- 4 Haziran 2013
- 12.236
- 8.505
-
- Konu Sahibi balbocegi35
ÜYE ADI | ÇİKOLATA KİSTİ CM | HASTANE | DOKTOR | BEKLENEN ADET TARİHİ | DÜŞÜK | SAVAŞ | TÜP BEBEK |
| 4 cm - 2 cm | İrenbe | Ümit inceboz | TÜP BEBEK | var | 16ay | - |
| 4,5/5 cm | Özel muayenehane | Ziya ÇETİN | DOĞAL GEBELİK | Kimyasal- Dış gebelik | 12ay | |
| |||||||
@Remell | TÜP BEBEK | 2 YIL | |||||
Allah’ın izniyle olsun bebişlerimiz inşallah. Net bir doktorum yok şuanMerhaba Hanımlar, Çikolata kisti illeti yüzünden strese girdik, üzüldük, kimi zaman, umudumuz kırıldı ama yılmadan bu yolda ilerleyip hep beraber birbirimize verdiğimiz destek sayesinde silkelenip kendimize geleceğiz ve o bebişler bu topikte doğacak. belki zorlu yollardan geçeğiz, belki hep beraber ağlayacağız ama bu adı kadar tatlı olmayan çikolata kisti ile mücadele edeceğiz.
Çikolata kisti ile savaşımızı ve bebiş için neler yaptıklarımızı birbirimizle paylaşacağız. Topiğimiz hepimize şans getirmesi dileğiyle...
ÜYE ADI ÇİKOLATA KİSTİ CM HASTANEDOKTOR GEBELİK DURUMU DÜŞÜK SAVAŞ TÜP BEBEK @balbocegi35 4 cm Ege yaşam hastanesi-İzmir Fatih UÇAR yok var 7ay -
Ve siz daha önce gebe kalabilmişsiniz bu bile bir umut olmalı sizin için
Ve siz daha önce gebe kalabilmişsiniz bu bile bir umut olmalı sizin için
Merhaba hoşgeldin... proklatini düşüren bitki çayları da var denedin mi hiç ? benmde progesteronum düşükBende katılmak istiyorum 23 yaşında öğrendim kistini. Bebek denemenizi henüz 3. Ayı prolaktin im yüksek amh 1.58 Bi doktora gittim beğenmedim başka doktora gidicem perşembe inş. Şuan 30 yaşındayım
kaç aydır deniyorsunuz ?Bende katılmak istiyorum 23 yaşında öğrendim kistini. Bebek denemenizi henüz 3. Ayı prolaktin im yüksek amh 1.58 Bi doktora gittim beğenmedim başka doktora gidicem perşembe inş. Şuan 30 yaşındayım
inşallah yaaAllah’ın izniyle olsun bebişlerimiz inşallah. Net bir doktorum yok şuan
İlaç içtim cnm ismini hatırlamıyorum şuan ama etkili Bi ilaçmış. Bi kaç hafta sonra tekrar bakıcak doktorMerhaba hoşgeldin... proklatini düşüren bitki çayları da var denedin mi hiç ? benmde progesteronum düşük
3.ayımız. Ama öncesinde vajinismus yaşadığım için 4 yıla yakın zaman kaybettikkaç aydır deniyorsunuz ?
inşallah canım benim normal çıkar...Şuan 30 yaşındwu
İlaç içtim cnm ismini hatırlamıyorum şuan ama etkili Bi ilaçmış. Bi kaç hafta sonra tekrar bakıcak doktor
Ona nasıl bakılıyor cnmMerhaba hoşgeldin... proklatini düşüren bitki çayları da var denedin mi hiç ? benmde progesteronum düşük
olsun ne güzel yenmişsin... 3.ay çok daha yeni proklatin düzeldi mi yoluna grer herşey3.ayımız. Ama öncesinde vajinismus yaşadığım için 4 yıla yakın zaman kaybettik
Oda stres hormonu ya herkes üzerimize geliyo olmuyo bebeğiniz diyeolsun ne güzel yenmişsin... 3.ay çok daha yeni proklatin düzeldi mi yoluna grer herşey
adet başalngıcından itibaren sayıyorsun, 21.günü kan tahlili ile bakılıyor. yumurta çatlayıp çatlamadığını gösteriyor. Yumurtam varmış çatlamış ama progesteron düşün olduğu için yumurtaları vücut atar dedi. Progesteron yüksekliğide düşüklüğü de gebeliğe engell... malesef ki , çikolata kisti var derken bir de bu çıktıOna nasıl bakılıyor cnm
Hiç bakmadılar bana. Daha yeni başlıcam tedaviyeadet başalngıcından itibaren sayıyorsun, 21.günü kan tahlili ile bakılıyor. yumurta çatlayıp çatlamadığını gösteriyor. Yumurtam varmış çatlamış ama progesteron düşün olduğu için yumurtaları vücut atar dedi. Progesteron yüksekliğide düşüklüğü de gebeliğe engell... malesef ki , çikolata kisti var derken bir de bu çıktı
Evet çikolata kistim var 6aydır aslında deniyoruz. Ovülasyon testi kullanan bar mı çikolata kisti olup acaba ?inşallah yaaseninde mi çikolata kistin var ? bir de kaç aydır deniyorsunuz
güzel doktor bulup bütün hormon testlerini yaptır canım mutlaka. çikolata kistimiz olduğu için kontrollere gitmemiz şart bir nevi , bnmde 7aydır olmuyor, 2 aydır doktora gidiyorum işteHiç bakmadılar bana. Daha yeni başlıcam tedaviye