- 25 Temmuz 2013
- 12.801
- 52.314
- Konu Sahibi balbocegi35
6 yıl önce apandisit ameliyatı esnasında farkedildi. Amin, inşallah.Hayirli olsun hamileliginiz insallah devami gelir.karin icindeki endometriosis odaklarini nasil tespit ettiler ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 yıl önce apandisit ameliyatı esnasında farkedildi. Amin, inşallah.Hayirli olsun hamileliginiz insallah devami gelir.karin icindeki endometriosis odaklarini nasil tespit ettiler ?
hayıt tohumunu nasıl kullandınızCanım ben henüz tüp bebek denemedim, doktor tüp bebek yapabiliriz diye çağırmıştı birkaç ay önce ama gidemedim maddi durumlar yüzünden. Sol yumurtaligimda çikolata kisti ve karın içerisinde yaygın endometriozis odaklarım var.
Bu ay reglden sonra hayıt tohumu kullandım ve dün (adetimden üç gün önce) hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sağlıkla ilerler tabi daha çok erken. Bilmiyorum kullandın mi hayıt tohumu ama bende vesile oldu galiba.
moraliniz bozmayın.inşallah dogal yolla kalırısınız.gebeyken ogrenmistim 2mm di gecen yil ocakta evet canim uzatabiliyor ve cok cabuk buyuyor daha once 10 cm olmustu amleyat olmustum. simdi iki yumurtaligimda da var ve bnmkiler hizli buyuyor cok sikintili durum
merhaba;bugun farkli doktora gttim 4.5 cm olmus kistim ona yapisik 2 tane daha kist var , diger yumurtaligimda da kucuk kist olusmus. hormon testlerimi yeniledi , rahim filmi ve amh yaptiricam esimde spermiogram testi yaptircak , asilama mi yoksa tup bebek mi bakicak duruma ama dogal yolla cok zor , kist cok cabuk buyuyor ve iki yumurtaliginda da var gec kalmamak lazim dedi. Yikildim bugun resmen
Bir kavanoz bala 8 yemek kaşığı karıştırdım. Her gün düz bir tatlı kaşığı yedim. Yani tadı beni rahatsız etmediği için çiğnedim çıtır çıtır. Hayıt tohumları üste çıkıyor bekleyince, her yiyeceginizde karıştırmanız lazım.hayıt tohumunu nasıl kullandınız
sizin kistiniz kaç cm?birde nakadar süre sonra gebe kaldınızBir kavanoz bala 8 yemek kaşığı karıştırdım. Her gün düz bir tatlı kaşığı yedim. Yani tadı beni rahatsız etmediği için çiğnedim çıtır çıtır. Hayıt tohumları üste çıkıyor bekleyince, her yiyeceginizde karıştırmanız lazım.
Kistimi yok etse iyidir diye düşünmüştüm ama gebe kaldım işte.
amh ve spermiogram sonuçlarımız güzel geldi umudum var inşallah hsg çektiricem bir de netleşçek herşeymoraliniz bozmayın.inşallah dogal yolla kalırısınız.
merhaba;
umudunuzu kaybetmeyin.inş gebe kalırsınız
tebrik ederimmm , hemen deneyeceğim bendeBir kavanoz bala 8 yemek kaşığı karıştırdım. Her gün düz bir tatlı kaşığı yedim. Yani tadı beni rahatsız etmediği için çiğnedim çıtır çıtır. Hayıt tohumları üste çıkıyor bekleyince, her yiyeceginizde karıştırmanız lazım.
Kistimi yok etse iyidir diye düşünmüştüm ama gebe kaldım işte.
4.5 cmdi en son. Hayıt tohumunu kullandığım ay gebe kaldım. Birbuçuk yıldır olmuyordu.sizin kistiniz kaç cm?birde nakadar süre sonra gebe kaldınız
Teşekkür ederim. İnşallah size de vesile olur.tebrik ederimmm , hemen deneyeceğim bende
peki balın içine hayıt tohumu , çörek otu , tarçın koysam nasıl olur ?4.5 cmdi en son. Hayıt tohumunu kullandığım ay gebe kaldım. Birbuçuk yıldır olmuyordu.
Bilmiyorum valla ben sadece hayıt tohumu koydum. Burada duydum onu da çayını içiyorlarmış. Hormonları düzenleyip rahmi gebeliğe hazırlıyormuş, kistleri yok ediyormuş diye. Tohumlari havanda ezemeyince yiyeyim diye düşündüm, bala karıştırmak aklıma geldi işte. Öyle yaptım.peki balın içine hayıt tohumu , çörek otu , tarçın koysam nasıl olur ?
çok iyi düşünmüşssünüz , c life macunun içinde de var diye biliyorum . Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Benimde 4,5 cm olmuş kistim diğer tarfımdaki de 1.5 cm hemen hamile kalmak istiyorum daha da kist büyümeden. Bi yandan bitkisel şeylerde deniyorum şifa olur diye, hayt tohumlu bal denememiştim onu da yapıcm teşekkür ederm.Bilmiyorum valla ben sadece hayıt tohumu koydum. Burada duydum onu da çayını içiyorlarmış. Hormonları düzenleyip rahmi gebeliğe hazırlıyormuş, kistleri yok ediyormuş diye. Tohumlari havanda ezemeyince yiyeyim diye düşündüm, bala karıştırmak aklıma geldi işte. Öyle yaptım.
Amin inşallah sağlıkla ilerler. Siz de yakın zamanda hamile kalırsınız inşallah.çok iyi düşünmüşssünüz , c life macunun içinde de var diye biliyorum . Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Benimde 4,5 cm olmuş kistim diğer tarfımdaki de 1.5 cm hemen hamile kalmak istiyorum daha da kist büyümeden. Bi yandan bitkisel şeylerde deniyorum şifa olur diye, hayt tohumlu bal denememiştim onu da yapıcm teşekkür ederm.
Amh kaç çıktı cnmamh ve spermiogram sonuçlarımız güzel geldi umudum var inşallah hsg çektiricem bir de netleşçek herşey
1,71 di sanırım doktor gayet iyi dediAmh kaç çıktı cnm
Kuzum bende de çikolata kıstı çıktı 33 mm dedi. Amh yeniledik sonuç bekliyoruz acaba kisti eriten küçülten vs var mı buralarda1,71 di sanırım doktor gayet iyi dedi
Bende bu ay çayını içtim adetle başlayıp ıki hafta. Maalesef bugün çikolata kistim olduğunu öğrendim 33 mm bir şey kullanmaya da korkuyorum geçer mi ki acaba4.5 cmdi en son. Hayıt tohumunu kullandığım ay gebe kaldım. Birbuçuk yıldır olmuyordu.
Canım çok geçmiş olsun , henüz çok küçük ama büyüdükçe amh yı düşürebiliyor , hormon dengesizliği yapabiliyor iyi ki erken farkedilmiş. Küçülten bişey yok canım ben 2014 yılında tanıştım bu lanet şeyle , tek çaresi doğum. Senin şimdi durumun daha özel olduğu için sadece yumurta takibi ile olmaz. Htta yaptırabilirsen direkt ben aşılama istiyorum diye söyle hemen hamiş kal. Ayrıca bol su tüket , günde 1 bardak karbonatlı su iç. İnşallah büyümez , bazılarının büyümüyor ama benm çok hızlı gelşti. Öyle doğum kontrol hapı verelim küçülsün vs derlerse onlarla zaman kaybetme.Kuzum bende de çikolata kıstı çıktı 33 mm dedi. Amh yeniledik sonuç bekliyoruz acaba kisti eriten küçülten vs var mı buralarda
doktor ne verdi peki sana ? ne dedi?Bende bu ay çayını içtim adetle başlayıp ıki hafta. Maalesef bugün çikolata kistim olduğunu öğrendim 33 mm bir şey kullanmaya da korkuyorum geçer mi ki acaba
Çikolata kistini araştır istersen önce canım, korkacak bir şey yok, sadece kontrollerini aksatma fazla büyümesin. İlaçla kucultuluyor sonra büyüyor ama yine.Bende bu ay çayını içtim adetle başlayıp ıki hafta. Maalesef bugün çikolata kistim olduğunu öğrendim 33 mm bir şey kullanmaya da korkuyorum geçer mi ki acaba