- 20 Mart 2011
- 13.718
- 32.236
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Hangi ilacı veriyorlar bunun için canımÇikolata kistini araştır istersen önce canım, korkacak bir şey yok, sadece kontrollerini aksatma fazla büyümesin. İlaçla kucultuluyor sonra büyüyor ama yine.
Doktor amh istedi, regl zamanı gel bakalım tekrar dedi. Gittiğim doktor aynı zamanda tüp bebek doktoru, amh düşük çıkarsa tüp bebek konuşuruz dedi canım. CA 125 tahlili istedi normal çıktıdoktor ne verdi peki sana ? ne dedi?
Acaba 33 mm kaç ayda oluşmuştur kidoktor ne verdi peki sana ? ne dedi?
Hiç olumsuz düşünme , geçen hafta beni de korkuttular ve bnm 4.5 cm kistim diğer tarafımdaki 1,5 cm. Sonuçları görmeden net bişey konuşmuyorum ama kistlerene bakarak söylüyprum tüp bebek sonuçlar gelsin göreyim öyle konuşçaz dedi. amh spermiogram iyi çıktı , şimdi geriye hsg kaldı. Senin daha çok küçük amh nın düşük olcağını sanmıyorum ama yumurta takibi ile vakit kaybetme. Aşılama 3 bin civarında imkanın varsa onu yaptır derim canım , en azından kist büyümeden önlem alınırsa çok tahribat yaratmaz bebekle de alınır temizlenir.Doktor amh istedi, regl zamanı gel bakalım tekrar dedi. Gittiğim doktor aynı zamanda tüp bebek doktoru, amh düşük çıkarsa tüp bebek konuşuruz dedi canım. CA 125 tahlili istedi normal çıktı
Doğumla kendisi mi gidiyor yoksa operasyonla mı alınıyor? Ay valla canım şuan o kadar şaşkınım o kadar yilmis durumdayım ki neye uğradığımı şaşırdım. Insallah amh güzel çıkar yoksa nasıl toparlanirimHiç olumsuz düşünme , geçen hafta beni de korkuttular ve bnm 4.5 cm kistim diğer tarafımdaki 1,5 cm. Sonuçları görmeden net bişey konuşmuyorum ama kistlerene bakarak söylüyprum tüp bebek sonuçlar gelsin göreyim öyle konuşçaz dedi. amh spermiogram iyi çıktı , şimdi geriye hsg kaldı. Senin daha çok küçük amh nın düşük olcağını sanmıyorum ama yumurta takibi ile vakit kaybetme. Aşılama 3 bin civarında imkanın varsa onu yaptır derim canım , en azından kist büyümeden önlem alınırsa çok tahribat yaratmaz bebekle de alınır temizlenir.
bnmde şubatta 2 mm di eylüde 4cm oldu , sen düşün bu kadar zamanda kocaman oluyor bu ayda 4,5 olmuşAcaba 33 mm kaç ayda oluşmuştur kiGeçen ay regl zamanı gittiğim doktor görememişti bir ayda mı bu kadar oldu yoksa o mu göremedi
hiç yıkılma doktorlar korkutuyorlar , geçen hafta ağlaya ağlaya gözüm çıktı benmde. Amh iyi olsun yeter ki , özel lab. yaptır hemen istersen özel hastaneler dah apahalıDoğumla kendisi mi gidiyor yoksa operasyonla mı alınıyor? Ay valla canım şuan o kadar şaşkınım o kadar yilmis durumdayım ki neye uğradığımı şaşırdım. Insallah amh güzel çıkar yoksa nasıl toparlanirim
Off Allah'ımbnmde şubatta 2 mm di eylüde 4cm oldu , sen düşün bu kadar zamanda kocaman oluyor bu ayda 4,5 olmuş
hiç yıkılma doktorlar korkutuyorlar , geçen hafta ağlaya ağlaya gözüm çıktı benmde. Amh iyi olsun yeter ki , özel lab. yaptır hemen istersen özel hastaneler dah apahalıDoğumla kendisi mi gidiyor yoksa operasyonla mı alınıyor? Ay valla canım şuan o kadar şaşkınım o kadar yilmis durumdayım ki neye uğradığımı şaşırdım. Insallah amh güzel çıkar yoksa nasıl toparlanirim
hiç yıkılma doktorlar korkutuyorlar , geçen hafta ağlaya ağlaya gözüm çıktı benmde. Amh iyi olsun yeter ki , özel lab. yaptır hemen istersen özel hastaneler dah aDoğumla kendisi mi gidiyor yoksa operasyonla mı alınıyor? Ay valla canım şuan o kadar şaşkınım o kadar yilmis durumdayım ki neye uğradığımı şaşırdım. Insallah amh güzel çıkar yoksa nasıl toparlanirim
sezeryan sırasında onu da temizliyorlar , aslında normal doğum daha iyi ama doğumdan snra 2. gebeliğe inDoğumla kendisi mi gidiyor yoksa operasyonla mı alınıyor? Ay valla canım şuan o kadar şaşkınım o kadar yilmis durumdayım ki neye uğradığımı şaşırdım. Insallah amh güzel çıkar yoksa nasıl toparlanirim
Karakarsu nun dediğini yapçam c life içinde de onlar var zaten , çevrende bildiğin güvenilir yerden doğal bal al sen karıştır canım. Bir de yumurta kalitesi için ben promotil woman kullanıyorum çok etkili o da tavsiye ederim , promotil yada prowomen al hemen depolarını doldur. Omega 3 olaarak da günlük 1 fincan çiğ kabak çekirdeği ye . Hiç korkma amh güzel çıkıcak bak görOff Allah'ımşu meşhur macunlar işe yarar mı acaba
Canım verdik parasını da kanı da imi haftaya çıkarmış parasında değil yeter ki iyi çıksınhiç yıkılma doktorlar korkutuyorlar , geçen hafta ağlaya ağlaya gözüm çıktı benmde. Amh iyi olsun yeter ki , özel lab. yaptır hemen istersen özel hastaneler dah apahalı
Canım ben macunhaneden almıştım birgebeningunlugu var instada belki bilirsin o önermişti kullanmaya başlasam mı onu?hiç yıkılma doktorlar korkutuyorlar , geçen hafta ağlaya ağlaya gözüm çıktı benmde. Amh iyi olsun yeter ki , özel lab. yaptır hemen istersen özel hastaneler dah a
sezeryan sırasında onu da temizliyorlar , aslında normal doğum daha iyi ama doğumdan snra 2. gebeliğe in
Karakarsu nun dediğini yapçam c life içinde de onlar var zaten , çevrende bildiğin güvenilir yerden doğal bal al sen karıştır canım. Bir de yumurta kalitesi için ben promotil woman kullanıyorum çok etkili o da tavsiye ederim , promotil yada prowomen al hemen depolarını doldur. Omega 3 olaarak da günlük 1 fincan çiğ kabak çekirdeği ye . Hiç korkma amh güzel çıkıcak bak gör
Allah razı olsun desteğin için çok çok sağ olhiç yıkılma doktorlar korkutuyorlar , geçen hafta ağlaya ağlaya gözüm çıktı benmde. Amh iyi olsun yeter ki , özel lab. yaptır hemen istersen özel hastaneler dah a
sezeryan sırasında onu da temizliyorlar , aslında normal doğum daha iyi ama doğumdan snra 2. gebeliğe in
Karakarsu nun dediğini yapçam c life içinde de onlar var zaten , çevrende bildiğin güvenilir yerden doğal bal al sen karıştır canım. Bir de yumurta kalitesi için ben promotil woman kullanıyorum çok etkili o da tavsiye ederim , promotil yada prowomen al hemen depolarını doldur. Omega 3 olaarak da günlük 1 fincan çiğ kabak çekirdeği ye . Hiç korkma amh güzel çıkıcak bak gör
yok canım güzel güzel kullan sen onu o zaman. adet donemindeyken aslan pençesi , rezene çayı içebilirsin. Şuan aklıma gelenler bunlar. Sen bütün testlerini bir an önce yaptır ve iyi bir doktorla devam et ama zaman kaybetme canım.Canım ben macunhaneden almıştım birgebeningunlugu var instada belki bilirsin o önermişti kullanmaya başlasam mı onu?
Bi yandan da çikolata şeker vs de çok zararmis macun baldan yapılmış bilemedim ne dersin sence?
Doktorumdan memnun kaldım Karadeniz bölgesinde bilinen bir doktor. Sen neler yapıyorsun peki kist için?yok canım güzel güzel kullan sen onu o zaman. adet donemindeyken aslan pençesi , rezene çayı içebilirsin. Şuan aklıma gelenler bunlar. Sen bütün testlerini bir an önce yaptır ve iyi bir doktorla devam et ama zaman kaybetme canım.
adet döneminde rezene ve aslanpençesi içiyorum. Hergün promotil woman ı düzenli saatlerde kullanmaya dikkat ediyorum. Sabah ve akşam karbonatlı 1 bardak su içiyorum. Bu kadar canım yaptıklarım işte bugun bal ve hayıta da başlıcam. Cuma hsg çekilcem doktorum bakalım ne dicek sabırsızlanıyorm.Doktorumdan memnun kaldım Karadeniz bölgesinde bilinen bir doktor. Sen neler yapıyorsun peki kist için?
Bakalım hsg sonucun nasıl çıkacak İnşallah tertemiz çıkaradet döneminde rezene ve aslanpençesi içiyorum. Hergün promotil woman ı düzenli saatlerde kullanmaya dikkat ediyorum. Sabah ve akşam karbonatlı 1 bardak su içiyorum. Bu kadar canım yaptıklarım işte bugun bal ve hayıta da başlıcam. Cuma hsg çekilcem doktorum bakalım ne dicek sabırsızlanıyorm.
inşallah yaBakalım hsg sonucun nasıl çıkacak İnşallah tertemiz çıkarhayit çayı içtim ıkı hafta sen nasıl kullanıyorsun?
Anladım canım ben de aynen birinci gün başladım yumurtlama günü bıraktım yine aynı yapayıminşallah ya
Ben adetin 1 . günü başlıyorum yumurtlama günüm yakın olduğu için 9 gün falan içiyorum anccak. Bitki çayları adet sökücü olabiliyor ya korkuyorum uzun kullanamıyorum.
CANM NAPTIN HSG ÇEKTİRDİN Mİadet döneminde rezene ve aslanpençesi içiyorum. Hergün promotil woman ı düzenli saatlerde kullanmaya dikkat ediyorum. Sabah ve akşam karbonatlı 1 bardak su içiyorum. Bu kadar canım yaptıklarım işte bugun bal ve hayıta da başlıcam. Cuma hsg çekilcem doktorum bakalım ne dicek sabırsızlanıyorm.
Çekildim canım , hsg sonucu elimde patladı. İkisi de tıkanmış, dr açmaya çalışmış ama sağ tarafta kısmi açıklık olmuş. Zaten daha önce ameliyat geçirmişsin asla ameliyat önermiyorum dedi. Yumurta rezervim zaten düşük daha da düşer dedi. Cumartesi günü iki tüp bebek doktoru ile görüşmem var işte , ikisinden birini seçip devam edicem. Çok az bi açıklık var diye aşılama der mi bilmiyorum ama biraz acil şekilde tedaviye başlamam gerekiyor. Benm çikolata kistlerim oldukça hızlı büyüyorlar.CANM NAPTIN HSG ÇEKTİRDİN Mİ