Gebeliğe Hazırlık ÇİKOLATA KİSTİ İLE GEBE KALMA SAVAŞ TOPİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar benimde 7 buçuk cm sol yumurtaligimda çikolata kistim var şuan.ilk kistimle 18 yasimda tanistim ve ameliyat oldum sonrasında 23 yasimda tekrar ameliyat oldum.ikisi de laparoskopi yapıldı. 4 aylık evliyim ve hemen düşünüyorum hamileliği sürekli bu var aklımda. 3. Kez ameliyat olmak istemiyorum önümüzdeki günlerde hsg çekilecek regl bekliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun. Sürekli forumları okuyarak geciyo gunlerim bende kendi hikayemden bahsetmek istedim :)

bence transferden önce rahim filmi çektirin benim şişmiş tüple boşuna transfer yapıldı boşa gitti embryo

bence transferden önce rahim filmi çektirin benim şişmiş tüple boşuna transfer yapıldı boşa gitti embryo
Merhaba bugün transferim var. Umarım herşey güzel olur. Eğer olmaz ise yoluma hsg çekimi ile devam edeceğim. Şuan kafamdan çıkardım ihtimalleri

Merhaba bugün transferim var. Umarım herşey güzel olur. Eğer olmaz ise yoluma hsg çekimi ile devam edeceğim. Şuan kafamdan çıkardım ihtimalleri
güzel sonuçlar alırsınız inşallah da gerek kalmaz hsgye haberlerinizi bekliyoruz sağlıkla tutunsun inşallah

kızlar bayadır yazışma olmamıs ben yazayım bari karbonatlı suya basladım ıse yarramı yaramazsa yandım 3.ameliyatı olca delirmek uzereyım :S

Merhabalar , çok geçmiş olsun şuan amh nız ne durumda?

kızlar bayadır yazışma olmamıs ben yazayım bari karbonatlı suya basladım ıse yarramı yaramazsa yandım 3.ameliyatı olca delirmek uzereyım :S
sizin doktorunuz aklını mı yitirmiş ? Hiç bebek sahibi olmak isteyen insana 3.kez ameliyat yapılır mı ya! Siz siz olun ameliyattan kaçının , zaten 2 kez olmuşsunuz. Ne kadar çok ameliyat o kadar size zarar, yapışıklık , tüp tıkanması , amh düşmesi... amh ve hsg yaptırın direkt tüp bebeğe gidin... Tüp bebekten uzun bir süre sonuç alınamaz ise ameiyat diyorlar yada tüpte sıvı birikmesi var ise.. Ameliyat çözüm değil...

bir de resveratrol içeren herhangi bir markadan vitamin alın . Üzüm çekirdeğinin içindeki bileşen resveratrol çikolata kistinin büyümesini baskılıyor , kist ile savaşıyor , sürekli olarak kullanabilirsiniz bir zararı yok. Bana 2 doktorda bunu tavsiye etti.

benim hıkayem cok uzun kısaca anlataym kıstler bende cok agrı yapıyor cok cabuk büyüyor ıkıncı amelıyatta sol tüpümü aldırlar şişmişti sonra tüp bebek yaptık olmadı ondan 5 ay sonra kendıliğimden hamile kaldım 4 ay sonra enfeksiyondan kalbi durdu bebegımın :S şimdi kistler cogaldı solda 6 cm sagda ıkıtane 5 cm olarak buyumus hemen amelıyat ve tüp bebek dedıler yıne :S visanne ıle suan devam edıyorum agrılar cok oluyor hıc ıstemıyorum amelıyat kafayı yıcem

Çok geçmiş olsun ama bunun bu şekilde bir sonu yok ki ... Tüp bebek yapmadan önce geçici menepoz vs.. yapmadılar mı ?

Amh çok iyi durumda şuan yumurta tembelliği mi var acaba sizde ? onun için bişey yaptılar mı?
Onunla ilgili bisey söylenmedi nasıl öğrenilir acaba ben en son geçen ay rahim filmi çekildim çok şükür tıkanıklık yapışıklık olmadığı söylendi doktorum 1 yılı doldur olmazsa eğer gebelik tüp bebek tedavisi dedi inşallah kistim daha da büyümez çok agrım oluyor

Çok geçmiş olsun ama bunun bu şekilde bir sonu yok ki ... Tüp bebek yapmadan önce geçici menepoz vs.. yapmadılar mı ?
cok saol canım ah neler cektım hastanelerı inlettim agrılardan yaşayan bilir :S allahım kimseye yaşatmasın dermansız dert bunada şükür diyorum. hersey yaptılar canım lucrin depot kullanmıştım zaten özele gittim deli gibi paralar giti canım kredi cektik valla baska türlü nasıl başedelim tüp bebek ameliyat falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…