- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
canım bunun gibi bir sürü olumlu yorumlar okudum , bugün sipariş verdim , yumurta kalitesini arttırdığını da hatta bazı kişilerde amh nin yükseldiği görmüşler. Tüp bebekte sağlıklı yumurtalar toplansın diye veriyorlarmış ama nerdeyse çoğunluğu ilaç sayesinde doğal yolla hamile kalmış.Ne işe yarıyormuş cnm
Hım doktoruma sormadan bişey kullanmak istemiyorum ben ya.canım bunun gibi bir sürü olumlu yorumlar okudum , bugün sipariş verdim , yumurta kalitesini arttırdığını da hatta bazı kişilerde amh nin yükseldiği görmüşler. Tüp bebekte sağlıklı yumurtalar toplansın diye veriyorlarmış ama nerdeyse çoğunluğu ilaç sayesinde doğal yolla hamile kalmış.
kuzum bu vitaminmiş herkes etkili olduğunu yazmış başka yazılarda okudum ama bulamadım onları , sayfada kullananların çoğu hep hamile kalmışHım doktoruma sormadan bişey kullanmak istemiyorum ben ya.
Ne işe yarıyormuş cnm
Myo-Inositol | 2000 mg | * |
L-Arginin | 500 mg | * |
Üzüm Çekirdeği Ektraktı (OPC) | 100 mg | * |
Co Enzim Q10 | 100 mg | * |
Ginseng Ekstraktı | 50 mg | * |
Damiana Ekstraktı | 50 mg | * |
PABA | 25 mg | * |
Vitamin C | 200 mg | 250% |
Vitamin E | 12 mg | 100 % |
Beta karoten | 2 mg | 41% |
Folat | 400 mcg | 200 % |
6S-5- MTHF glukozamin tuzu | 741 mcg | * |
Vitamin B12 | 10 mcg | 400 % |
Vitamin D | 10 µg | 200 % |
Aslında haklısın cnm takviye almak faydalı olabilir. Omega 3 kullananlar da var kisti olupkuzum bu vitaminmiş herkes etkili olduğunu yazmış başka yazılarda okudum ama bulamadım onları , sayfada kullananların çoğu hep hamile kalmış
Aslında haklısın cnm takviye almak faydalı olabilir. Omega 3 kullananlar da var kisti olup
peki faydası oldu mu bir de promotil i ne zamandır kullanıyorsun ?Cikolata kisti yumurta kalitesine dusurdugu icon bu tarz vitaminler kullanmak gerekiyor.ben resveratrol, nac, prowomen ,omepa ,ari sutu kullaniyorum .
Ben prowomen kullaniyorum .ben ilaclari kist icin kullaniyorum Donmus embriyo transferi olacagim bu surecte endometriosis e iyi gelsin diye kullaniyoru m.peki faydası oldu mu bir de promotil i ne zamandır kullanıyorsun ?
Umutsuz olma cnm dur bakalım inş eşinin ve snein değerlerin iyi çıkar. Ne zamandır istiyodunuzbugun farkli doktora gttim 4.5 cm olmus kistim ona yapisik 2 tane daha kist var , diger yumurtaligimda da kucuk kist olusmus. hormon testlerimi yeniledi , rahim filmi ve amh yaptiricam esimde spermiogram testi yaptircak , asilama mi yoksa tup bebek mi bakicak duruma ama dogal yolla cok zor , kist cok cabuk buyuyor ve iki yumurtaliginda da var gec kalmamak lazim dedi. Yikildim bugun resmen
10.aya giriyorum canim , kistimde cok hizli buyuyorUmutsuz olma cnm dur bakalım inş eşinin ve snein değerlerin iyi çıkar. Ne zamandır istiyodunuz
Aslında daha yeni cnm ama işte bu kist malesef süreci uzatabiliyo.. Ne zaman öğrendin kistini10.aya giriyorum canim , kistimde cok hizli buyuyor
Canım ben henüz tüp bebek denemedim, doktor tüp bebek yapabiliriz diye çağırmıştı birkaç ay önce ama gidemedim maddi durumlar yüzünden. Sol yumurtaligimda çikolata kisti ve karın içerisinde yaygın endometriozis odaklarım var.Bendede 2 tarafta kist var 4 kez tup bebek denedik.ilk ikisinde dollenme olmadi.diger ikisi piezo ile dollendi transfer yapildi ama tutmadi.bende arastiriyorum surekli biseyler iciyorum.caresi varsa banada mesaj atarsaniz cok sevinirim.
gebeyken ogrenmistim 2mm di gecen yil ocakta evet canim uzatabiliyor ve cok cabuk buyuyor daha once 10 cm olmustu amleyat olmustum. simdi iki yumurtaligimda da var ve bnmkiler hizli buyuyor cok sikintili durumAslında daha yeni cnm ama işte bu kist malesef süreci uzatabiliyo.. Ne zaman öğrendin kistini
Demek hamile kalabiliyosunncnm bence çok sıkıntın yok ya sadece doğru zamanı bekliyo bebekgebeyken ogrenmistim 2mm di gecen yil ocakta evet canim uzatabiliyor ve cok cabuk buyuyor daha once 10 cm olmustu amleyat olmustum. simdi iki yumurtaligimda da var ve bnmkiler hizli buyuyor cok sikintili durum
Hayirli olsun hamileliginiz insallah devami gelir.karin icindeki endometriosis odaklarini nasil tespit ettiler ?Canım ben henüz tüp bebek denemedim, doktor tüp bebek yapabiliriz diye çağırmıştı birkaç ay önce ama gidemedim maddi durumlar yüzünden. Sol yumurtaligimda çikolata kisti ve karın içerisinde yaygın endometriozis odaklarım var.
Bu ay reglden sonra hayıt tohumu kullandım ve dün (adetimden üç gün önce) hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sağlıkla ilerler tabi daha çok erken. Bilmiyorum kullandın mi hayıt tohumu ama bende vesile oldu galiba.