Gebeliğe Hazırlık ÇİKOLATA KİSTİ İLE GEBE KALMA SAVAŞ TOPİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çekildim canım , hsg sonucu elimde patladı. İkisi de tıkanmış, dr açmaya çalışmış ama sağ tarafta kısmi açıklık olmuş. Zaten daha önce ameliyat geçirmişsin asla ameliyat önermiyorum dedi. Yumurta rezervim zaten düşük daha da düşer dedi. Cumartesi günü iki tüp bebek doktoru ile görüşmem var işte , ikisinden birini seçip devam edicem. Çok az bi açıklık var diye aşılama der mi bilmiyorum ama biraz acil şekilde tedaviye başlamam gerekiyor. Benm çikolata kistlerim oldukça hızlı büyüyorlar.
Kuzum iyi ki cektirmissin en azından zaman kaybı olmaz daha fazla. Napalım bizim de nasibimiz bu tüp bebekse tüp bebek İnşallah başarılı sonuçlanir 🙏🙏🙏

Kuzum iyi ki cektirmissin en azından zaman kaybı olmaz daha fazla. Napalım bizim de nasibimiz bu tüp bebekse tüp bebek İnşallah başarılı sonuçlanir 🙏🙏🙏
aynen canım ne yapalım olsunda artık tüp müp ne gerekiyorsa yapıcaz. sadece süreç yıpratıcı olabilir maddi manevi...

aynen canım ne yapalım olsunda artık tüp müp ne gerekiyorsa yapıcaz. sadece süreç yıpratıcı olabilir maddi manevi...
Muhakkak canım kiminin hiçbir çaba sarfetmeden sahip olduğuna biz ne emeklere mücadelelerle sahip olacağız nasip napalım Allah en güzelini bilir. Yeter ki kavuşalım bebeklerimize 🙏

tüp bebek aşamasına ne zman geçeceksin canm
bakalım cumartesi iki tüp bebek uzmanına gidicem , sağ tüpümde çok az bi açıklık olmuş bunun için aşılama der mi blmiyorum yoksa vakit kaybetmeden tüp mü der bilmiyorum ama ben hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum

Benide listeye yazabilirsiniz.
Bugunki ölçüyle 4,5 cm tek taraflı kist.
Bu ay dondurulmuş embriyo transferi olucak inş.
2 yıl uğraştım olmadı 😐

m
Benide listeye yazabilirsiniz.
Bugunki ölçüyle 4,5 cm tek taraflı kist.
Bu ay dondurulmuş embriyo transferi olucak inş.
2 yıl uğraştım olmadı 😐
Merhaba hoşgeldin , inşallah hemen tek seferde tutunur. Peki tüplerde problem var mıydı senin ?

m

Merhaba hoşgeldin , inşallah hemen tek seferde tutunur. Peki tüplerde problem var mıydı senin ?
Teşekkür ederim umarım hepimiz bebeklerimize kavusuruz 😊
Hsg çekilmedim bilmiyorum umarım yoktur transferi olumsuz etkilemez bari.
Hem pco var hem çikolata kisti tüp bebek tek yoldu yani.
Tüplerde tıkanıklık problem deil fakat umarım şişme falan yoktur o engelmis tutunmaya sanırım. Çekilmedim ama kötümü yaptim bakalım hayırlısı.

Teşekkür ederim umarım hepimiz bebeklerimize kavusuruz 😊
Hsg çekilmedim bilmiyorum umarım yoktur transferi olumsuz etkilemez bari.
Hem pco var hem çikolata kisti tüp bebek tek yoldu yani.
Tüplerde tıkanıklık problem deil fakat umarım şişme falan yoktur o engelmis tutunmaya sanırım. Çekilmedim ama kötümü yaptim bakalım hayırlısı.
Keşke baktirsaydin her ihtimale karşı. Hayırlısı canım hakkımızda inşallah hemen olsunlar.

Keşke baktirsaydin her ihtimale karşı. Hayırlısı canım hakkımızda inşallah hemen olsunlar.
Inanın öyle yoruldum ki he ben tüp bebek yaptım ertesi aya hamile kalırım diyemedim. 2018 kasımda embriyo dondurdum transfer 2019 aralık anca olucak. Kisti baskıla falan filan yoruldum. Ruhende bedenen de o yüzden artık olursa olsun olmazsa yola hsg ile devam diyorum. Ufacık kistler öyle bela oluyormus ki Rabbim yardımcımız olsun herkesin kucakladı dolsun inş. 💐

Inanın öyle yoruldum ki he ben tüp bebek yaptım ertesi aya hamile kalırım diyemedim. 2018 kasımda embriyo dondurdum transfer 2019 aralık anca olucak. Kisti baskıla falan filan yoruldum. Ruhende bedenen de o yüzden artık olursa olsun olmazsa yola hsg ile devam diyorum. Ufacık kistler öyle bela oluyormus ki Rabbim yardımcımız olsun herkesin kucakladı dolsun inş. 💐
Amin inşallah canım ya , çok uzun zaman geçmiş üstünden neden bu kadar beklettiler canım seni ? kistler küçülsün diye mi? Ben tüp bebek konusunda tecrübeli değilim

Amin inşallah canım ya , çok uzun zaman geçmiş üstünden neden bu kadar beklettiler canım seni ? kistler küçülsün diye mi? Ben tüp bebek konusunda tecrübeli değilim
Yumurta toplama sonrasında malesef kistim enfeksiyon kaptı canım. Sanırım yumurtalar toplanırken kiste dokunuldu bilemiyorum yani. Opu sonrasi antibiyotik falanda kullanmama ragmen oldu iste nasip. Çok düşük bir ihtimal benim başıma geldi. Yumurta toplamadan sonra 3 ay antibiyotik tedavisi gördüm 8-9 ayda adeti baskiladik iğnelerle o yüzden 1 sene geçti yani.

Yumurta toplama sonrasında malesef kistim enfeksiyon kaptı canım. Sanırım yumurtalar toplanırken kiste dokunuldu bilemiyorum yani. Opu sonrasi antibiyotik falanda kullanmama ragmen oldu iste nasip. Çok düşük bir ihtimal benim başıma geldi. Yumurta toplamadan sonra 3 ay antibiyotik tedavisi gördüm 8-9 ayda adeti baskiladik iğnelerle o yüzden 1 sene geçti yani.
talihsizlik olmuş gerçekten , sanırım kisti patlattılar senin , neyse geç olsunda güç olmasın ya

X