cikmazlardayim...

Kuzum bana kalsa da asla olmaz, bak dürüst olayım, inan bence de tuhaf. Bir sürü olumsuz yönü var. Hiç girme bu işe, değmez, bir halt olmaz bundan. Yarın öbür gün evlenirsin, bir şey olur, annene babana, ben evlenmeyecektim, zorla verdiniz der, kalkamazsınız lafların altından. Hiç bulaşma.

valla kız zaten o sıralar 16 yaşındaydı sevmiyodu, çocuk da 25 falandı sanırım.. kız bunu başından beri abisi gibi görmüş, teyzemler çok baskı nyapmıştı kabul et diye.. nişan atıldı 2 teyzem de birbirine düşman oldu ama 5 sene sonra barıştılar şimdi kız başkasıyla evli, çocuğun annesi hala kız arıyor..

Dogru soze ne denir ki... allah razi olsun yapmam gereken ortada

Anladım...

Kuzen evliliği asla olmaz başka bekar adam mı yok çevrende?akraba evliliğini onaylamayanlardanım yurtdışındaki kızların Türkiyeden ithal ettikleri damatlarla mutlu olanınada rastlamadım , kendi gözümle gördüğümden ve yakın çevremde yaşanlana şahit olduğuma bence gurbettiki biriyle evlen ithal olmasın

Niye kuzen bende sorucam. Birde bir erkek bu tür şeyler yaparken hala kendini ona zorla yapmaya çalışan kızlar benim gözümde gurursuz, erkeğin gozundeyse ömür boyu değersiz olur.işiniz tekrar olsa nolcak sanki.berbat bi hayatın olacak çok belli.

böyle deli biriyle , sen hala elalem ne der mi düşünüyorsun
seni temin ederim yılları bir geri alabilseemmm elalem etraf enn kötü şeyleri desin,isterse dışarı çıkamayacak kadar konuşulayım, ahh keşke dönebilsem de tekmeyi vurup ayaklarım popoma vura vura kaçsam ...
şanslısın niye mi henüz mecbur ve çaresiz değilsin. hayatından çıkarabilecek dönemdesin...
sonra çok taş arasın başına demedi deme!

Ya akraba olunca oyle olmuyo iste....

O yurtdisinda ben türkiyede. bekar adam cok neden oldugunu bende bilmiyorum.

akraba evliliği iki anlaşan kardeşi bile birbirine düşürür.şahsen kardeşlerimle dünür olmak istemezdim.kendimde akraba evliliği yapıp teyzemin kayınvalidem olmasını istemezdim.teyzem olarak kalması çok daha güzel bence.kuzene o gözle bakmamda mümkünde değildi zaten.ben onaylamıyorum erkekmi bittide akraba evliliği.

Bu akraba bozuntusu erkek sana güvenmemesi normal demek ki bunun bir kaç sevgilisi var senide öyle sanıyor , belkide evli ama bunu senden saklıyorlar veya dost hayatı yaşıyor yabancı kadınla ailede bunu onaylamadığından kurban seni seçmişler

Yok oyle bisey olmasi pek mumkun degil ailesi kesinlikle izin vermez boyle biseye muhafazakar ailesi cunku.
Diğer ihtimal benim de aklima gelmiyo degil demekki kendi yaptigini biliyor ki benim de oyle yapacagimi dusunuyo

Seni basindan saviyo iste orada ne haltlar yiyosa. Yedigi halt sonuca cikmazsa geri sana, affettim ayagina geri doner, anasina babasina caktirmamasi ondan. Kisiliksiz biri bence, bu is asla yurumez zaten buju unut derim. Yani diyelim o 0,0001% sans yaver gitti, evlendiniz, bu adamla olmaz, yurumez. Yok telefon acmis da, adam cevap vermis de, birak bunlari, resmen hikayeyi yazmis, seni aptal yerine koymus, kendi kaypakligini sahte hikayelerle ortmus bir de yalani direk sana soylemis sanki sen kendini bilmiyormussun gibi. Pes!

Defolu erkekleri Türkiyeden kız bulup evlendirme taraftarı aileler çok bunlar çağ dışı
Yok oyle bisey olmasi pek mumkun degil ailesi kesinlikle izin vermez boyle biseye muhafazakar ailesi cunku.
Diğer ihtimal benim de aklima gelmiyo degil demekki kendi yaptigini biliyor ki benim de oyle yapacagimi dusunuyo

Beni oyle manyak etmis ki kendimde de suc arar olmusum.. yorumlariniz icin hepinize tesekkur ederim gercekten icim daha rahat artik

Merhaba öncelikle sunu söylemem gerekirse yurtdisinda dogup buyumus yada uzun sure yasamis olan erkeklerin olgunlasma yaslari turkiyedekilerden daha gec oluyor malesef, 4 yildir yurtdisinda yasiyorum ama hala bunun nedenini anlamis degilim. Zaten erkekler cocuk gibiler birde dis etkenler iyice bozuyor onlari, davranislari cok cocukca ve gereksiz geldi bana birine baglanabilecek sevebilecek bir erkek canlanmadi birden gözümde. Akraba evliligi olmasinda ben bir problem görmüyorum ve o konuya girmiyorumda ancak mutsuz olacagini dusunuyorsan vazgecmelisin. Ailenede sana da birsey olmaz hersey unutulur bunlar cok önemli mevzular degil hayatta. Hayirlisini diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…