta ve hormonlar için hayıt suyunu öneriyorlar deneyebilirsiniz :)

Son düzenleme:
Önemliyse doktorlar ölçlerdi ya anlamadımki ben gerçekten çocuk konusunda ne doğru dürüst bilgilendiren var ne yönlendiren ya haram olsun aldıkları paralar
Hangi doktorlara gittin şimdiye kadar yada kaç doktora? Valla iyi doktorlar bunu yaptırır. Yumurta rezervini ölçüyo eğer düşükse zaman kaybetmeyi tüp bebeğe yönlendiriyor menapoz değeri demek

X