Gebeliğe Hazırlık ÇİKOLATA KİSTİ İLE GEBE KALMA SAVAŞ TOPİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar umarım hala aktif olanlar vardır. Dün ağrılarım sebebiyle gittiğim doktor endometriozis, endomiyom ve çok sayıda nodülüm olduğunu söyledi. Açık ameliyat yapmak istedi. Ancak yeni evliyim ve gebelik istiyorum. Benzer şeyler yaşayan var mı kafam o kadar karıştı ki
Merhaba,
Durumunuz nedir acaba ? Bende de derin endo ve adeno var , bağırsakta da nodülüm varmıiş, takipteyim şimdi.
3 kez tüp bebek denedim olmadı, 41 yaşındayım maddi olarak müsait olmadığım için şimdilik normal yolla denemeye çalışıyorum.

Merhaba,
Durumunuz nedir acaba ? Bende de derin endo ve adeno var , bağırsakta da nodülüm varmıiş, takipteyim şimdi.
3 kez tüp bebek denedim olmadı, 41 yaşındayım maddi olarak müsait olmadığım için şimdilik normal yolla denemeye çalışıyorum.
Merhaba neler yapıyorsunuz? Bende endometriozis var ameliyat oldum, bir kez tüp bebek denedik acaba doğal olarak yapılabilecek bişey var mıdır diye bakınıyorum

Merhaba neler yapıyorsunuz? Bende endometriozis var ameliyat oldum, bir kez tüp bebek denedik acaba doğal olarak yapılabilecek bişey var mıdır diye bakınıyorum
Merhaba,
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Sende durumlar nedir tüp bebeği nerde denedin transfer oldu mu?
Ben 3 aydır glutensiz diyete başladım şu an tüp bebek imkanım olmadığı için en azından bunu deneyeyim dedim.
Embriyolog İdil Bozkurt ile görüştüm ona bütünsel bir beslenme ,egzersiz,takviye ile 3 aylık bir süreç deniycez.
Önceliğim ağrılarımı azaltmak hem de doğal gebelik elde etmek.

Merhaba,
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Sende durumlar nedir tüp bebeği nerde denedin transfer oldu mu?
Ben 3 aydır glutensiz diyete başladım şu an tüp bebek imkanım olmadığı için en azından bunu deneyeyim dedim.
Embriyolog İdil Bozkurt ile görüştüm ona bütünsel bir beslenme ,egzersiz,takviye ile 3 aylık bir süreç deniycez.
Önceliğim ağrılarımı azaltmak hem de doğal gebelik elde etmek.
Anladım canım. Şuan kararsızlıklar içerisindeyim. Dediğim gibi geçen sene ameliyat oldum açık. Çocuk olmadı bu sene tüp bebek denedim. Negatif. Başka embriyoda yok. Bursa soranus tüp bebek merkezinde denedim. Siz nerde denediniz? Açıkçası yine denesek hücreler aynı hücreler yine aynı sonuç olur gibime geliyor. Deneme tahtası gibi sürekli ilaç. Yani gözümde de büyüyor açıkçası tekrardan. Bu işlemler zor geliyor hep. Hani en azından kendimiz birşeyler yapsak diyorum eşimle. Tüp bebek düşünceksek bile 3- 5 ay neyse hani bende Embriyolog İdil Bozkurt var aklımda eşli olarak onu denemek bir de iksiri şifa var duydun mu bilmiyorum. Onu da denemek istiyorum açıkçası. Yani herkes eleştiriyor ama bana güvenilir geliyor. Belki kendiliğinden olur diyorum. İşte doktorumla görüşmeye gidicez. Kararsızlık içerisindeyim. Sen kaç yaşındasın canım? Yani zor sureclermiş.

X